Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Mani i Marxa de torxes a festes de Gràcia
12 ago 2012
Els dies 17 i 18 d'agost seran dies de reivindicacions polítiques a festes de gràcia on tindran llocs les habituals manifestacions dins festes del barri. El divendres 17 serà el llocde la Marxa de torxes per les preses polítiques i el dissabte 18 d'agost tindrà lloc la manifestació en defensa del Casal Poplar de Gràcia que està en perill de desallotjament.
mani casal petit.jpg
Divendres 17 d'agost a les 21.00 h al Casal Popular de Gràcia

Marxa de Torxes per lal libertat de les preses polítiques.


Dissabte 18 d'agost a les 19.30 h a plaça Revolució Manifestació en defensa del Casal Popular de Gràcia.


ARRAN GRÀCIA

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Peri-patetica Marxa de torxes: propaganda de partit politic
13 ago 2012
Aquestes marxes amb torxes, a banda de esser patetiques i sinistres (desplegament de caire paramilitar (!) a les festes de Gracia, per dues suposades 'preses politiques'.. i tots els altres, qué?) foren una 'idea genial' del Goebbels als anys 30 per seduir el poble alemany amb efectismes barruers de caire totalitari... i no s'enten que els patufets volgueu fer el mateix! ... o potser si?
Re: Mani i Marxa de torxes a festes de Gràcia
13 ago 2012
A Goebbels le gusta la tortilla de patata, a mí me gusta la tortilla de patata, luego ¡0h mierda!¡Soy un puto nazi!

Por cierto, ya me dirás quiénes son "tots els altres" presos políticos catalanes. Es normal que la Esquerra Independentista quiera la libertad de sus militantes presas. Tú tienes 364 días más al año para organizar lo que quieras en su apoyo de "tots els altres", a lo mejor voy y todo si me convences.
Re: Mani i Marxa de torxes a festes de Gràcia
13 ago 2012
aquí si no bé el cabró del Picot Negre 8ara usa altres pseudonims, però se'l veu venir d'una hora lluny) això no té gràcia.

Volem bilis espanyola, volem veure com ràbia el malparit aquest.

Salut i bones festes!!!!

PS: EL picot podria venir a festes de Gràcia, com un noi que es va passejar un any amb la bandera d'espanya. Va ser molt divertit i molt instructiu per al noi en qüestió
Re: Mani i Marxa de torxes a festes de Gràcia
13 ago 2012
Tu deus conèixer molt bé aquest tal "Picot Negre". Sobretot, se'l coneix per retre pleitesia a banderes, a l'espanyola, la catalana, la camerunesa, la pirata i la xinesa del barri xinès on segurament deu exercir la meretriu de ta mare. Si vols diversió, vine tu a la capital de l'Alt Camp, si tens gònades. El meu balcó és molt característic: hi tinc una "bandera" amb l'efigie de Marvin gaye i el logotip de la Tamla Motown, des què va morir aquest cantant.
P.D.: avisa, en cas de venir, si vens sol o amb les teves ol·ligofrèniques mascotes (per diferenciar-vos d'una excursió de minyons escoltes).
Re: Mani i Marxa de torxes a festes de Gràcia
14 ago 2012
Costras, dejad la droga, os hacéis un favor a vosotros y a los lectores de Indymedia.
Re: Mani i Marxa de torxes a festes de Gràcia
16 ago 2012
$$,
A quiénes llamas "costras"? a quiénes acusas de abusar de las drogas? A quienes nos suda la polla los trapos y lo que representan o a quienes toda su miserable vida gira en torno a un asqueroso trapo?
Re: Mani i Marxa de torxes a festes de Gràcia
16 ago 2012
Sense fal·làcies associatives aquesta penya no són res. "CiU diu que podem parlar d'independència com a pla b, CiU és burgesa. Tu ets independentista, tu ets burgès". Molt termostat i molta polla, però el vostre raonament és moooolt pitjor. D'altra banda, l'única utilitat real de l'anarquisme avui en dia és crear lemes enginyosos per a ús d'apàtrides de baixa intensitat, republicans que es deixen seduïr per la roja o bé penya extremoduro, o bé punkis espitosos, o bé (com el pollot negre) catalanets acomplexats per ser de classe mitja alta , haver anat al cau i haver estat educats en un entorn amable i amb una nul·la familiarització amb la violència. Com era allò? Ah, sí! "Un patriota, un idiota!". Mare meva , quin enginy! Com mola la cultura popular! XDD
Per cert, què hi diu el cony-vergent del teu vell a la teva aversió a la independentisme? En realitat tot plegat és molt freudià i molt marxista. Per una banda tu , amb el teu odi al "nazionalisme quatribarrat" tens un motiu per barallar-te amb el teu papi ataula, per matar-lo simbòlicament, mentre te mare es sent seduïda per la teva força que empeny i que es revolta, com a la cançó de lluís llach. D'altra banda, en el fons el teu pare entén que els pals a les rodes que el seu fill posa a l'independentisme són molt útils per als seus interessos de classe, i així té la garantia que si algun dia es destapa tot, l'audiència nacional pot indultar-lo o, com a mínim, tractar-lo amb indulgència. No seria el primer ni l'últim convergent que es beneficia d'espanya. A pesar de que et considera un brut, el teu papi està orgullós de tu. Felicitats, algun dia maduraràs i seràs un bon hereu.
Re: Mani i Marxa de torxes a festes de Gràcia
16 ago 2012
critiques el "CiU diu que podem parlar d'independència com a pla b, CiU és burgesa. Tu ets independentista, tu ets burgès" però els teus arguments també deixen molt de dessitjar. " l'única utilitat real de l'anarquisme avui en dia és crear lemes enginyosos per a ús d'apàtrides de baixa intensitat, republicans que es deixen seduïr per la roja o bé penya extremoduro, o bé punkis espitosos, o bé (com el pollot negre) catalanets acomplexats per ser de classe mitja alta, haver anat al cau i haver estat educats en un entorn amable i amb una nul·la familiarització amb la violència." reduir l'anarquisme a anticatalanistes, xiquets de papa, republicans (¿?¿?¿?) i punks, és tant absurd com ficar a CiU i a l'esquerra independentista al mateix nivell.
Ni uns ni altres, ja hi ha prou d'insults que no duuen enlloc i es limiten a ridiculitzar l'ideologia del que tens al costat sense aportar res. Una altra indymedia és possible, almenys, indymedia no és un reflexe del que es viu als moviments socials, sols un verteder de les misèries que molts es callen en públic.
Re: Mani i Marxa de torxes a festes de Gràcia
16 ago 2012
Ja hi som: la fal·lacia de presentar els que rebutjen les senyeres i els estats com als qui 'divideixen' o 'posen pals a les rodes' quan es exactament aixo el que feu 'els patufets' amb les senyeres:
A les Festes de Gracia (interclassites, intergeneracionals, interetniques, etc) els que es desmarquen i marquen fronteres sou els de la Mare de Deu Quatribarrada amb les mani xorres i efectistes... i fent aixo no esteu mes a prop de assolir l'independencia pels PP.CC... mes aviat lo contrari, per plastes!
Re: Mani i Marxa de torxes a festes de Gràcia
17 ago 2012
Ací hi ha molt de pepsi-còleg del tres al quart què, més enllà de la fal·làcia ad hominem, s'atreveix a pepsicoanalitzar els altres "endevinant" la seva vida, la dels seus progenitors, el seu estatus socio-econòmic,... Nano ("Puh"), per exercir de guionista de telesèrie a tv3 per cent, a banda (o per comptes de) de pepsicologia barata, exercita't en sentit comú (ho dic per què una fal·làcia, TAMBÉ ha de tenir cap i peus i una mica de versemblança). Cuida't la salut (mental).
Sindicato Sindicat