Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
28 de Juliol: Prenem els carrers al Clot- Camp de l'Arpa. Cercavila reivindicativa, paella popular i xerrada
27 jul 2012
11:30h Cercavila Reivindicativa. Pl.del Mercat L1,L2 Clot
14h Paella popular
16h Xerrada-debat sobre moviment veïnal: Recuperem la memòria: Les lluites de la nostra ciutat i d'altres de l'estat
28dejuliol.jpg
Adreça: pl.mercat del Clot <M> L1 i L2 Clot
Descripció:
Ara fa un any 300 persones vam resistir plegades al desnonament de la Veronica i l'Eliseo. Un fort dispositiu policial els va fer fora finalment de la casa que havien habitat durant un parell de dècades. Però malgrat el desenllaç d'aquell 25 de Juliol del 2011, les persones encausades, i que la Veronica i l'Eliseo van haver de començar una nova lluita per obtenir una vivenda assequible,... aquell dia vam sentir-nos juntes i fortes.

Aquests vincles ens han acompanyat el darrer any, amb tots els conflictes i adversitats amb els que hem topat. Volem commemoraraquell dia, i tots els que han vingut després, continuant al carrer. Per que no tolerarem que tenir accés a una vivenda o a necessitats bàsiques com la salud estigui regulat per el mercat, per que no acceptem que l'educació es converteixi cada vegada més en aulesacinades on s'imparteix un currículum adoctrinant, perquè els dies de vaga general, i tants d'altres, sortim al carrer i la repressió no ens farà recular: volem que les companyes encausades no sentin por sinó la força col·lectiva. Perquè estem fartes de que hi hagi qui decideix sobre les nostres vides i que ademés creguin que els problemes es resolen amb més policia i control social.

I perquè tenim INFINITES RAONS per seguir lluitant, prenem els carrers el proper 28 de Juliol al barri del Clot.

11:30h Cercavila Reivindicativa. Pl.del Mercat L1,L2 Clot
14h Paella popular
16h Xerrada-debat sobre moviment veïnal: Recuperem la memòria: Les lluites de la nostra ciutat i d'altres de l'estat als últims 40 anys

This work is in the public domain
Colera camping CNT