Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Una allau de manifestants fa tremolar Cort
27 jul 2012
La convocatòria, que fa dies que es trobava a les xarxes socials, ha estat secundada per una gran quantitat de persones, en la seva majoria funcionàries, que volien mostrar el seu rebuig a les mesures iniciades pel Govern.
07_funcionariscort_ultimahora.jpg
03_funcionariscort_ultimahora.jpg
06_funcionariscort_AbrahamVirginia.jpg
Les funcionàries de Mallorca segueixen ben cremades. Des de feia dies, s’havia convocat per les xarxes socials l’assistència al ple d’avui dijous com a forma de protesta per les retallades i polítiques que s’han duit a terme en els darrers mesos.

L’esdeveniment ha estat secundat per una gran quantitat de persones, en la seva majoria funcionàries, que volien mostrar el seu rebuig amb les mesures iniciades pel Govern. S’hi han pogut veure bombers que, com veurem, han estat el sector més combatiu; treballadores de la EMT, que ahir anunciaren una vaga de quaranta-vuit hores pels dies 16 i 17 d’agost degut a que les negociacions pel conveni col·lectiu no avancen; policies locals i altres funcionaris vinguts de molts àmbits. La Plaça de Cort ha quedat ofegada de gent que s’acumulava davant de l’Ajuntament.
Paral·lelament, al plenari de Cort, també hi havia convocada la protesta habitual de tots els dijous en que es celebra el plenari. En aquesta ocasió, s’hi ha sumat el moviment en defensa de les escoletes municipals de Palma, nombrosos funcionaris i les incansables Padrines i padrins-flautes de Mallorca, que aquest pic han traslladat la seva habitual protesta dels dijous al consistori. Tots ells portaven cartells reivindicatius, la sala n’era tan plena que pareixia una manifestació en lloc d’un plenari de l’Ajuntament de Palma.
A fora, els ànims s’anaven encalentint. Les manifestants, han acabat tallant el trànsit i han arribat fins les portades de l’Ajuntament. En aquests moments els bombers encapçalaven la protesta i, després d’una simbòlica trucada a la porta mitjançant la picaporta, animats pels crits d’”Invasió”, han entrat al vestíbul. La resta de funcionàries les ha seguit i han tractat d’arribar a l’escala per pujar a la sala de plens, però la policia ho ha impedit. Les manifestants han continuat la protesta allà dintre, protesta que es sentia dins la sala de plens.
Vídeo: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dKEQ_ZZ3uCU
Mira també:
http://contrainfo.cat/drets-basics/un-allau-de-manifestants-fa-tremolar-cort/
http://contrainfo.cat/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat