Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
[Avui celebrem - 19hs, nau c. Puigcerda 127] Hem aturat el #macrodesallotjament
22 jul 2012
La jutgessa accepta el recurs i atura el macrodesallotjament d'una nau del Poblenou


JESÚS RODRÍGUEZ | 22/07/2012

El desallotjament previst per demà de la nau del carrer Puigcerdà 127 del barri de Poblenou de Barcelona ha quedat definitivament suspès a mitjà termini. El jutjat d'instrucció 5 de Barcelona ha acceptat les raons plantejades per les advocades de la defensa en el sentit que l'actual procediment penal no és competent.

Com a conseqüència d'aquesta decisió fonamentada en qüestions procedimentals, el desallotjament policial que els mossos d'esquadra i la policia espanyola estaven preparant a fons per demà ha quedat desactivat.

La reacció ha estat d'eufòria a la nau i per aquesta tarda ja preparen una petita celebració on agrairan el suport rebut per part de les entitats i persones que s'hi han acostat les últimes setmanes. Es dóna el cas que el jutjat d'instrucció 24 de Barcelona havia obert una causa judicial pels fets d'aquesta ocupació i, ha estat això, el que ha permès que el jutjat d'instrucció 5 no assumís la competència del procediment i s'hagi vist forçat a suspendre la mesura cautelar de desallotjament.

A l'auto judicial, signat ahir dissabte, la magistrada diu que el 25 d'agost de 2011, l'administradora i propietària de Fincas Riana SL, Maria Luisa Iglesias Baciana, va recuperar la possessió de la fàbrica després del desallotjament d'una anterior ocupació i se li van entregar les claus. El jutjat conclou que qualsevol nova ocupació no és competència del jutjat d'instrucció 5 i l'haurà d'estudiar el jutjat d'instrucció 24, competent per data dels fets que actualment s'estan instruint.

www.setmanaridirecta.info

Mes informacio:

http://www.assembleasocial.poblenou.org/

@assembleapoble9

This work is in the public domain

Comentaris

Deportacions ja!!!
25 jul 2012
Com sempre la justicia cega. Que ens hem begut l'enteniment? Es clar que les classes altes no han de patir el que un ciutada normal ha de patir si vol anar a passejar a les Rambles per exemple: robacarteres o bosses moros , rumans, bosnies 90% gitanos mafiosos, prostitutes nigerianes que com t'agafin descuidat et roben i sense cap vergonya et foten ma al paquet, sudaques inadaptats, paquis pesats amb el seu cantic cervesa beer? traficants de pacotilla etc...Merces per enriquir-me personalment amb la vostra vinguda (per que els de sempre s'omplin les butxaques) pero ja toca que marxeu tots alla d'om veniu.
Sindicato Sindicat