Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: immigració
S'ha aturat el #MACROdesallotjament de 300 veïns
16 jul 2012
El SUPORT MUTU FUNCIONA!

Els 300 veïns del Poblenou que estan amenaçats per un macro desallotjament al carrer Puigcerdà 127, podran seguir a la nau ocupada fins que el jutge dicti nova ordre, gràcies al suport veïnal!
Unes 500 persones s’han solidaritzat amb els nostres veïns amenaçats de quedar-se sense lloc on dormir. Ha estat a partir de les 6h d’aquest matí que els primers veïns anaven arribant a l’entrada de la nau on es convocava a una concentració solidària. Ràpidament el número de solidaris ha anat augmentant fins arribar a mig miler. Els habitants de la nau ocupada han convidat a tothom qui s’apropava a xocolata desfeta, sucs i pastes dolces, agraint en tot moment les mostres de solidaritat veïnal.

Després d’unes hores d’incertesa, l’advocada ha informat en sortir dels jutjats que s’anul·lava l’ordre de desallotjament a l’espera que la jutge en dicti una de nova si ho troba oportú. Els afectats directes ho han celebrat convidant a tot els veïns a un pica-pica.

Moltes gràcies a totes les veïnes tant del Poblenou com de molts barris de Barcelona que s’han solidaritzat avui, construint xarxa, confiança i solidaritat mútua.

Informem també, que aquest procés tot just acaba de començar i que la força del suport mutu que avui s’ha respirat serà necessària en els propers dies.
Mira també:
http://www.assembleasocial.poblenou.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: S'ha aturat el #MACROdesallotjament de 300 veïns
16 jul 2012
como que ahora tienen problemas mayores... En estos momentos tenemos que explotar la situación de crisis total de legitimidad que tienen las instituciones para realizar conquistas parciales (deshaucios, okupaciones, impago de multas, insumisión fiscal, etc.).

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more