Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme
Salven els bancs, enfonsen la gent. Aturem la dictadura financera!
13 jul 2012
Comunicat d'Endavant OSAN
logo1.jpg
Avui divendres 13 de juliol el Consell de Ministres del govern espanyol ha aprovat un seguit de mesures i canvis legislatius que representen la major retallada de l'estat espanyol de la història moderna, entre les que es troben la pujada de l'IVA, noves retallades als sous del funcionariat, noves privatitzacions d'empreses públiques, dràstiques reduccions de les subvencions a tota mena d'entitats i l'aprimament d'algunes institucions com els ajuntaments. Aquestes mesures són el resultat de la intervenció econòmica cada vegada menys encoverta en la que es troba l'estat espanyol, i per tant, han estat dictades directament des del FMI i la Unió Europea. Alhora, però, aquests organismes internacionals antidemocràtics, compten amb la complicitat d'un govern del PP que executarà les directrius neoliberals sense miraments, aprofitant-les per desmembrar encara més les institucions públiques i disminuir encara més els drets socials i democràtics de la població (amb nous acomidadaments, nova retallada de les pensions, nova reducció dels serveis públics o nova reducció dels drets socials del funcionariat), aprofundir en la recentralització de l'estat (enfortint les diputacions) i seguir afavorint als més poderosos (rebaixant la quota patronal de les empreses).



Aquestes mesures són la contrapartida a la injecció de capital al sistema bancari espanyol que es va presentar el passat 13 de juny i que es produirà durant els propers mesos. Per tant ens trobem de nou, i de forma més descarada que mai, amb que mentre es rescaten les grans fortunes privades, s'apliquen tota mena de mesures que enfonsen a la classe treballadora i la comdemnen, cada dia més, a la misèria i a l'esclavitud. Mesures antidemocràtiques que no constaven en cap programa electoral i que demostren, una vegada més, la situació de dictadura financera en la que ens trobem, on els mes poderosos que s'amaguen darrera del nom de "mercats" dicten, i els governants obeeixen, sense que es produeixi cap control democràtic de la situació i on la única resposta al descontentament popular és la repressió.

Ara més que mai, cal que seguim intensificant la lluita popular arreu dels PaÏsos Catalans, tal com s'ha vingut fent en els darrers temps, i cal que seguim plantant cara a la dictadura financera a la que estem sotmesos, denunciant els veritables culpables d'aquesta estafa que anomenen crisis. Des d'Endavant OSAN, convidem a tothom a realitzar concentracions i accions davant les seus del Partit Popular en els propers dies, i a treballar en els diferents espais de contrapoder que estem construint (assemblees populars i de drets socials, plataformes d'afectades per les hipoteques, coordinadores de treballadores en lluita, etc.) per iniciar des d'ara mateix un nou cicle d'augment de la mobilització i de la conflictivitat social.

Perquè la lluita és l'unic camí.

Endavant OSAN, Països Catalans, juliol de 2012
Mira també:
http://www.endavant.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Salven els bancs, enfonsen la gent. Aturem la dictadura financera!
13 jul 2012
«la major retallada de l'estat espanyol de la història moderna»
Penseu que la història moderna té cap a 200 anys... heu repassat bé tots els anuaris econòmics per fer aquesta afirmació??
Re: Salven els bancs, enfonsen la gent. Aturem la dictadura financera!
13 jul 2012

Propaganda de partit politic criptoconvergent.


esborreu aquesta m...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more