Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
[Mallorca] Un independentista denuncia que la Guardia Civil le maltrató "física y psicológicamente" en las verbenas de Biniali
10 jul 2012
Un militante independentista de Arran (organización juvenil fruto de la fusión de Maulets y la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista) ha denunciado este lunes ante los juzgados de Inca haber sufrido "malos tratos físicos y psicológicos" por parte de la Guardia Civil después de haber sido detenido en el transcurso de las verbenas de Biniali.
Según han indicado en un comunicado, el joven fue arrestado el pasado sábado de madrugada por haberse dirigido al Cuerpo "en lengua catalana" mientras "defendía sus derechos básicos".

Desde Arran, señalan que la detención se produjo después de que el joven hubiera "recibido una paliza por parte de unos gamberros que acudieron a la verbena del pueblo con actitud violenta".

Tras ser atendido por una ambulancia --relatan-- "un grupo de agentes de la Guardia Civil hizo acto de presencia", pero "no hizo caso de las denuncias del joven, que les recriminó en catalán que no actuasen contra los agresores".

"Los agentes reaccionaron arrestando de forma muy violenta, propinándole golpes y empujones contra la pared", han asegurado. Además, en el comunicado destacan que en los calabozos, los agentes "siguieron amenazándolo y golpeándolo".

La denuncia formal ha sido interpuesta esta tarde en los juzgados de Inca con el apoyo de la organización antirrepresiva Alerta Solidaria y de la nueva organización juvenil de la Izquierda Independentista, Arran.
Mira també:
http://www.europapress.es/sociedad/sucesos-00649/noticia-independentista-denuncia-guardia-civil-le-maltrato-fisica-psicologicam

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Mallorca] Un independentista denuncia que la Guardia Civil le maltrató "física y psicológicamente" en las verbenas de Biniali
10 jul 2012
Només en el que portem d'any ja són més de 50 detinguts els militants de l'esquerra independentista, que caldria sumar a les desenes i desenes de sancionats econòmicament (maniobra "de moda" pe rl'estat per buscar l'asfixia econòmica), i un llarg etcètera.

I tot i així, estem demostrant que així no és para a un moviment, així no es para un poble.

Hem nascut per vèncer i vencerem!
Als Països Catalans el jovent seguem arran!
Re: [Mallorca] Un independentista denuncia que la Guardia Civil le maltrató "física y psicológicamente" en las verbenas de Biniali
10 jul 2012
Doncs a veure si comenceu per segar-li ben arran els collons a la "burgesia dels països catalans", ja que la cosa, per vosaltres, va per nazions. O espereu que auspiciin i financiin unaltre cop d'estat?
Re: [Mallorca] Un independentista denuncia que la Guardia Civil le maltrató "física y psicológicamente" en las verbenas de Biniali
11 jul 2012
de debó sou de lo pitjoret es necessari que sortiu a intoxicar a cada post de la penya de l'esquerra indepe? probablement molta penya de maulets està fent més contra la burgesia catalana.

Mort a l'estat i als intoxicadors.

(pd: si que es cert que no estaría mal que se us baixes una mica els fums amb això de som l'unica organització juvenil i tal i qual, i per al del primer comentari, no he escoltat a ningún anarquista ja són mes de tants anarquistes o no se que o no se quantos sinó que parlen de la totalitat dels detinguts, fes-te-ho mirar, igual que t'ho dic a tu també li ho diria a algún anarquista que s'oblidés de la gent de l'esquerra indepe o d'altres corrents).
Re: [Mallorca] Un independentista denuncia que la Guardia Civil le maltrató "física y psicológicamente" en las verbenas de Biniali
11 jul 2012
a dalt, anava "probablement molta penya de maulets està fent més contra la burgesia catalana" que tu.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more