Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Quines conseqüencies represives va tenir la vaga general? Com ho hem afrontat i com ho afrontem?
09 jul 2012
En el marc del curs "Societat i política" dels Anti-Juliols de la UB, la sessió del dimarts 10 es dedicarà a la repressió i el control social.

"Quines conseqüencies represives va tenir la vaga general? Com ho hem afrontat i com ho afrontem? Que hem aprés?"

Debat amb la participació del Javi del Clot i gent del grup de suport i altres encausades del 29-M
19-21h a la UB Raval
(S'informarà de l'aula amb un cartell informatiu a la porta d'entrada)
Que son els anti-juliols?
Extret de la Directa(podeu mirar el calendari al link final):

'Anti-juliols', universitat popular i alternativa a la UB
EXPRESSIONS
ANNA PUJOL REIG | 02/07/2012

La facultat de la UB Raval, on va acabar el bloc d´ensenyament de la manifestació del 15-O ROBERT BONET
La majoria d'universitats catalanes promouen, quan arriba la calor, les universitats d'estiu: un format diferent a l'ensenyament regular, on l'alumnat pot sumar crèdits per a la carrera. Els cursos, que normalment duren les quatre setmanes de juliol, han incrementat enguany considerablement els preus, de manera que a moltes estudiants no els és possible accedir-hi. Com a alternativa, les assemblees d'estudiants dels campus Mundet i Raval de la Universitat de Barcelona (UB) engeguen els Anti-juliols, una opció per qui vulgui seguir aprenent i preparant-se durant els mesos d'estiu.

'Anti-juliols' de franc

Els Anti-juliols, van començar ahir, 2 de juliol, i duraran fins el 29. Fan seminaris i cursos d'economia, filosofia, gènere, geografia, història oeducació, i són totalment gratuïts. Les persones que imparteixen els seminaris són enteses en les diferents matèries o membres de col·lectius que treballen en elles. Els Anti-juliols, però, no neixen només com una alternativa acadèmica, sinó com un espai de continuitat de la lluita que la comunitat universitària està donant des de l'inici del curs que ara acaba, i que ha tingut com a puntal de les reivindicacions el rebuig a l'increment de les taxes universitàries. La privatització de l'ensenyament, la massificació d'aules o els acomiadaments de personal docent, investigador i de servei estaran també presents durant totes les jornades.

Contra els preus abusius

A la universitat d'estiu de la UB, un curs de 20h costa -pagat amb antel·lació- 140€ per persones amb descompte i 155€ sense descompte. Per la gent inscrita sense antel·lació, és a dir després del 15 de juny, el preu puja a 165€ i, en el cas que el curset sigui de 30h, a 260€.

http://setmanaridirecta.info/noticia/anti-juliols-universitat-popular-al

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat