Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Crònica del míting itinerant de la CNT en Sant Andreu
05 jul 2012
El passat dissabte 30 de juny, militants de la CNT es van reunir al barri de Sant Andreu per realitzar un míting/manifestació en contra de la reforma laboral i les retallades.
san-andr01.jpg
El passat dissabte 30 de juny, militants de la CNT es van reunir al barri de Sant Andreu per realitzar un míting/manifestació en contra de la reforma laboral i les retallades. Com sempre, les retallades i reformes afecten solament a la classe treballadora, una crisi que només l'està pagant el poble; en un context, a més, fortament repressiu que busca evitar l'organització i l'actuació popular. La manifestació es va desenvolupar pels carrers del barri, cantant consignes contra la crisi i a favor de la lluita obrera, mentre es repartien tríptics als vianants amb informació sobre les modificacions introduïdes per la reforma laboral del Govern.

En diferents places i interseccions, la manifestació es va detenir perquè diferents oradors efectuessin un míting. Els discursos van tractar l'actual situació econòmica i laboral, en què es rescata als bancs i s'afavoreix als empresaris, mentre s'erosionen drets socials fonamentals com la sanitat, es desnonen famílies i s'imposa una precarietat cada vegada més brutal.

Es va defensar a més el model de la CNT com a alternativa i eina de lluita. Un sindicalisme sense alliberats ni subvencions, que rebutja les eleccions sindicals en nom de l'acció directa i l'organització des de la base. Després d'un últim parlament en l'Estació de Sant Andreu Arenal, la manifestació es va donar per conclosa .

Amb aquest acte, la CNT inicia una campanya d'informació i mobilització que recorrerà diferents barris i localitats, amb l'objectiu d'informar sobre els efectes de les reformes i retallades que estem patint, convidant als treballadors, i a la població en general, a organitzar-se i respondre a les actuals agressions del govern i la patronal.

El proper acte es realitzarà el proper dissabte 7 de juliol en Cornellà a les les 11:00h a la plaça del Mercat de la Satélite en Sant Ildefons (L5).
san-andr02.jpg
san-andr03.jpg
san-andr04.jpg
san-andr05.jpg
san-andr06.jpg
san-andr07.jpg
Mira també:
http://barcelona.cnt.es/pivot/entry.php?id=892

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crònica del míting itinerant de la CNT en Sant Andreu
06 jul 2012
Trobo que és un encert no tapar les cares de la penya quan l'acte és totalment pacífic, últimament s'està posant de moda a certes webs de l'esquerra radical (no només anarquista) tapar els rostres quan no hi ha absolutament res a amagar. Se que algú podrà dir: "es que ho aprofiten per fitxar-nos" o "jo no he donat el meu consentiment" però sincerament tapar sistemàticament la cara (que no puntualment oju) dona una imatge lamentable del moviment. És la meva humil opinió, salut.
Re: Crònica del míting itinerant de la CNT en Sant Andreu
06 jul 2012
"si nos kitan el pan nos comeremos a los chorizos"

esta pancarta si ke es de verguenza ajena, como se puede ser tan ligth, tan descafeinado,tan mojigatxs, tan ...

si nos kitan el pan nos comeremos a los chorizos
(ibericos eso si) jajajaja!
CNT- CuentaNoscomoTehaido... si has conocido la felicidad!
Re: Crònica del míting itinerant de la CNT en Sant Andreu
06 jul 2012
Pira't a casa, a no que ja estàs tot el dia a casa fente palles insurreccionalistes-abertzales a l'ordinador. Pallasso.
Re: Crònica del míting itinerant de la CNT en Sant Andreu
06 jul 2012
Aixó, deixa l´ordinador, i trepitja el carrer de tant en quant, va be, de veritat.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more