Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Augmenta la lluita, augmenta la repressió a GINOS
02 jul 2012
El dissabte 23 de juny, per tercera vegada des del començament del conflicte, la CNT es va concentrar a les portes de GINOS per exigir la readmissió de Gastón, membre de la Secció Sindical de CNT a la cadena de restaurants
El dissabte 23 de juny, per tercera vegada des del començament del conflicte, la CNT es va concentrar a les portes de GINOS per exigir la readmissió de Gastón, membre de la Secció Sindical de CNT a la cadena de restaurants. GINOS basa l'acomiadament disciplinari del company en l'acumulació del que ells consideren faltes molt greus (entrar xiulant a la cuina, marxar a l'hora a la que finalitzava el seu torn, etc ..) totes elles absurdes i degudament recorregudes en el seu moment i que aquest sindicat considera obertament que no són més que la represàlia per haver exercit la llibertat de reclamar els seus drets.

Lluny de rectificar, l'empresa s'ha enrocat en les seves postures, de manera que dissabte 23 de juny aquest sindicat va decidir augmentar el nivell de pressió, concentrant-se conjuntament als restaurants del CC del Splau a Cornellà (on treballava Gastón) i en el del CC de La Maquinista. Novament, la resposta per part del públic davant la concentració va ser admirable, abstenint-se pràcticament en la seva totalitat d'entrar en els restaurants i expressant innombrables mostres de solidaritat.

Per la seva banda, GINOS ha optat pel camí de la repressió. Al Splau la vigilància privada del centre comercial no va perdre de vista als militants, marcant les distàncies amb el restaurant per mitjà de persianes baixades i delimitacions en l'accés al centre. També van arribar-se a ajuntar dues patrulles dels Mossos d'Esquadra tot i que la concentració es va dur a terme sense incidències de cap tipus. A La Maquinista, la policia va procedir a identificar tots els membres de la concentració, amenaçant amb possibles represàlies legals.

Des de CNT, volem deixar en clar a GINOS que no ens deixarem acoquinar per aquestes mesures, i que continuarem amb la nostra campanya de mobilització per sol•licitar el boicot a la cadena fins que el nostre company Gastón sigui readmès; concentrant-nos les vegades i en els restaurants que sigui necessari per aconseguir-ho.
Mira també:
http://barcelona.cnt.es/pivot/entry.php?id=891

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more