Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
La conferencia episcopal es qui fa els millors negocis amb 'la crisi'
25 jun 2012
'La crisi' o estafa piramidal gegantina, no té cap influencia en la capacitat depredadore dels nostres 'benvolguts' bisbes & capellans.
A banda del seu sou, casa gratis, ventatjes tributaris, etc. la Santa Esglesia Catolica, Apostolica & Romana está fent amb la crisi (les lleis de l'Aznar i el govern Rajoy) els millors negocis de la seva historia. Aviam si els okupes preneu nota i deixeu de fer els beneits!!
000055010.jpg
La Mesquita de Còrdova va ser construïda entre els anys 780 i 785 per ordre de l'Abderramán I.

Dotze segles després, el 2 de març de 2006, l'Església Catòlica va inscriure l'immoble al seu nom en el registre de la propietat número quatre de Còrdova (tom 2381, llibre 155, foli 198). El tràmit va costar només 30 euros. Tal robatori va ser possible per dos miracles. El primer, que José María Aznar va canviar la llei hipotecària el 1998 per permetre a l'Església apropiar-se d'edificis de domini públic, encara que siguin patrimoni de tots els espanyols: n'hi ha prou que el senyor bisbe doni fe i certifiqui que pertanyen a l'Església, sense necessitat de notari. El segon miracle va ser que, disposar d'un edifici de 23.400 metres al centre de Còrdova li surt gratis a l'Església: no paga l'IBI i tampoc s'ocupa de les despeses de conservació.

Per l'entrada a la Mesquita de Còrdova demanen 8 euros per persona; a l'any rep més d'un milió de visitants. No et lliuren factura i és dubtós que amb els diners recaptats paguin impostos: es considera un donatiu i, com a tal, està exempt de tributació. El bisbat de Còrdova disposa de la Mesquita com la seva absoluta propietat. També decideix qui pot treballar-hi com a guia i qui no. No és estrany que hi hagi dies en què es tanqui l'accés als turistes perquè hi hagi, per exemple, una convenció de sacerdots al seu interior.

No obstant això, les despeses de restauració i conservació no els paga l'Església: els paguem tots. Des de 1998, l'Església ha inscrit al seu nom centenars d'edificis, molts d'ells finançats pels veïns de cada poble o ciutat. Zapatero no va canviar la llei en vuit anys, Rubalcaba va prometre reformar-la al seu programa electoral. És improbable que tal abús el vagi aeliminar el PP però, amb una mica de sort, potser la Unió Europea obligui el Govern a cobrar l'IBI a l'Església, igual que ha fet amb Itàlia. No són pocs diners. Aquest privilegi medieval ens costa 3.000 milions d'euros a l'any: més o menys el que El Sr D. Mariano RAJOY i els seus nois, pretenen
estalviar aquest any abaixant el sou a mestres i funcionaris.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La conferencia episcopal es qui fa els millors negocis amb 'la crisi'
25 jun 2012
A veure, pel que he entès, l'assemblea d'okupes s'ha de constituir en una secció de l'església catòlica i així, apropiar-se de les catedrals i crear centres espirituals okupats (CEO), en els quals podria cobrar per entrar i convertir la sang de crist en cervesa o kalimotxo.

Puc imaginar-me el Tatoo Cirkus en santa maría del mar o en la pròpia catedral de barcelona, i utilitzar el cor de la catedral per a fer tatuatges de verges de guadalupe o de la santa muerte. O bé fent la suspensió de resurrecció per piercings, o realitzant transformacions corporals extremes a manera de possessions diabòliques amb exorcisme inclòs...
Imagino que un esdeveniment d'aquest tipus conclouria amb algun concert d'òrgan o actuacions a la cripta tipus Sepultura...
Re: La conferencia episcopal es qui fa els millors negocis amb 'la crisi'
25 jun 2012
La mafia (també la mafia meapiles, de pulpit i sagristia) ens assenyala el cami de l'alliberament...

Mireu també... 'El Padrino III'!
Sindicato Sindicat