Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
La CUP de Nou Barris dóna suport al moviment veïnal de Porta en lluita contra les imposicions de l’Ajuntament
23 jun 2012
La CUP de Nou Barris dóna suport al moviment veïnal de Porta en lluita contra les imposicions de l’Ajuntament
porta.png
Des del nucli de Nou Barris de la Candidatura d’Unitat Popular de Barcelona (comissió municipalista de la Trobada Alternativa de Nou Barris) expressem el nostre suport a les demandes de l’AA.VV. i les entitats socials del barri de Porta recollides al manifest “El barri és de tots. Prou imposicions de la Regidoria”, en el qual es denuncia:
• La incapacitat de la Regidoria per compartir la informació del nou centre cívic que s'està construint a la masia de Can Verdaguer amb les entitats del barri.
• La imposició i la manipulació dels resultats del concurs que va adjudicar la gestió del camp de futbol de l’Alzamora a la Fundació Marcet.
• El lliurament dels baixos de la plaça Sóller per fer-hi un magatzem d'aliments, el qual acabarà amb la vida cultural i social que ja costava mantenir a la plaça.

Des de la nostra candidatura i des de la Trobada Alternativa de Nou Barris considerem que totes les decisions del govern municipal han de ser preses conjuntament amb el veïnat i el teixit associatiu dels barris. En aquest sentit, denunciem un cop més el tarannà autoritari i classista de la Regidoria de Nou Barris a les mans de CiU a l’hora de prendre decisions unilaterals i contràries a les necessitats socials del nostre veïnat. El barri de Porta i la zona sud del Districte necessiten que un equipament esportiu tan important com el CF Alzamora segueixi sent gestionat pel mateix equip directiu que durant tants anys ha vetllat per l’arrelament de l’entitat al barri i per orientar la seva activitat esportiva en funció de les necessitats de les famílies de l’entorn.

I Porta necessita, també, una plaça Sóller viva i dinàmica, que pugui exercir de centre neuràlgic de la vida associativa del barri i que pugui acollir espais i iniciatives que ajudin a cohesionar-lo a partir de l’associacionisme i les activitats culturals i socials. Per això donem suport a la demanda que als baixos de la Plaça Sóller s’hi ubiqui un espai comunitari compartit per les diverses entitats del barri i un casal de joves sota gestió cívica i popular que ofereixi alternatives d’oci al jovent de la zona sud del districte.

Per aquestes raons donem suport a les mobilitzacions que l’AA.VV. de Porta, el CF Alzamora i la resta d’entitats socials del barri han convocat:

DILLUNS 25 DE JUNY: A LES 10 h, CONCENTRACIÓ AL CF ALZAMORA (Pg. Andreu Nin-54) PER EVITAR L’ENTRADA DE LA FUNDACIÓ MARCET!!!

DILLUNS 25 DE JUNY: A LES 19 h, CASSOLADA POPULAR DAVANT LA SEU DEL DISTRICTE! PROU IMPOSICIONS, EL BARRI ÉS DE TOTHOM!!!

http://trobadaalternativa9barris.blogspot.com
http://cupnoubarris.wordpress.com noubarris.barcelona ARROBA cup.cat
Mira també:
http://cupnoubarris.wordpress.com/
http://trobada9barris.wordpress.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La CUP de Nou Barris dóna suport al moviment veïnal de Porta en lluita contra les imposicions de l’Ajuntament
24 jun 2012
Bastant desafortunada la tipografia del cartell.
Re: La CUP de Nou Barris dóna suport al moviment veïnal de Porta en lluita contra les imposicions de l’Ajuntament
24 jun 2012
És el cartell que ha fet el veïnat de Porta, i valia la pena difondre'l. La CUP n'ha fet un altre. Tothom n'aprèn, cada dia.

I segur que tu, Maikol, has après que més enllà del puto disseny del cartell resulta més important el teu suport. Gràcies company.
Re: La CUP de Nou Barris dóna suport al moviment veïnal de Porta en lluita contra les imposicions de l’Ajuntament
25 jun 2012
El meu suport el tindran sempre, però no estaria de més evitar aquesta tipografia: http://4.bp.blogspot.com/_A8_m6WMYRqM/Sf-o8S-FMyI/AAAAAAAAAsI/OMSMErYcEb
Salut i molt d'èxit amb la convocatòria.
Sindicato Sindicat