Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Canya a l'ofensiva espanyolista!
19 jun 2012
L’Estat espanyol fa aigües per totes bandes però sembla que una vegada més els líders polítics, mediàtics i empresarials han trobat la solució per mantenir la, cada vegada més sacsejada, pau social: La recepta màgica de l’entreteniment de masses del futbol mai falla, i menys quan disposes del cavall guanyador.

Davant d’aquests atacs a la nostra integritat com a poble, el jovent organitzat dels Països Catalans no podem restar impassibles. És per això que adoptem la ferma posició de plantar cara davant d’aquesta ofensiva disfressada de màrqueting corporatiu d’una selecció esportiva que no és més que una estratègia de dominació política com les que portem resistint des de fa 300 anys
168555_2266623961140_1842155577_n.jpg
Ara i sempre: canya a l'ofensiva espanyolista! Que no ens colin un gol!!!
197636_2266628881263_1206954298_n.jpg
525846_2266631001316_345167014_n.jpg

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Canya a l'ofensiva espanyolista!
19 jun 2012
UNITAT, UNITAT. I mes tal com esta el pati nazineolliberal
Re: Canya a l'ofensiva espanyolista!
20 jun 2012
Collons! Un "jovent" que té 300 anys!, un jovent que va "patir" les cony-seqüències de què hi havés tanta o més burgesia "catalana" com de la resta de la península favorable a Felip V que no pas carlista i què es va beneficiar del comerç (sobretot d'esclaus!!) amb les amèriques. Un jovent que veu, molt "lúcid", una estratègia de màrqueting el "la Roja" i, curiosament, no en veu cap ni una en la quadribarrada. A anys llum d'entendre què, mentre eal caputalisme és apàtrida, adoctrina a la "xusama" amb discuroso etnocèntrics per fer la feina bruta i servir de carn de canó al caciquisme burgès de merda. Aneu bé per anar a Reus.
Re: Canya a l'ofensiva espanyolista!
20 jun 2012
A part de no tenir ni pajotera idea d'Història, els teus arguments són més aviat penosos per no dir que no valen la pena ni ser contestats.
Re: Canya a l'ofensiva espanyolista!
20 jun 2012
De quina història parles, xaval, de la que escrivia Folch i Torres, potser per il·lustrar els cromos del pan bimbo? Ves a mirar els arxius d'Indíes i veuràs molts catalans autoanomenats catalans i catalanistes i de la Lliga i blablabala... els principals negreros. El què, més que penós, és fastigós és que vingueu a vomitar ací els vostres discursos etnocèntrics com si no n'hi havés prou amb llibertat.cat o amb la web q us és més afí, sí aquella del pollastre rostit, Estat Català / "Nosaltres Sols!"

QUE LA OFENSIVA ÉS DEL BOTÍN I DEL CAPITAL, CAPULLO, QUÈ NO ÉS NI ESPANYOLISTA NI CAMERUNIANA
Re: Canya a l'ofensiva espanyolista!
20 jun 2012
No val la pena discutir amb aquesta gent, no hi toquen. Parlen de "policia espanyola" quan es refereixen a mossos d´esquadra. "Polítics espanyols" quan parlen de ciu. "Sistema judicial espanyol", quan parlen del sistema judicial d´aquí. No entenen, que si catalunya fos independent, n´hi hauria la mateixa policia, els mateixos polítics, els mateixos jutjes... i fins i tot un exércit. També serien espanyols llavors??? bah, es com discutir amb nens de teta.
Re: Canya a l'ofensiva espanyolista!
20 jun 2012
A barna tenim un parc en homenatge a la família més negrera del sacrosant pais: els Güell!!!
A veure si els de tarraco pujen un dia i tunean el jodido lagarto.
Re: Canya a l'ofensiva espanyolista!
20 jun 2012
Sí, company, són tan "termostàtics" q jo en dic, q seríen capaços de titllar d'espanyolista un aranès independentista, "posicionat contra el centralisme barceloní"... O amb la barretina enroscada fins el nas o "espanyolasso"; o del barS.A: o del madrid (no pot ser q et sui la polla el futbol) o indepe o espanyol (no és concebible veure l'enemic en el capital i no en els diferents logotips corporatius sota els quals actua), reclamen, a diferència del xais, molt més intel·ligents, la marca de l'amo del ranxo de motu propio i se'n fan i pretenen que TOTHOM se'n faci d'això una causa bellis... Un nen de teta 8com tu dius) li don cent patades a un termostat.

Salut!

P.D.: per a "un": malgrat que dicen que "gent del camp, gent del Llamp", caí no hi ha monuments a negreros però sí què hi ha carrers i places dedicats a feixistes com Pirat de la Riba o a genocides com Jaume I... i no passa res. Jo ja vaig passar per la presó militar per cridar visca Durruti el dia de la jura i, ara, amb dos crius, no estic per tornar al trullo per una merda de placa que, si la treuen, igual la substitueixen per unaltra dedicada a Pujol (o a Fèlix Millet). El q s'ha de dinamitar és el sistema, de manera constructiva, selllant portes d'institucions, ETT's i demés cases de putes amb tàpies de maons o ingressant bosses de peix podrit a les caixes fortes dels bancs... COSES CREATIVES I DESTRUCTIVES ALHORA, COLLONS!
Re: Canya a l'ofensiva espanyolista!
20 jun 2012
Sí que lo tenemos!!!, y para rematar el "xiste" publicado por los nietos bastardos del nazionalismo local: la Cajei. No te lo pierdas que te vas a jartar de reir!!

De Joan Güell i Ferrer:

http://www.cajei.cat/documents/publi_aj/05%20sants.pdf

A Eusebi Güell i Bacigalupi:

http://es.wikipedia.org/wiki/Palacio_G%C3%BCell

Pasando, evidentemente, por el meapilas de Gaudí

Adoro internet!!

Lo dicho, nengs de tarraco, esteu convidats al Parc Güell!!!
Re: Canya a l'ofensiva espanyolista!
20 jun 2012
Jo no tinc cap problema amb el nacionalisme mentre no vulguin que jo m'identifiqui amb el seu concepte de nació. Jo no em sento català exactament. Apart de amb la llengua no m'identifico amb massa més. A part, m'importa el mateix "Catalunya" que "Espanya" que França que el mon. No tinc tant clares les divisions.

Però també és cert que som espanyols per obligació i existeix una ofensiva espanyola clara que ens vol fer espanyols. Encara que hi ha molts "independentistes" que ja voldrien poder fer la seva pròpia ofensiva.

Crec que aquí està la disjuntiva. En quin moment passes de lluitar contra l'ofensiva espanyola a crear la teva ofensiva catalana?

Això si, per trencar amb el discurs independentista antianarquista estaria bé cridar a les manis "Visca, visca, visca Catalunya anarquista". Tot i que no comparteixo el sentit tancat i definit de "Catalunya".
Re: Canya a l'ofensiva espanyolista!
20 jun 2012
"Anat de l'olla perillós", estas com unes maraques, ben bé que fas honor al teu nom...
Re: Canya a l'ofensiva espanyolista!
22 jun 2012
Fa molta pena que quan s'anuncia una campanya contra l'evident nacionalisme espanyol que ens portarà l'eurocopa, saltin els quatre de torn a cagar-se en els responsables de la campanya, caient en els quatre tòpics de sempre.
"L'ofensiva és del capital, no d'espanya". I quina finalitat té el nacionalisme espanyol sinó distreure la gent de les problemàtiques socials? Què són sinó en Rajoy i el príncep celebrant un gol el dia del rescat? En canvi l'independentisme català, en abstracte i sense adjectius, almenys vol donar solució a una de les problemàtiques que tenim, que és la de pagar uns impostos altíssims a canvi de res, mentre la màfia local, la burgesia catalana mercadeja amb les nostres llibertats i la nostra autonomia. Si la solució segons vosaltres és una altra, d'acord, parlem-ne, però dir d'entrada que ambdós nacionalismes són el mateix és analfabetisme polític. I sé que vosaltres no ho creieu, però confieu en que aquest missatge arribi a les oïdes de la gent de l'extrarradi de barna, ja que amb el missatge anarquista no podeu (ni podreu)atreure'ls, a veure si amb l'odi al catalufo rasqueu algo. I dic "ni podreu" perquè encara que us penseu que tot continua com al 1936 i que el protelariat immigrat us portarà a la "victòria" (o com a mínim a matar quatre rates de sagristia, que amb això ja en teniu prou per pelar-vos-la durant mesos)us he de dir reis meus que la gent és molt pragmàtica i seguirà abans un indepe, per moltes reserves que tingui amb loa "identitat catalana" (XDD, els tòpics vidalquadristes en boca anarquista sempre m'han fet molt a gràcia)que a un anarquista de boquilla que l'únic que intenta és fer entrisme en una assemblea reformista de barri (on emprarà un vocabulari molt més moderat que contra els indepes, és clar) i que té al·lucinacions severes de iaioflautes amb boina armats amb carabines.
A veure, tampoc us deprimiu, el missatge anarquista sí que s'estén a l'extrarradi més enllà dels vostres guettos. La frase "ni patrias ni fronteras" l'he sentida molts cops en boca de, diguéssim "penya extremoduro", d'aquests del PGB, quan ens han detectat certa simbologia. O sigui que en l'esquerra espanyola sociológica teniu terreny abonat ni que sigui a nivell de lemes (it's something!). A nivell de símbols , doncs potser també portaran alguna (A) , però en dura competició amb la bandera republicana. Ara, quan toqui celebrar un gol d'Iniesta sigueu comprensius amb ells, pobrets...
Però bé, la cosa ens va guai. Segons una enquestaq del CIS el 25% dels partidaris de la independència són castellanoparlants (i això no vol dir d'origen immigrant, com jo mateix, sinó que tenen el castellà com a primera llengua, òbviament), alhora que tenim un munt de catalufos que hi estan en contra per interès de classe. Es tracta de l'entramat de fidelitats i afinitats socioeconòmiques de la classe dirigent i la burgesia catalana. El seu desgast i el destapament de la corrupció d'aquesta casta nobiliària local és paral·lel al camí de la nostra llibertat. I sí, són polítics espanyols que no volen la independència, volen la interdependència. Els fets són tossuts. Per molt que hagueu interioritzat el dogma convergent ("CiU és catalunya" "ara votes CUP però quan creixis votaràs CiU") està claríssim que el poder autonòmic té interessos comercials irrenunciables amb espanya. Per a ells la paraula "independència" és un espantall per poder negociar amb més força amb el govern central. El lobby Puente Aereo, on hi ha des d'abertis i la caixa fins la casa d'alba, membres de l'opus, gent del grup godó etc... ho tenen claríssim. O PER QUÈ US PENSEU QUE ES VAN INDULTAR DOS MEMBRES D'UNIÓ ACUSATS DE CORRUPCIÓ???http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/gobierno-exalto-cargo-un
No teniu cap mena de prova del que dieu. Us encaparreu en què l'esquerra independentista fa el joc a CiU i són nazis, no teniu futur. No teniu ja prou batalles contra la realitat els anarquistes que ara us busqueu aquesta, hahahah. I tot això ho dieu sempre sense cap mena d'evidència, tirant d'irracionalitat i bromes suades i CAP, REPETEIXO, CAP ARGUMENT. La realitat és que som un perill per CiU. I CiU nega la lluita de classes, i vosaltres negueu l'opressió de l'estat espanyol. Us retroalimenteu i entre tots busqueu impedir la unitat popular que ens dugui a la llibertat. Un de CiU que vulgui distreure l'atenció cap a madrid dius "d'acord, ho entenc", volen negar la seva culpabilitat. La culpa no és només del govern central, també és de la generalitat! LA CULPA ÉS DE L'ESTAT EN CONJUNT, ÉS A DIR ESPANYA. Ells volen jugar fort en aquest país d'interdependències. Volen més inversions, volen un millor estatus. NOSALTRES VOLEM EVITAR PAGAR ELS IMPOSTOS AL GOVERN CENTRAL. és així de senzill, un pas menys que ens quedarà per arribar a l'autogestió. A més, un nou estat ens permetrà fer una nova constitució i els MMSS estaran molt més cohesionats perquè ja no hi haurà el típic jabón lagarto que dirà "yo no bui na am indepes parké las banderas dibideixan". No ho podrà dir perquè ja no hi haurà indepes XDD tant fàcil com això.
Però bé, la qüestió és que del treball del proletariat català surt la plusvàlua que es queda la burgesia catalana, per començar, i en segon lloc 22.000 milions d'euros que es paguen al govern central i que haurien de ser tornats en inversions i no tornen. Jo no vull entrar en si fan falta AVE's o polles en vinagre, me la pela, ara vull entrar en: ON ÉS LA PUTA PASTA? I QUI COLLONS ETS TU PER DIR QUE AIXÒ NO ÉS IMPORTANT? NO TENS CAP DRET A DIR-HO! SI TINGUESSIS UNA FAMÍLIA I UNES OBLIGACIONS NO BANALITZARIES AMB AIXÒ, FILL DE PUTA PIJO DE MERDA!
Resulta que ara quan el fill de puta carronyer corbatero burgès de merda de l'artur Mas retalla 1000 milionbs d'euros en sanitat es pot denunciar, però aquests 22000 milions no... genial! I perquè no podem caure en aquest perniciós "nacionalisme"? Per no dividir la societat, clar, perquè no es creïn dos blocs: el dels qui volem la llibertat i odiem la injustícia, i els que se'ls posa la pell de gallina amb la merda de la roja.
Ni burgesos ni feixistes.
Sindicato Sindicat