Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Memorias Ediciones, una iniciativa diferent
19 jun 2012
Ha nascut a Barcelona una editorial dedicada a escriure i publicar llibres de memòries i biografies personals i de família per recuperar la memòria històrica.
POSTER.jpg
La nova empresa, que es presenta al Magatzem de cultura i Llibreria +Bernat (Buenos Aires,6) dimecres 27 de juny a les 7 de la tarda, es proposa apropar a la població general, un fet que abans estava reservat als famosos: publicar la seva pròpia biografia o les seves memòries, o bé la història familiar.

Fer memòria és important en aquests temps nostres i els primers llibres publicats ja ens demostren que les vides dels nostres avantpassats, que van patir guerres, fam i pobresa, ens pot donar un gran exemple en moments de dificultat com els que travessem avui.

En definitiva, escriure la pròpia biografia és un fet revelador del caràcter propi i desferma emocions insospitades en un mateix i en tota la seva família. Memorias Ediciones tracta els records com si fóssin joies i en fa uns llibres escrits i editats amb molta cura.

Els primers clients de Memorias Ediciones han trobat aquesta experiència molt gratificant i ara saben que els seus fills i néts coneixeran la seva vida tal i com la van viure. I d'aquesta manera es preservarà la història familiar.
Mira també:
http://www.memoriasediciones.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat