Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : educació i societat : sexualitats : dones
Apostasia col·lectiva: jo m'esborro, i tu?
14 jun 2012
Recta final per a la presentació de declaracions d'apostasia. En dues setmanes ens en anem a l'arquebisbat!
417514_373737365978613_324363804249303_1399082_1725639376_n.jpg
Entrem en la recta final de la campanya per l'apostasia col·lectiva JO M'ESBORRO, I TU? que estem portant entre diversos sol·lectius a gramenet. Durant aquest curs hem estat fent propaganda anticleriacl i recollint declaracions de gent que per fi vol alliberar la seva ànima del jou de l'església catòlica de Roma. Si esteu interessades encara esteu a temps per alliberar-vos.
tota la informació la teniu al bloc http://jomesborro.wordpress.com

Com menys serem més riurem!

------

Totes les que hem rebut el baptisme al poc temps de néixer, vam passar a formar part de l’Església Catòlica de Roma de forma automàtica i obligada. La nostra família va actuar pressionada pel costum i la tradició, i la institució eclesiàstica, aprofitant-se d’un moment en què no estàvem en condicions d’acceptar o rebutjar aquesta fe, va abusar del seu poder. Ara, que ja hem desenvolupat les nostres capacitats de reflexió volem exercir el nostre dret a l’elecció lliure dels nostres pensaments i creences, i hem decidit esborrar-nos, hem optat per l’apostasia.

Apostasia, per què?

Perquè ens neguem a formar part d’una institució que ha sostingut el seu poder sobre la pràctica de la tortura , el genocidi i l’etnocidi a tot el món durant gairebé vint segles.
Perquè ens neguem a formar part d’una institució que ha atresorat durant segles enormes riqueses, i que predica la caritat alhora que realitza pràctiques mafioses per reforçar el seu desmesurat poder econòmic.
Perquè ens neguem a formar part d’una institució que s’ha dedicat, sobretot en els darrers tres-cents anys, a dificultar el progrés de la humanitat imposant dogmes absurds i acusant la raó i la ciència d’heretgia, per tal de conservar els seus privilegis.
Perquè no acceptem el discurs moral catòlic que ens ordena de quina manera hem de gaudir dels nostres cossos i, de quina manera i a qui hem d’estimar, seguint uns preceptes restrictius que ni tan sols el clergat s’aplica en la pràctica.
Perquè ens neguem a formar part d’una institució que relega les dones al paper de mares i esposes, negant-nos qualsevol altra manera de conduir la nostra vida com a persones lliures i autònomes.
Perquè ens neguem a formar part d’una institució que, en definitiva, usa el seu poder per ordenar la forma en que tenim que pensar, sentir i actuar, i que ha dirigit , i encara dirigeix, el funcionament de les relacions socials i les pràctiques culturals, sempre en benefici i en conxorxa dels estaments més poderosos. Ens neguem a formar part d’una institució que ens fa culpables pel sol fet d’existir i que dicta una vida de sofriment i resignació davant les injustícies.
Mira també:
http://jomesborro.wordpress.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Apostasia col·lectiva: jo m'esborro, i tu?
14 jun 2012
Pido a los administradores de la página que quiten esta foto en la que salgo... Soy el bebé..., y ya tengo uso de razón para decidir que no quiero que se me utilice, pues lo que se dice no necesita de documentación gráfica... Yo ya he apostatado y la foto me devuelve a unos orígenes que nunca decidí... Ojo, el que sale no es mi padre, es el padrino con el que ya no tengo ninguna vinculación personal, y tampoco creo que le haga demasiada gracia que lo vinculen conmigo, pues piensa que es hacer apología del terrorismo...
Re: Apostasia col·lectiva: jo m'esborro, i tu?
14 jun 2012
jajajajjaja... pues ke feo eras
Re: Apostasia col·lectiva: jo m'esborro, i tu?
14 jun 2012
Que era feoooo? Se nota que no me has visto ahora en los "pasquines" del Ministerio del Interior...
Sindicat Terrassa