Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
CNT en peus novament contra GINOS
14 jun 2012
Fa aproximadament un any, la CNT ja es va concentrar davant les portes del Restaurant GINOS al CC LA MAQUINISTA per denunciar l'assetjament laboral al que els responsables del Restaurant sotmetien a la nostra delegada. El resultat: els tres responsables van ser cessats. Ara, novament, la CNT s'aixeca contra GINOS, aquest cop per lluitar per la readmissió d'un dels nostres delegats al restaurant del CC SPLAU a Cornellà.
Fa aproximadament un any, la CNT ja es va concentrar davant les portes del Restaurant GINOS al CC LA MAQUINISTA per denunciar l'assetjament laboral al que els responsables del Restaurant sotmetien a la nostra delegada. El resultat: els tres responsables van ser cessats.

Ara, novament, la CNT s'aixeca contra GINOS, aquest cop per lluitar per la readmissió d'un dels nostres delegats al restaurant del CC SPLAU a Cornellà, acomiadat per acumulació de faltes que l'empresa considera "molt greus" com ara entrar xiulant a la cuina o negar-se a fer hores extres sense que les paguin. La direcció de l'empresa, des d'un primer moment, ha estat còmplice de l'assetjament a què el gerent d'aquesta unitat vènia sotmetent al nostre company i ho ha estat també d'aquest acomiadament, sempre fidel a l'actitud prepotent i repressiva que la caracteritza.

Aquest sindicat considera que aquests motius esperpèntics no són més que una represàlia clara per l'activitat sindical que tant el nostre delegat com la secció sindical a què pertany han vingut realitzant des de fa alguns mesos, i que ha quedat àmpliament constatada a través de les innombrables denúncies que s'han presentat a Inspecció de Treball.

La CNT de Barcelona es va concentra durant els últims dos dissabtes al migdia a les portes del Restaurant on el nostre company treballava, per tal que l'empresa recapaciti, fent marxa enrere en la seva actitud caciquista i readmeti a Gastón.

La nostra presència a les portes del Restaurant durant les cinc hores que ha durat la concentració cada dia, s'ha trobat amb una increïble resposta del públic, no entrant pràcticament ningú a dinar al restaurant durant la concentració. Una situació que està provocant a l'empresa unes pèrdues que ells mateixos valoren en al voltant de 7.000 euros per cada dissabte.

La passada setmana, la desesperació de GINOS va ser tal que no van dubtar a recórrer a les forces de l'ordre per intentar "impedir" que ens concentràrem a les seves portes. Diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra es van presentar a les portes del recinte per "custodiar" l'entrada del restaurant i, de passada, increpar i fer fotos als integrants del piquet. Davant la nostra negativa a abandonar els voltants del local, les mal anomenades forces de l'ordre no van dubtar a optar per literalment tancar l'accés al centre perquè el piquet no pogués acostar-se a les portes GINOS, no dubtant a propinar diversos empentes i amenaces, arribant fins i tot a baixar la persiana d'accés al centre sobre els integrants del piquet, fet que va ocasionar que un dels nostres companys hagués de ser visitat d'urgència a l'hospital.

Malgrat tot, la CNT no pararà fins que el nostre company sigui readmès i cessi l'assetjament al qual aquesta empresa sotmet de manera sistemàtica als nostres afiliats i afiliades. Ja ho vam aconseguir una vegada, i tornarem a aconseguir-ho. Si ens toquen a un ens toquen a tots.
Mira també:
http://barcelona.cnt.es/pivot/entry.php?id=887

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CNT en peus novament contra GINOS
14 jun 2012
Con la mafia hemos topao, amiguetes...
Convendria buscar <i>inspiration</i> als classics imprescindibles del Genere Negre: Goodfellas, la trilogia de Coppola, Casinos, Turisme, Treball, Pretoria, Port de Barcelona, Zona Franca, Saratoga & Riviera, el Pelip Fuig extorsionan a les prostitutes... aixo es cada cop mes semblant a la llei de la jungla i aqui la mafia (autoctona i d'arreu) sempre ens ha senyalat el cami.
Sindicat