Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : dones
mobilitzacions de rebuig a la limitació dels drets de les dones
14 jun 2012
La VII Escola d'Estiu de la Dona de CCOO de Catalunya manifesta que:
Ens trobem davant d'un atac als drets regulats per la Llei de salut sexual i reproductiva i per a la interrupció voluntària de l'embaràs, ja que el decret sanitari que elimina l'accés a l'atenció sanitària a certs col·lectius ha deixat sense finançament, per part de la sanitat pública, els avortaments de dones immigrants en situació legal irregular, fet que es contradiu amb l'aplicació de la Llei; volem també remarcar que encara no hi ha un desplegament complert d'aquesta Llei; alguns aspectes com els preventius no s'han desplegat, hi ha una diferent aplicació segons territoris i comunitats i la mateixa Llei està en perill -segons les declaracions del ministre de Justícia-.

CCOO de Catalunya defensem la importància d'aquesta Llei i no acceptem cap pas enrere. Ens adherim a les mobilitzacions de rebuig de la limitació de drets de les dones que han convocat, per al 21 de juny, la Campanya pel Dret a l'Avortament i la Xarxa de Dones per la Salut a Catalunya i altres organitzacions a l'Estat espanyol. També fem una crida a participar a les mobilitzacions que hi haurà a finals de setembre en commemoració de la Diada Internacional pel Dret a l'Avortament.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: mobilitzacions de rebuig a la limitació dels drets de les dones
14 jun 2012
Que es aquesta merda de cococ´s de catalunya???
Re: mobilitzacions de rebuig a la limitació dels drets de les dones
14 jun 2012
I les retallades de drets a la classe obrera en general, pixin drets o assegudes, les firmeu gustoses. Aneu a cagar a la via!
Re: mobilitzacions de rebuig a la limitació dels drets de les dones
14 jun 2012
Esta "mierda" que ha dejado cocos de Catalunya, es que hay recortes que afectan a las asociaciones, y se quejan de que a algunas de esas asociaciones que ellos controlan, les han retirado la subvención.

Por otra parte, en lo que a la ley se refiere, viene conjuntamente con el pack de recortes de la sanidad, contra los que los dos sindicatos mayoritarios se han manifestado muy tímidamente. No hay que olvidar que ahora está el PP en el gobierno, y les es más fácil expresar la queja que cuando estaba el PPSOE.

Los sindicatos mayoritarios son cómplices de esta situación y de las agresiones a los derechos de las mujeres y a los derechos de todas las personas.

Ahora es momento de lavado de imagen, y que mejor que agarrarse a un derecho que toda persona que luche por las libertades no dejará de reclamar.

Los derechos de las mujeres se ven en la cúpula de ambos sindicatos mayoritarios. En su historia sindical, habría que hacer un esfuerzo muy grande para encontrar a una mujer en la dirección de alguno de esos dos sindicatos.

Llenarse la boca de palabras para luego vomitarlas sin reparos en las mesas de negociación, es un ejercicio de bulimia en el que los cargos de dichas organizaciones se han convertido en auténticos especialistas.
Re: mobilitzacions de rebuig a la limitació dels drets de les dones
14 jun 2012
429604_363130433720664_190192544347788_1137461_345647694_n.jpg
...
Re: mobilitzacions de rebuig a la limitació dels drets de les dones
14 jun 2012
Parece que lo de MADRE va en mayúsculas
Sindicat Terrassa