Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
17J-18H. Cadena humana contra Repsol a la Barceloneta
14 jun 2012
Imitant a una acció que es va fer fa poc a Lanzarote, convoquem a una cadena humana, vestits de negre, a la platja de la Barceloneta.
Encara som a temps d'aturar el projecte de Repsol de perforar el litoral canari!
cadena contra repsol.jpg
performancecaminarplayaprospecciones2012.jpg
Cadena humana contra les prospeccions petrolíferes a Canàries i Catalunya

Dia i hora: diumenge 17 de juny a les 18:00.
Lloc: platja de la Barceloneta. Passeig Marítim de la Barceloneta a l’altura del carrer Ramón Trias i Fargas, per la zona de la Torre Mapfre. Ciudatella - Vila Olímpica.

Organitza: Canaris (i canàries) residents a Catalunya, amb el suport de Ben Magec-Ecologistas en Acción, Ecologistes en Acció i Repsolmata

La nostra acció tindrà lloc en la platja de la Barceloneta de la capital catalana diumenge que ve 17 de juny. Així, convoquem a tots els participants que acudeixin vestits de negre, com les taques que el petroli pot deixar en les nostres costes. Ens reunirem a les 18:00 en el Passeig Marítim de la Barceloneta, a l’altura del carrer Ramón Trias i Fargas, on s’organitzarà la realització de la performance. A partir de les 18:30 i vorejant la riba del mar, els assistents ens agafarem de la mà i formarem una gran cadena humana que cobreixi la platja.

Organiza: Canaris i canaries residents a Catalunya, amb el recolzament de Ben Magec-Ecologistas en Acción, Ecologistes en Acció i Repsolmata
Mira també:
http://no0ilcanarias.wordpress.com/repsol/
http://canariasdicenoarepsol.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat