Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
CNT considera el rescat financer un nou atracament contra la classe treballadora
14 jun 2012
El rescat de fins a 100.000 milions d’euros sol·licitat pel govern espanyol a les institucions europees, el pagarem, una vegada més i si no fem res per evitar-ho, els treballadors i treballadores.
rescate_n-365xXx80.jpg
Malgrat els repetits enganys i mentides del govern tractant de minimitzar el rescat i ocultar les seves conseqüències, ens trobem davant un nou intent de socialitzar les pèrdues provocades per anys de rampinya bancària i especulació financera i immobiliària, mentre els beneficis se segueixen acumulant en lloc segur en mans privades.

Les condicions dels “homes de negre” suposaran que els treballadors i treballadores paguem la factura de la fallida bancària, mentre s’afirma que no hi ha fons per als serveis públics, les prestacions, les pensions, l’educació, la sanitat, etc. Les noves agressions que es preparen estan ja sobre la taula: pujada de l’IVA, nous retards en l’edat de jubilació, enduriment de les condicions per cobrar el subsidi i les prestacions per desocupació, més retallades de drets laborals i de serveis públics (sanitat i educació) que continuen i endureixen la política que han vingut impulsant els últims governs del PSOE i el PP.

El “préstec” posa igualment de manifest la farsa d’una classe política, que des d’un o altre color que es limita, sense cap poder real de decisió, a executar les ordres de les institucions financeres europees i internacionals, per les quals el benestar i els drets de la classe treballadora ni figuren entre les seves prioritats.

Davant això, la CNT ve defensant que l’autoorganització social és l’única via que ens queda davant l’agressió permanent als nostres drets. La CNT creu que la vaga general del 29 de març marca el camí a seguir. Necessitem reforçar les lluites que ja s’estan impulsant des de diferents àmbits, que han de confluir en mobilitzacions contundents amb capacitat i que és necessari seguir reforçant la confluència entre les organitzacions sindicals i els moviments socials disposats a anar més enllà de la política de pacte social i desmobilització impulsada per CCOO i UGT.

Davant la passivitat d’aquestes organitzacions, CNT aposta per la lluita, per no cessar en la mobilització durant l’estiu de 2012, alhora que s’engega un procés conjunt, entre totes aquelles organitzacions sindicals i moviments socials que des de diferents territoris, sectors, i perspectives estiguin disposats a construir per a aquesta tardor una mobilització social generalitzada amb capacitat real de fer front i revertir les polítiques antisocials de retallada de drets, avançant cap a un canvi radical de model social i econòmic.


Confederació Nacional del Treball
Mira també:
http://olot.cnt.es/articles/2888

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CNT considera el rescat financer un nou atracament contra la classe treballadora
14 jun 2012
VAGA VAGA VAGA VAGA VAGA VAGA VAGA VAGA

ja fa temps que se sent aixo pels carrers, que espereu que la esquerra ens avançe com sempre
VAGA VAGA VAGA VAGA VAGA
Re: CNT considera el rescat financer un nou atracament contra la classe treballadora
14 jun 2012
Vist l'"èxit" de la del 29-M, què vols que et digui...
Re: CNT considera el rescat financer un nou atracament contra la classe treballadora
14 jun 2012
doncs no només cridar a la vaga, sino informar la gent del que està passant, ja que el desconeixement que hi ha es terrible.
Re: CNT considera el rescat financer un nou atracament contra la classe treballadora
14 jun 2012
http://www.escolar.net/MT/archives/2012/06/las-siete-grandes-mentiras-so
Sindicat Terrassa