Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
[16 de juny] III Trobada Jove del Clot-Camp de l'Arpa!
12 jun 2012
Serà el proper dissabte 16 de juny, als jardins del Clot de la Mel (Clot-Camp de l'Arpa, Barcelona- El torneig de futbol del matí ha estat cancel·lat, al matí podeu podeu aprofitar per anar a la mani per la llibertat de l'Andreu i els 4 independentistes de Mallorca (11’30h. al C. Diputació amb Passeig de Sant Joan, davant del Departament d’Interior
trobada.jpg
Un anys més, i ja en van tres, des de l'Assemblea de Joves Independentistes del Clot (AJIC), estem molt contents de poder-vos convidar a una altra edició de la Trobada Jove al nostres barri. Un acte que vol ser un punt de trobada del jovent del nostre barri, un espai on poder compartir experiències i lluites, un espai d'oci alternatiu al que ens imposa el sistema i un espai de reivindicació.

Un espai per reivindicar que sóm joves, catalanes, precàries i explotades. Perquè reconèixer aquesta realitat, és el primer pas per poder plantar cara amb l'objectiu de construir coses noves, de construir entre totes una societat millor, més justa i que respongui a les necessitats de la majoria de la població i no només d'uns pocs.

Espais com la Trobada Jove, són necessaris per adonar-nos que per aconseguir allò que volem només existeix una via, la lluita. La lluita contra els estats espanyol i francès, la lluita contra el sistema capitalista, la lluita contra el patriarcat i la lluita contra qualsevol tipus d'opressió, que entre d'altres coses en porta a ser un jovent conformista tot i no tenir ni feina, ni casa ni expectatives de futur.

És més important que mai doncs, baixar al carrer i participar, recuperant els carrers i removent consciències.

Us convidem doncs, a participar de les activitats de la Trobada Jove, el dia 16 de Juny als Jardins del Clot de la Mel, i començar a lluitar totes juntes per canviar les coses a favor de les classes treballadores del Països Catalans.

Perquè el jovent sóm l'eina necessària, RECUPEREM els CARRERS!

Esdeveniment:
http://www.facebook.con/events/342494989142982/
Mira també:
http://ajic.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [16 de juny] III Trobada Jove del Clot-Camp de l'Arpa!
12 jun 2012
...Com arribar-hi:

https://p.twimg.com/AvFt9hOCMAAfgih.png:large
Re: [16 de juny] III Trobada Jove del Clot-Camp de l'Arpa!
12 jun 2012
no hagués estat de més fer algun acte o referència simbòlica als nazis del tramuntana, que estan omplint el barri amb les seves pintades i pegatines racistes i de moment només han tingut resposta per part dels okupes i anarquistes de la zona.
Re: [16 de juny] III Trobada Jove del Clot-Camp de l'Arpa!
12 jun 2012
Jo crec que no cal que aquesta xusma estigui present al barri constantment i en tots els nostres actes la veritat,no li donem protagonisme gratuitament. Per cert,la resposta s'esta donant des de molts fronts i sectors aixi que no sentenciem d'aquesta manera.

Salut!
Re: [16 de juny] III Trobada Jove del Clot-Camp de l'Arpa!
12 jun 2012
A, és senzillament mentir dir que només tenen resposta per part de la gent que dius. Qui va organitzar la manifestació? en fi, no cal discutir per internet això. El que és evident, ho és, i el que no, tampoc toca parlar-ho per aquí.

En tot cas, els nazis no han de condicionar-te. No s'ha d'oblidar aquest tema, però el que tampoc es pot fer és relegar tota la teva feina i activitat política en base a la seva existència, perquè llavors ells comencen a guanyar (allò de que et marquen l'agenda).

El 16 els i les joves del Clot tornarem de nou a prendre el carrer, i sobretot ho farem per continuar a arribant no només a la gent que ja comparteix unes idees anticapitalistes i independentistes sinó per tota la gent jove del barri. És el nostre dia, i ningú ens el robarà (ni l'ajuntafems ni els nazis).
Re: [16 de juny] III Trobada Jove del Clot-Camp de l'Arpa!
12 jun 2012
recordar tambe que el 16 hi ha mani per la llibertat danreu i labsolucio dels detinguts i cassolada a la seu del pp i bankia.

ens veiem a la nit.
Re: [16 de juny] III Trobada Jove del Clot-Camp de l'Arpa!
12 jun 2012
El missatge posa lo de la mani:

"El torneig de futbol del matí ha estat cancel·lat, al matí podeu podeu aprofitar per anar a la mani per la llibertat de l'Andreu i els 4 independentistes de Mallorca (11’30h. al C. Diputació amb Passeig de Sant Joan, davant del Departament d’Interior "
Re: [16 de juny] III Trobada Jove del Clot-Camp de l'Arpa!
12 jun 2012
Clot lliure, una cosa està clara... els indepes del Clot només esteu per festes i fer proselitisme al barri!
La resposta ha sigut clara i contundent... I els indepees com sempre..
Re: [16 de juny] III Trobada Jove del Clot-Camp de l'Arpa!
13 jun 2012
Tu ets un troll o un madero no? Perque algu del barri no difamaria d'aquesta manera, sincerament. No val la pena entrar en el teu joc.
Sindicat Terrassa