Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
Evitem el desànim
11 jun 2012
Hem d’evitar, de totes totes, la sensació que «estem intervinguts, ens retallaran molt més, i no hi haurà res a fer, perquè seran ordres que vindran d’Europa». Això de cap manera!

Hi ha un rescat a la banca espanyola, no a l’economia espanyola. És una cosa molt diferent. Aquest rescat, naturalment, comportarà unes condicions, condicions que les autoritats europees exigiran al Govern espanyol. I el Govern espanyol haurà de complir. Però no hem de tolerar, i no tolerarem, que aquestes condicions ens afectin a les persones.

Les reserves dels bancs, la seva política de crèdits, els seus balanços, les seves inversions, tot això estarà sota la lupa de les autoritats europees, i el Govern espanyol hi haurà d’intervenir.

Però no hem de tolerar que es retalli ni una cosa més de caràcter social. Més encara: hem de mantenir viva i actualitzada la reivindicació constant de cancel•lar TOTES les retallades socials que hi ha hagut, tant per part del Govern central com per part del Govern de la Generalitat. De tornar als pressupostos de 2010.

Hem de tenir present, cada dia, que hi ha una sèrie de persones que:
*tenen molt i molt més que no necessiten,
*no ho han guanyat honradament, moltes vegades,
*no col•laboren fiscalment com caldria, perquè les lleis fiscals són injustes.

Aquesta gent són els qui han de facilitar la rebaixa del dèficit, el retorn del rescat, i tot el que calgui. Cal augmentar els impostos de les rendes altes i els patrimonis alts. Cal posar un impost especial sobre les grans fortunes.

I no s’ha de tocar ni una engruna de les partides socials. I si hi ha alguna insinuació en aquest sentit, cal sortir al carrer immediatament i d’una manera massiva.

Hi ha molta gent que, desgraciadament, ara té allò que es mereix, per haver votat malament.

Les autoritats europees, per exemple, són autoritats tan il•legítimes com les locals, i són fruit d’un vot equivocat de molta gent.

Antoni Ferret

http://bonainformacio.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Evitem el desànim
12 jun 2012
jaaa!
Re: Evitem el desànim
12 jun 2012
aquests 100.000 milions donats al govern son per rescatar els bancs espanyols perquè el principal forat de la economia espanyola es el deute amb el bancs europeus de la banca privada, per això no serviràn perque baixi el deficit public, ni per cobrir altres deutes, i no revertiran positivament en l'economia de l'estat, que siguira estant en numeros negatius (restant-li, a més aquests cent mil milions amb els seus inrteresos). D'aquesta manera, el pròxim rescat, que evidènment vindrà (difressat del que sigui) serà encara major, amb unes condicions més dures i/o interessos més alts.
Que allò no impliqui més ajustos, que allò no afecti a les persones... es com a dirli a algú que cau per un barranc que pot-ser no es pinxarà amb els matolls.
Re: Evitem el desànim
12 jun 2012
la qüestió és votar correctament.. aja..
Re: Evitem el desànim
12 jun 2012
JAJAJAJJAJAJAJAJJAJAJAJAJJAJAJAJAJA
SUBNORMALLLL!!!!
ANTONI FERRET PRESIDENT!!!!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more