Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
18 de Junio, será esta vez el día?
11 jun 2012
18 de Junio, llamamiento a paralizar el país
Compañeros, hemos sabido que será finalmente el 18 de Junio cuando toda la cuenca minera salga a las calles. NOS LLAMAN A PARALIZAR EL PAÍS. Queremos difundir la convocatoria por la paralización de las calles, carreteras y caminos en TODAS PARTES el 18 de Junio. Apoyamos a los mineros y defenderemos nuestros mismos intereses contra este sistema que quiere desangrarnos relegándonos el papel de esclavos. El 18 de Junio, difundid, la gente tiene que saber que se está hablando de PARALIZAR EL PAIS.
Asturias ya está virtualmente aislada del resto del país: han sido desconectadas por los mineros las principales ías ferroviarias y hay cortes generalizados de carreteras. Que se organizen asambleas y grupos de acción en todas partes, con piquetes, el objetivo: CORTAR AVENIDAS Y CARRETERAS EN LOS PRINCIPALES PUNTOS DEL ESTADO. Debemos ser un motor que movilice, agite , difunda y consciencie al máximo en favor de la lucha contra el despotismo bancarios, contra la mafia financiera que nos desangra y mueve hilos, vinculando esta convocatoria con la huelga de transportirstas que se prevé para finales de Junio.

Máxima difusión

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 18 de Junio, será esta vez el día?
11 jun 2012
Mentre li diguis "país" al que jo li dic estat, mentre no hi hagi consciència de que som pobles diferents que ens podem coordinar si volem però que no som el mateix subjecte nacional, mentres te m'adrecis en la llengua de l'enemic, la que ens volen imposar des de fa 300 anys... a mi no m'esperis en aquesta moguda.

0% tolerància a l'espanyolisme, al masclisme, a la xenofòbia, etc. sigui conscient o inconscient.

PS: Tot el meu suport internacionalista (que no "nacional") als miners asturians i la seva exemplar lluita. Sí a la lluita obrera, no a oblidar altres opresions.
Re: 18 de Junio, será esta vez el día?
11 jun 2012
Companys, hem sabut que serà finalment el 18 de Juny quan tota la conca minera sortirà al carrer. Ens criden a paralitzar l'Estat. Volem difondre la convocatòria per la paralització dels carrers, carreteres i camins a TOT ARREU el 18 de Juny. Donem el nostre suport als miners i defensarem els nostres mateixos objectius contra aquest sistema que vol desagnar-nos i deixar-nos el paper d'esclaus. El 18 de Juny, difongueu, la gent ha de saber que s'està parlant de PARALITZAR L'ESTAT.
Astúries ja és virtualment aïllada de la resta de l'estat: s'han desconectat les principals vies ferroviàries i hi ha talls generalitzats de carreteres. Organitzeu assemblees i grups d'acció a tot arreu, amb piquets i un objectiu: TALLAR LES CARRETERES I CARRERS DELS PRINCIPALS PUNTS DE L'ESTAT. Hem de ser un motor que movilitzi, agiti, difongui i consciencii al màxim a favor de la lluita contra el despotisme bancari, contra la màfia financera que mou fils, i vinculant aquesta convocatòria a la Vaga de transportistes prevista per finals de Juny.

Disculpeu els errors d'ortografia
Re: 18 de Junio, será esta vez el día?
11 jun 2012
Tampoc oblidarem la teva! Quand parleu de xenofòbia mai se sap del que esteu parlant...
Suposo que com home que ets, també exerceixes opressió masclista...
Si et sents oprimit, tens un greu problema que només és possible solucionar sortint d'aquest patètic victimisme.
Quan aprenguis a distingir qui és el teu veritable enemic, segur que et trobaràs millor i seràs part activa d'una lluita, i no d'un constant lament.
Re: 18 de Junio, será esta vez el día?
11 jun 2012
Cuando el sabio señala la luna, el tonto mira al dedo
Re: 18 de Junio, será esta vez el día?
11 jun 2012
tampoco es verdad que esté "virtualmente aislada". los cortes de carretera se producen habitualmente por la mañana, y por la tarde se puede ir prácticamente a todas partes. Actualmente no hay fuerzas para mantener los cortes más de unas horas. Sin embargo es mucho más de lo que se ha hecho históricamente en este PUTO PAIS.

El 18, todo el mundo a cortar calles. Con los hospitales en lucha, estudiantes en lucha, grupos de trabajadores, asambleas de barrio, sindicatos... da igual que sea una simple calle, el AVE o el Puerto de Barcelona ... Hay que parar la economía.
Re: 18 de Junio, será esta vez el día?
11 jun 2012
Llegará. Llegará cada burgues
recibirá su broma su broma
se vengará la humillación
Lararara...
Llegará. Llegará la hora
del sabotaje solo serán obligaos
al suicidio colectivo.
Lararara...
En las barricadas aun se puede luchar
ahí el sudor se siente, y la sangre
se ve correr.

http://www.youtube.com/watch?v=MpBXzVSEPoA
Re: 18 de Junio, será esta vez el día?
12 jun 2012
Que sigui la llengua de l'enemic no vol dir que tothom que l'empra sigui l'enemic.

El terme país és vàlid. Per molt que prefereixis el terme estat.

Pretendre que no et sumaràs a la lluita per l'idioma del comunicat i per quatre paraules és estúpid. Està molt bé que es faci pressió des de dintre del moviment per l'ús del català i per emprar una terminologia que no pressuposi la "unitat nacional", però també s'han de tenir dos dits de front.

Si realment tens un problema tant greu amb el comunicat, potser si que mai arribarem a poder lluitar junts.
Re: 18 de Junio, será esta vez el día?
12 jun 2012
sin pais

http://www.youtube.com/watch?v=0KYLVCKMzqo

maldito pais

http://www.youtube.com/watch?v=TIO3oBPyp6w
Sindicato Sindicat