Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Atac a la seu de CDC d'Horta en solidaritat amb els vaguistes presos
11 jun 2012
atac1_457.jpg
atac2_457.jpg
Amb aquest comunicat reivindiquem l'atac a la seu de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) d'Horta-Guinardó.
Durant l'acció, que va tenir lloc el passat dijous 7 de juny sobre les 6:30 de la tarda, una desena de persones vam irrompre a la plaça de les masies d'horta i vam trencar els vidres del local.
Els tres militants que es trobaven a l'interior de la seu no van ser molestats en cap moment, donat que aquest no era el nostre objectiu.


La motivació d'aquesta acció contra el partit del govern és concreta i aixi ho vam fer saber mitjançant consignes cridades durant l'atac: exigim l'alliberament immediat dels presos polítics Ruben i Andreu, empresonats arrel de la vaga general del 29m.

Rebutgem, depreciem, ens mofem del discurs hipòcrita i victimista de CDC, que aquests dies ha denunciat les diverses accions de resposta contra les seves seus i representants acusant-nos de difondre l'odi i la por entre la societat.
Nosaltres hem de dir que l'odi que estan recollint és el que han sembrat amb la seva política de misèries, i que la por que demostren és precisament la por que ells han intentant introduir mitjançant les pallisses policials, les llistes per a la delació, les onades de detencions i els empresonaments preventius contra aquells que no acoten el cap...

Però, com han pogut comprovar aquests dies, l'empresonament dels nostres companys no augmenta la nostra por, sinó la nostra ràbia i la nostra determinació a continuar plantant cara als responsables de la misèria. Jutges, fiscals, polítics, policies... en el Ruben i l'Andreu ells veuen només a dues persones. Dues persones a les que poden castigar, tancar i aïllar dels seus entorns i persones estimades. Però s'obliden de que al darrera d'aquestes dues persones, n'hi ha centenars que estem disposades a ocupar el buit que han deixat al carrer i a mantenir les mateixes posicions de lluita i dignitat, amb més ràbia i fermesa.

Tota l'àrea de CiU té responsabilitat política en aquests empresonaments, des dels càrrecs més locals fins als màxims dirigents. Per tant, qui vulgui desmarcar-se de la cursa repressiva d'aquest neci anomenat Felip Puig, necessàriament ha de desvincular-se de la organització en la que milita. Mentre els nostres companys dormin a una cel·la, totes les estructures i càrrecs relacionats amb CiU són per a nosaltres objectius legítims i prioritaris.

SOLIDARITAT AMB ELS I LES PRESES POLÍTIQUES
ENDAVANT AMB LA LLUITA AL CARRER
Mira també:
http://www.324.cat/noticia/1754792/catalunya/CDC-denuncia-els-atacs-vandalics-contra-una-desena-de-locals-del-partit
http://politica.e-noticies.cat/cdc-denuncia-atacs-a-nou-seus-locals-65266.html

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat