Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Comunicat sobre la sentència a 3 companys de suport a la Nuria
07 jun 2012
Un cop més la justícia no és igual per a totes. Aquesta tarda hem sabut la resolució del judici que va tenir lloc el passat 16 de maig remuntant-se als fets ocorreguts durant una encartellada l’any 2009.

Quatre policies municipals de Girona (Juan Carles Gil,Manuel Plaza, Francesc Caballero i Joan Nonell) s’enfrontaven a presó per tortures, una falta per lesions i detenció il·legal. Mentre els policies han estat absolts, dues de les nostres companyes hauran de pagar una multa de 60 euros per una falta de menyspreu, i un company s’enfronta a un any de presó, i a més de 400 euros de multa, perquè el municipal, Manuel Plaza, que ha estat absolt dels cops i puntades que li va etzibar, diu que li va donar tal cop de puny que va haver d’estar 7 dies de baixa.

La justícia no és igual per a totes! Mentre els agressors tinguin el poder les nostres veus seran silenciades i les seves mentides recompensades per la justicia que els empara. El jutge no es basa en cap de les declaracions dels acusats, sinó que únicament es basa en el testimoni d’una mossa d’esquadra de paisà que “casualment passava per allà”, una trucada anònima i la trucada d’un dels agents a la comissaria, mentre considera part d’una detenció normal les lesions de les companyes.

A la sentència es cita textualment “por lo que se refiere a la lesiones padecidas” referintse al nostre company “no son sino producto natural del ejercicio de la mínima violencia imprescindible para proceder a su detención”.

El rebuig que ens provoquen fets com aquest no fa més que donar-nos forces per continuar lluitant, per fer servir les nostres veus per cridar que no ens faran callar, que continuarem denunciant les tortures, la brutalitat policial i la injustícia d’un sistema que ens vol fer combregar amb rodes de molí.

Tot i la voluntat dels diferents engranatges de l’estat per fer-nos abaixar el cap SEGUIREM LLUITANT.
Mira també:
http://nurialliure.blogspot.com.es/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat