Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : educació i societat : sanitat : pobles i cultures vs poder i estats : sexualitats
Taller-debat majara. Dona i Bogeria. Malestar psíquic i opressió de gènere.
05 jun 2012
Les majares us proposem una nova kafeta per el divendres 8 juny a les 19:30h en el CSO La Gordíssima:
Aquest mes volem debatre sobre la qüestió de com les diferents opressions i violències de gènere, del sistema patriarcal, ens afecten a nivell de malestar psíquic i emocional, centrant-nos en el subjecte dona.

mujer-y-locura-kafeta4web.jpg


    Volem observar com algunes de les anomenades “malalties mentals” més associades a la dona per la psiquiatria oficial (DSM), estan totalment relacionades amb el rol i característiques socials que s'han exigit històricament a la dona, i com això afecta a les nostres identitats de gènere.

    Per a això, hem preparat un format de taller amb dinàmiques que ens ajudin a orientar el debat col·lectiu, i que fomentin la participació activa treballant en grups petits.

    En aquesta ocasió, anem a compartir l'espai amb el col·lectiu l'Assemblea de Joves de La Sagrera i St.Andreu, que prepararà un sopador vegá, en el qual els beneficis seran destinats a les últimes detingudes de la vaga del 29M.

Us esperem!! Una abraçada!

Divendres 8 juny
19'30h Taller-debat "Mujer y locura. Malestar psíquic i opressió de gènere"
21'30h Sopador (beneficis pels darrers detinguts 29M)

Lloc: CSO la Gorídisima
C/Pons i Gallarza, 10
<M> L1 Sant Andreu
Renfe St. Andreu Comptal

Organitza:
Assemblea de Joves de La Sagrera i St.Andreu
http://www.latrinxera.ppcc.cat/
latrinxeraaj ARROBA gmail.com

Assemblea de Majaras
http://assemblamajaras.wordpress.com
asambleasaludmental ARROBA gmail.comLas majaras os proponemos una nueva kafeta para el próximo viernes 8 junio en el CSO La Gordísima:
Mujer y Locura. Malestar psíquico y opresión de género.

mujer-y-locura-kafetaweb.jpg


Este mes queremos debatir sobre la cuestión de cómo las diferentes opresiones y violencias de género, del sistema patriarcal, nos afectan a nivel de malestar psíquico y emocional, centrándonos en el sujeto mujer.

Queremos observar cómo algunas de las llamadas “enfermedades mentales” más asociadas a la mujer por la psiquiatría oficial (DSM), están totalmente relacionadas con el rol y características sociales que se han exigido históricamente a la mujer, y como esto afecta a nuestras identidades de género.

Para ello, hemos preparado un formato de taller con dinámicas que nos ayuden a orientar el
debate colectivo, y que fomenten la participación activa trabajando en grupos pequeños.

En esta ocasión, vamos a compartir el espacio con el colectivo Assemblea de Joves de La Sagrera i St.Andreu, que preparará un sopador vegá, en el que los beneficios serán destinados a las últimas detenidas de la vaga del 29M.

Os esperamos!! Un abrazo!
Mira també:
http://assemblamajaras.wordpress.com
http://www.latrinxera.ppcc.cat/

This work is in the public domain
Sindicat