Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
No l´abandonis !Ella no ho fara!
01 jun 2012
LaTele.cat okupem les ones, canal 37 tdt

Es un proyecte colectiu de televisio que okupa l´espectre radioelectric desde fa 7 anys.

http://www.goteo.org/project/latele/home
LaTele.cat okupem les ones, canal 37 tdt

es un canal de televisio lliure que es fa gracies al esforç de mes de 70 persones, que colaboren desinteresadament, ficant cales de la seua boltxaca per poder tirar endavant.

Pero amb aixo, no es suficient, falta l´inplicacio de l´altre costat, La colaboracio dels que esteu davant la camera o davant l´aparell de tv completant el cercle de un canal desde els moviments socials cap al mon.

Heu sigut molts els que heu seguit, els debats, les assemblees, els reportajes, les conxions especials, els mes de 20 programes propis que es fan desde la tele o tota la resta de pelicules, documentals o materials d´altres televisions com la colaboracio permanent amb BARRIKADA TV, TELEK, GALIZA CONTRAINFO, EZTABAI, AGENCIA29 ... les radios i diaris lliures de barcelona, alguns colectius que vos heu apropat a fer els vostres programes i de tots els que ens envieu els vostres videos.

En aquet darrer any hem crescut molt, en part gracies a vosaltres, que moltes vos heu acostat a colaborar a la tele o a ajudarnos en les festes que hem fet o als que heu difos el canal i heu vist com iaies, pares o bars sintonitzen el 37 o a les 200 socies que ens he aportat un granet de sorra, per construir aquet castell.

Malgrat totes aquestes noticies, la realitat de la tele, es asfixiant, dia a dia, el euro ens ataca, necesitem mes socies, un minim de 1.000 (a 20 euros l´any) encara que necesitariem 2.000 per anar be. Aço hui per hui, es una quimera els socis no arriben i la situacio s´agrava.

http://www.goteo.org/project/latele/home

Ara mateix hem encetat aquet goteo, per tal de poder sobreviure, es una cuestio de TELE O MORT.

esperem que no vos confieu, que nomes resten 22 dies per participar del futur de la tele, no penseu que algu altre ho fara, es una questió de totes les que vivim a Carcelona i de totes les que estimem els mitjans lliures, de totes les que obrim un front de lluita contra la mentira i la manipulacio.

PER LA SUPERVIVENCIA DE LATELE.CAT OKUPEM LES ONES CANAL 37 TDT

http://www.goteo.org/project/latele/home

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat