Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
[St. Andreu] Cercavila informativa antirrepressiva
31 mai 2012
Si la repressió no s´atura, la solidaritat tampoc!

En el marc d´aquest augment de la repressió, i en protesta pels dos companys empresonats el dissabte 2 de juny hi ha convocada unaCercavila informativa a les 12h a la Pl. Orfila, sota el lema “ni retallades ni repressió: llibertat Ruben i Andreu; absolució encausades“.
concentraciostap copia.jpg
GENERAL copia.jpg
octaveta_antirepre_2juny.pdf
octaveta antirepre 2juny.pdf (31,42 KiB)
A Catalunya aquesta setmana hi ha hagut ja 10 detencions per fer vaga durant el 29M: dues a St. Andreu, tres a Sants, una a les Corts, una a Reus , una a la Garriga. La resta es desconeix. En total per la Vaga Social del 29M ja s’handetingut més de 100 persones. A tot això cal sumar les 4 estudiants més imputades per les protestes a la Universita de Girona (i ja en van 12).
I encara s´estan rebent multes de lamanifestació nocturna feministade Barcelona del 8 de març.


A St. Andreu, a més dels dos detinguts d´aquesta setmana, la setmana passada es van començar a rebre cartes del departament d´interior on s’anunciava que se´ls obria la via penal. S´han rebut ja un total de 7 persones. Des del Grup de Suport del 29M volem agrair a totes les entitats i persones a títol individual que ens han ajudat a demostrar que els vaguistes detinguts estan fortament arrelats al poble.
Saldo antirrepressiu total a St. Andreu, per ara:
4 identificats per la nit. Encausats.
4 detinguts. Encausats.
2 persones que no van ser identificades durant el 29M també estan encausades.
3 identificades durant el piquet o quan es va acabar.
Total de persones encausades: 10 (una d´elles 2 cops).


També hi ha hagut 16 detencions a Mallorca emmarcades en la repressió de les protestes per les retallades.


Han arribat més de 250 multes per les identificacions durant les càrregues de l’Institut Joan Vives a València. Així doncs, més repressió per la #primaveravalenciana.


De moment el saldo repressiu al Principat aquesta setmana s´ha saldat ambdos detinguts en presó preventiva i la resta en llibertat amb diferents restriccions: anar a signar periòdicament als jutjats, prohibició de reunió, manifestació i concentració, robatoris d’objectes personals, etc. I aquests són els delictes i faltes de què els acusen:
delicte de desordres públics
delicte de desordres públic continuat
delicte de coaccions greus
delicte contra la integritat moral
delicte de pertinença a grup criminal
delicte contra els drets fonamentals i llibertats públiques
delicte de danys
delicte de robatori amb violència i/o intimidació
delicte d’ atemptat a agents de l’autoritat
falta de lesions


En el marc d´aquest augment de la repressió, i en protesta pels dos companys empresonats el dissabte 2 de juny hi ha convocada unaCercavila informativa a les 12h a la Pl. Orfila, sota el lema “ni retallades ni repressió: llibertat Ruben i Andreu; absolució encausades“. Aquest acte de solidaritat no és l´únic que hi ha hagut aquests dies: arreu del país s´han anat produint concentracions demanant la fi de la repressió, la llibertat de les persones detingudes i la retirada de tots els càrrecs: Barcelona, València, Cardedeu, St. Cugat, Terrassa, Vic, Olot, Bunyola, Granollers, Tarragona, Reus, Capellades, Sabadell, Vilafranca, Badalona, Vilanova i la Geltrú, Molins, Lleida, Mataró, Girona…. la solidaritat no s´atura!


Durant la Cercavila informativa repartirem una octaveta. Si podeu fer-ne còpies i portar-les a la Cercavila les podrem repartir!


Si voleu consultar on es fan, s´han fet o es faran les concentracions ho podeu veure aquí:

http://www.alertasolidaria.org/index.php?option=com_content&view=article:concentracions-per-proclamar-que-hem-perdut-la-por&catid=15&Itemid=2

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa