Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Alternativa per la Garrotxa manifesta la seva voluntat d'incorporar-se orgànicament a la CUP
27 mai 2012
L'assemblea general d'Alternativa per la Garrotxa ha decidit per unanimitat, aquest matí, "manifestar la seva voluntat d'incorporar-se orgànicament a la Candidatura d'Unitat Popular, per continuar la feina feta durant aquest darrer any formant part oficialment de la CUP i aglutinant el màxim de persones possibles".
grup.png
Una vintena de persones s'han reunit aquest matí a Olot per a decidir el futur d'Alternativa per la Garrotxa. L'assemblea general extraordinària, convocada fa més d'un mes, havia d'establir les bases de la organització durant els propers dos anys i decidir quina relació volia establir amb la Candidatura d'Unitat Popular (CUP). La decisió, aprovada per unanimitat, marca un punt d'inflexió en el procés que ha dut a terme la formació assembleària durant l'últim any, aglutinant sectors de moviments populars i de l'esquerra independentista.

L'assemblea, que avui ha aprovat la Ponència Organitzativa i el Pla de Treball, també ha decidit quina fórmula organitzativa adoptarà a partir d'ara: A més de les reunions que s'han estat fent fins ara, s'establiran 3 grups de treball, que van en sintonia amb els grups de treball de la territorial nord-oriental de la CUP. Aquest grups són: Territori i medi ambient, participació i cohesió social.

Entre altres coses, s'ha posat de manifest la voluntat de participar en el procés de creació del nucli local de la CUP a la nostra comarca, juntament amb tots aquells sectors, organitzacions i entitats que també vulguin ser-ne partícips. D'aquesta manera, Alternativa es compromet a trobar-se amb tothom qui estigui disposat a treballar per a crear un nucli de la CUP el màxim de plural possible, on hi siguin presents totes les persones que creguin en el projecte de la unitat popular a la nostra ciutat i a la nostra comarca.
Mira també:
http://www.perlagarrotxa.cat/2012/05/alternativa-per-la-garrotxa-manifesta.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Alternativa per la Garrotxa manifesta la seva voluntat d'incorporar-se orgànicament a la CUP
27 mai 2012
La CUP continuen sumant massa crítica i construint l'alternativa. Endavant companys!
Sindicat Terrassa