Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Els dies 23 i 24 de maig: Nova mobilització contra la reforma laboral
22 mai 2012
Continuem la mobilització contra la reforma laboral en el marc de la unitat sindical. La propera cita serà el dimecres 23 de maig, on durem a terme concentracions arreu de l’Estat en contra de l’aprovació definitiva de la reforma laboral, el dia 24, pel Congrés dels Diputats.

A Barcelona la concentració serà de nit. A les 22 h del dimecres 23 ens concentrarem a la plaça de Sant Jaume amb torxes enceses com a símbol de protesta fins les 24 h, moment en què anirem en manifestació fins a la Delegació del Govern central, al carrer Mallorca, 278. Allà es durà a terme una vetlla nocturna. Ja el dijous 24 de maig, tindrà lloc una nova concentració a les 10 h davant la Delegació del Govern central, que culminarà aquesta acció de protesta.

A Vilafranca del Penedès i a Vilanova i la Geltrú es faran concentracions, que tindran lloc a la Plaça de la Vila de cada localitat, de 22 h a 24 h.

A Girona, el dimecres 23, a les 22 h, hi ha concentració, botifarrada popular i performance "La cremà de la
reforma laboral" davant la Subdelegació del Govern (c/Dos de Juny) i el dijous 24, a les 12 h, concentració i performance "La cremà de la reforma laboral" al mateix lloc.

A Lleida, el dia 23, davant la Subdelegació del Govern (plaça de la Pau) es fa, a les 19 h, una concentració ciutadana; a les 20 h, una assemblea ciutadana contra la reforma laboral, i a les 21 h, un sopar popular.

A Tarragona, el dia 23, a les 22 h, comença una marxa des de la seu sindical (Rambla Nova amb carrer Ixart) fins a la Subdelegació del Govern (Plaça Imperial Tarraco), amb concentració entre 22.30 h i 23.30 h. El 24, a les 11.30 h, s'organiza una nova marxa des de la seu sindical fins a la Subdelegació del Govern.

Us hi esperem!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els dies 23 i 24 de maig: Nova mobilització contra la reforma laboral
22 mai 2012
mal parits venuts, heu destroçat la classe treballadora i ara feu passejades simbóliques? heu tret toa la capacitat de reacció de la classe obrera amb els vostres alliberats que viuen del cuento firmant ERES i negociant amb la patronal i L'estat que us paga.
Aneu a cagar i fiqueu-vos les torxes pel cul.
Re: Els dies 23 i 24 de maig: Nova mobilització contra la reforma laboral
22 mai 2012
El problema de CCOO no és que tinguin alliberats, és la seva naturalesa burgesa, reformista (que no rupturista). Evidentment ja ningú es creu que sigui un sindicat de classe, al servei dels treballadors, i no ens faran empassar una vegada més que han canviat, pq sabem que tornaran a pactar amb el PSOE i ens la fotran
Re: Els dies 23 i 24 de maig: Nova mobilització contra la reforma laboral
22 mai 2012
aneu a pastar fang.ccoo
Re: Els dies 23 i 24 de maig: Nova mobilització contra la reforma laboral
22 mai 2012
i si tots ho tenim tan clar...

perqué tots seguim les seves convocatòries, i fins i tot reproduïm les seves consignes??
Sindicat Terrassa