Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
resposta al desallotjament del banc expropiat de Guinardó Can baró
21 mai 2012
Cap agressió sense resposta! Ens volen atemorir, volen slenciar la dissidència, la resistència als seus plans, a la seva política. Enfront nosaltres, teixint espais de vida i enfrontant-nos a la quotidianitat d'haver d'assumir estoicaent la pau dels cementiris, les seves hòsties..una darrera l'altra. Fa temps que varem dir Prou!...HAN DESALLOTJAT EL BANC, PERÒ LES NOSTRES ANSIES DE VIURE NO SÓN DESALLOTJABLES!!
Avui a la matinada 8 furgones de la Brigada Mòbil de la policia democràtica del Mossos d'esquadra han desallotjat als ocupants del recentment expropiat banc del Guinardó Can Baró. Els ocupants han estat desallotjats, no han estat detinguts i han estat acusats d'usurpació. abem a què ens exposem quan decidim plantar-li cara a l'Estat i als seus constants atacs, no és res que ens vingui de nou.
Avui, seguint amb la convocatòria programada de fer assemblees a les 18:00hores US CONVOQUEM A TOTES A LES 18:00 A LA PLAÇA DEL NEN DE LA RUTLLA per demostrar el nostre rebuig al desallotjament.

cap agressió sense resposta!
seguirem expropiant, seguirem lluitant, seguirem juntes!
LA SOLIDARITAT ÉS UNA DE LES NOSTRES MILLORS ARMES!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: resposta al desallotjament del banc expropiat de Guinardó Can baró
21 mai 2012
i la resposta a un desallotjament és una assemblea?
Re: resposta al desallotjament del banc expropiat de Guinardó Can baró
21 mai 2012
per si no queda clar a l'escrit es convoca a les 18:00 al nen de la rutlla per fer notar el nostre rebuig. Porteu material per fer soroll!!

(lepe, millor no faré cap comentari per no ser desagradable...)
Re: resposta al desallotjament del banc expropiat de Guinardó Can baró
21 mai 2012
Sense voler entrar en discussions o mal rotllos, hi ha gent que una de dos: o són trollsgossos, o primer han de pensar una mica.
Veïent com està el panorama,ARA,explicarem TOTS els nostres moviments.
P.D - si ets un/a trollpasma: fes-te fotre!!!
Re: resposta al desallotjament del banc expropiat de Guinardó Can baró
21 mai 2012
Toda la solidaridad con la iniciativa y contra la represión indiscriminada que estan sufriendo todas las acciones de resistencia, denuncia y oposición que hacemos. Ya no es cuestión de hacer una manifestación sino de que debemos prepararnos en cada acción para que aparezcan los antidisturbios. Y no podrán mantener la presión mucho tiempo, de hecho pareciera que quieren romper el pacto social ellos y que hayan muertos.

SOLIDARIDAD Y RESISTENCIA!

Sigamos que ellos solitos van a petar un banco y se va la economía a la mierda!
Sindicato Sindicat