Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Banc expropiat de Guinardó-Can Baró
19 mai 2012
No necessitem el vistiplau de ningú per ocupar un pis, dos o els que facin falta dels 80.000 pisos buits que hi ha a la ciutat de Barcelona fruit de l’especulació immobiliària!
A Guinardó i Can Baró, de la indignació passem a l’acció!

Hem recuperat aquest espai perquè necessitem un espai físic on donar joc a les nostres idees, projectes i il•lusions. Hem decidit ocupar un espai buit des de fa anys i ho hem volgut fer a partir d’una antiga sucursal bancària de la Caixa Catalunya, caixa que —junt amb altres banques— han estat desallotjant sistemàticament a aquelles persones de casa seva pel sol fet que no tenen diners per poder pagar...i en aquest món on tan tens, tans vals, si no tens res no vals res i per tan et poden fotre fora de casa i d’allà on vulguin. Les lleis els protegeixen, la policia també. Nosaltres ens tenim a nosaltres i ja em començat a perdre la por...perquè no estem soles.

El Banc Expropiat de Guinardó-Can Baró: el teu banc i cada dia el de més gent!

NECESSITEM GENT A TOTHORA ABANS NO TINGUEM UNA NOTIFICACIÓ JUDICIAL. ESTEM EN PERILL DE DESALLOTJAMENT!

dEMÀ DIUMENGE 20 FAREM ACTIVITATS DURANT TOT EL DIA (CARTELLS, PANCARTES, DIFUSSIÓ, ESMORÇAR, DINAR...) I A LES 18:00H FAREM ASSEMBLEA PER PARLAR DE LA GESTIÓ DEL LOCAL..US ESPEREM A TOTS I TOTES!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Banc expropiat de Guinardó-Can Baró
19 mai 2012
L'espai està a l'Avinguda Verge de Montserrat 163, al costat del Parc del nen de la rutlla. Metro Hospital de santpau, guinardó.
Re: Banc expropiat de Guinardó-Can Baró
19 mai 2012
algú sap si encara dura? Han arribat rumors d'un possible desallotjament!!
Re: Banc expropiat de Guinardó-Can Baró
19 mai 2012
osti! Tu!! Que parrafada y cuantas mayusculas. Eso si que accion mas chula y que local mas apañado y bien ubicado de esta gente!
Animos!
Re: Banc expropiat de Guinardó-Can Baró
19 mai 2012
si que dura, yo estoy delante y ademas es un local con ventana a la calle!
Sindicato Sindicat