Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: corrupció i poder
Dissabte: Manifestació per l'Autodefensa Veïnal
18 mai 2012
mani autodefensa veinal-1 copia.jpg
Manifestació d'autodefensa veïnal

Dissabte 19 de Maig

17h, Jardins de Princep d'Astúries i Girona (c/Lepant amb Travessera de Gràcia)


L'allau de noticies a la premsa i els cops repressius tracten d'amagar un fet important: estem lluitant per les nostres vides. Estem lluitant per defensar-nos, perquè no ens fassin fora dels llocs on vivim, perquè no ens explotin al treball amb contractes-escombreria i després ens acomiadin quan els hi doni la gana, perquè no ens expulsin d'allà on hem decidit viure, perquè no ens imposin les seves lleis a les nostres coses.


Quan plantem cara als bancs que ens van robar tot i ens segueixen robant; quan resistim als desnonaments, desallotjaments o redades; quan prenem els carrers per trobar-nos i adonar-nos de la nostra força, la premsa i el govern ens diuen “violents.” Però per nosaltres, és autodefensa. Una autodefensa contra les seves agressions constants i quotidianes. Començem a entendre que els nostres problemes són comuns i la resposta ha de ser col·lectiva.Per aixó apostem per l'autodefensa veïnal. Entre veïnes, es poden resoldre els conflictes parlant, cara a cara. Però amb les institucions i entitats organitzades per l´ànim de lucre o del poder, no hi ha possibilitat de convivència. Contra elles i els seus interessos hem de lluitar juntes.


Les lluites contra els desnonaments, contra l'especulació, contra les i els polítics i banquers, contra el feixisme o contra la repressió són les mateixes. Sortirem al carrer per assenyalar als responsables, recolzar-nos i visibilitzar les agressions contra les quals ens hem de defensar. Per tot aixó, convoquem una manifestació d'autodefensa veïnal.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat