Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Bauzà i la seva comitiva, apedregats a Manacor
16 mai 2012
La Policia demana als jutjats que investiguin l'atac a Manacor a la comitiva de Bauzá- La majoria dels consellers del Govern han usat les xarxes socials per tal de condemnar els actes violents d'anit
La Policia Nacional ha enviat al Jutjat de Manacor les diligències de l'atac amb pedres i objectes contundents que va sofrir aquest dimarts el president del Govern, José Ramón Bauzá, de visita a aquesta localitat en motiu d'una reunió del PP.

Així ho han informat fonts de la Direcció Superior de Policia, que han assenyalat que, de moment, no s'ha produït cap detenció, ni identificació, mentre han assenyalat que tres agents de la Policia Nacional van resultar ferits lleus, entre ells, l'escorta de Bauzá, qui va sofrir un fort cop al cap, després de rebre l'impacte d'una pedra.

Així mateix, entre els tres agents ferits també es troba el cap de la Comissaria Local de Manacor del Cos Nacional de Policia. L'atac es va produir durant la celebració d'una concentració de rebuig, en la qual van participar unes 500 persones en protesta per les mesures que està aplicant el govern de Bauzá.

Reaccions dels consellers

La majoria dels consellers del Govern balear han emprat aquest matí les diverses xarxes socials per a condemnar l'agressió soferta ahir per la comitiva del president José Ramón Bauzá, i han opinat que la defensa de les idees mai no pot justificar la violència.

En diferents missatges a Twitter, els consellers han expressat el seu suport a Bauzá i el seu rebuig a la conducta violenta dels manifestants que esperaven anit el president balear.

El portaveu del Govern i conseller d'Educació, Cultura i Universitats, Rafel Bosch, ha manifestat que "els violents han perdut la raó". "La meva condemna més absoluta a les actuacions violentes d'ahir a Manacor", ha afegit.

El conseller de Turisme i Esports, Carlos Delgado, ha dit que "no és tolerable ni està justificat defensar les idees des de la violència". "El meu suport a José Ramón Bauzá i a tot el seu equip", ha afirmat.

El conseller de Presidència, Antonio Gómez, ha escrit: "El viscut ahir és un episodi més d'intolerància i comportament antidemocràtic. Qui lluita pels seus ideals ha de fer-ho sense violència".

La consellera de Salut, Família i Benestar Social, Carmen Castro, ha dit: "La meva total condemna a les agressions contra el PP de Manacor. Els que defensam la llibertat mai justificarem la violència".

Finalment, el conseller d'Administracions Públiques, Simón Gornés, ha expressat el seu particular "no a la violència" i un "sí als arguments i a la paraula". "Rebuig les agressions contra el PP de Manacor", ha afegit.
Mira també:
http://dbalears.cat/actualitat/balears/policia-demana-als-jutjats-investiguin-atac-manacor-comitiva-bauza.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Bauzà i la seva comitiva, apedregats a Manacor
16 mai 2012
Declaracions d'Antoni Pastor, batlle del PP de Manacor:

"ha estat un dels pitjors moments de la meva vida política"

VÍDEO de l'arribada de Bauzà a Manacor:
http://www.youtube.com/watch?v=ztPcMTVe8r4&feature=channel&list=UL
Re: Bauzà i la seva comitiva, apedregats a Manacor
16 mai 2012
Això ja comença a fer més pinta de poble indignat "de debó", es veu com alguns calvos guardaespatlles reben cassolades al cap.
Re: Bauzà i la seva comitiva, apedregats a Manacor
17 mai 2012
Que gran!
Sindicato Sindicat