Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Manifestació d'Autodefensa Veïnal. Dissabte 19 de Maig
15 mai 2012
MANIFESTACIÓ D'AUTODEFENSA VEÏNAL

Dissabte 19 de Maig
17h, Pl. Príncep de Girona (c/Lepant amb Travessera de Gràcia) Metro Alfons X
mani_autodefensa_veinal-1_copia.jpg
MANIFESTACIÓ D'AUTODEFENSA VEÏNAL

Dissabte 19 de Maig
17h, Pl. Príncep de Girona (c/Lepant amb Travessera de Gràcia) Metro Alfons X


L'allau de noticies a la premsa i els cops repressius tracten d'amagar un fet important: estem lluitant per les nostres vides. Estem lluitant per defensar-nos, perquè no ens fassin fora dels llocs on vivim, perquè no ens explotin al treball amb contractes-escombreria i després ens acomiadin quan els hi doni la gana, perquè no ens expulsin d'allà on hem decidit viure, perquè no ens imposin les seves lleis a les nostres coses.


Quan plantem cara als bancs que ens van robar tot i ens segueixen robant; quan resistim als desnonaments, desallotjaments o redades; quan prenem els carrers per trobar-nos i adonar-nos de la nostra força, la premsa i el govern ens diuen “violents.” Però per nosaltres, és autodefensa. Una autodefensa contra les seves agressions constants i quotidianes. Començem a entendre que els nostres problemes són comuns i la resposta ha de ser col·lectiva.Per aixó apostem per l'autodefensa veïnal. Entre veïnes, es poden resoldre els conflictes parlant, cara a cara. Però amb les institucions i entitats organitzades per l´ànim de lucre o del poder, no hi ha possibilitat de convivència. Contra elles i els seus interessos hem de lluitar juntes.


Les lluites contra els desnonaments, contra l'especulació, contra les i els polítics i banquers, contra el feixisme o contra la repressió són les mateixes. Sortirem al carrer per assenyalar als responsables, recolzar-nos i visibilitzar les agressions contra les quals ens hem de defensar. Per tot aixó, convoquem una manifestació d'autodefensa veïnal.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació d'Autodefensa Veïnal. Dissabte 19 de Maig
15 mai 2012
defensem-nos juntes dels atacs del capitalisme!!

autoorganitzem-nos, sense polítics ni els seus aprenents...

CANYHA A QUI ENS ESCANYA!
Sindicato Sindicat