Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Laura Llibertat!!!
13 mai 2012
Mobilitzacions per exigir la llibertat de Laura
laura 17 maig.jpg
Dia 17 de maig

 9:00-10:30 hores, concentració davant l'Audiència Provincial (Lluís Companys 14 juntament Arc de Triomf.

 11:30 concentració davant del Parlament, fins que acabi la compareixença de Felip Puig sobre el 29M.
 17:30 manifestació des Delegació del Govern (Mallorca / Roger de Lluria.

Les detencions i posterior ingrés a la presó de tres estudiants durant la jornada de vaga general del 29 de març de 2012 i la posterior detenció i empresonament de la Secretària d'Organització de la CGT de Barcelona, Laura Gómez, encara avui a la presó, són una expressió de la voluntat de la Conselleria d'Interior d'establir, en una societat democràtica, un règim de terror i repressió que fins ara era exclusiu del totalitarisme i el feixisme d'èpoques passades.

Considerem de tot manera inacceptable que siguin certs partits polítics i el Govern de la Generalitat qui, en l'ús del seu poder i capacitat de pressió, atemptin contra drets fonamentals com el dret a la vaga i el dret de manifestació.

Fem una crida a les organitzacions socials, sindicals, ...... ia tota la ciutadania, a participar en totes les concentracions i actes es convoquin per la llibertat de Laura Gómez.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Laura Llibertat!!!
13 mai 2012
--------- LOS PROXIMOS RECORTES SERAN CON GUILLOTINAS ! ------

------- ¡UN E.RE. EN EL SENADO!! --------------

- LOS RECORTES EN LA CASTA POLITICA SON MAS DE 400.000

-LOS RECORTES EN POLICIAS 170.000, MENOS POLICIAS MAS EDUCACION

-SOBRAN POLICIAS ANTES(170.000) QUE MEDICOS,ENFERMERAS Y PROFESORES.
Re: Laura Llibertat!!!
13 mai 2012
Hier après-midi à Perpinya, plus d’une cinquantaine " d’Indignés" ont scandé "Laura, Llibertat" et brulé devant une banque, en solidarité, une boite en carton avec des faux billets.
Flo.
Re: Laura Llibertat!!!
14 mai 2012
els moviments socials instem a la Federació de CGT de Barcelona a trencar la seva relació amb elements de partits politics ultra dretans com Ciutadans i a deixar de ser clients de fatxes com els advocats :Angel Escolano i els Gomez Rovira.

Si la Laura i la seva colla de la CGT de Barcelona tenen com advocats a gent tant anticalana com aquesta colla dels Gomez Rovira -Escolano ho sento molt però no tinc res en comú amb vosaltres.
Re: Laura Llibertat!!!
15 mai 2012
ves a prendre... l'aire, '15M', que estas pixant fora de test: l'obnubilacio identitaria et pot fer patir al·lucinacions espanyolistes!
Re: Laura Llibertat!!!
15 mai 2012
"15m"?????? Moviments socials????
Corre que has de fer el canvi de turno, ara ves a besar-li el cul al primer burguesito català que et trobis, però, que porti barretina.
Re: Laura Llibertat!!!
15 mai 2012
No entenc perquè us fiqueu amb ell quan està dient quelcom interessant, a cas no és cert que C's apesta i molt, igual que UPyD, a cas l'antiindependentisme d'algunes que es diuen llibertàries no us està nublant la vista? Sí la CNT emprés algun advocat de PxC, jo no tardaría en denunciar-ho.

Compte amb qui ens juntem, no té res de dolent tractar que la CGT deixi de treballar amb un advocat d'uns dels partits més rancis de Catalunya (que per cert algunes de les afiliades de CGT sanitat que és la secció sindical que en un principi emprava aquest advocat també ho varen denunciar). A cas moltes anarquistes no varem criticar que a una comissió del 15m hi hagués una persona que havia estat afilitada a UPyD i C's?
A cas no ens varem barallar amb la tipa aquella que havia sortit als mitjans rajant dels immigrants, i que negava ser xenòfoba*?
Doncs no sé perquè no es pot criticar que la CGT treballi amb un advocat de C's la veritat.
Llibertat per a Laura.
Jo també inste a la CGT que deixi de treballar en aquest tio, això si, tant si és ell com un altre el que aconsegueixi la seva llibertat jo m'alegraré.

*Recentment hem vaig adonar que aquella tipa apareix a aquest video a l'Anglada http://www.youtube.com/watch?v=mk8TfU2ric8&feature=player_detailpage#t=4
fora fatxes de CGT
16 mai 2012
Modificat: 10:56:59
Ciutadans-Ribera-Escolano.jpg
quina fauna la CGT de Barcelona , fent campanya per l´abstenció i donant feina a advocats de C´s i PxC.

Hipocrites........
Re: Laura Llibertat!!!
16 mai 2012
Tampoc te'n passes, ningú ha dit res de que treballin amb cap advocat de PxC, ni que siguin "advocats" com tu dius, sols un.
Re: Laura Llibertat!!!
16 mai 2012
informat al secretariat del sindicat hosteleria de bcn quin advocat te el ex secretari de aquest sindicat un tal Anguita (f.l.cgt bcn) que els hi ha posat varies demandes .
despres busques gomez rovira abogados al goggle
Re: Laura Llibertat!!!
16 mai 2012
perdona, no ho sabia, pensava que ho deia perque jo havia comentat al PxC, al meu comentari, aquesta penya sembla que té un problema bastant greu amb lo dels advocats.
Re: Laura Llibertat!!!
17 mai 2012
molt be!!per els organitzadors,crec que cgt,que no han desconvocat la mani de la tarda!!!!!anem be!!!!!!
Sindicato Sindicat