Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
Rectifiquem el comunicat d'ahir i la info sobre les activitats d'aquesta tarda!
10 mai 2012
Comunicat_de_La_Universitat_Lliure_la_Rimaia.doc
Comunicat de La Universitat Lliure la Rimaia.doc (33 KiB)
gatamaulakafeta.jpeg
RIMAIERXS :



S'ha de dir que avui, en un context de dessallotjament i pressió per el poc temps d'organització de la manifestació del vespre, hem escrit un comunicat en el qual hem comés alguns errors i per aixó volem demanar disculpes i rectificar-los lo més aviat possible, ja que a l'assemblea del matí havien estat especificats i tot i així ha hagut confussions a l'hora d'escriure-ho al comunicat.


Per una banda, hem escrit que hi ha taller demà a les 17'30h en la Pl. Folch i Torres de "Bicicletas", però el col·lectiu es diu "Bicitetas", el qual és un col·lectiu que perteneix a La Rimaia i que gestiona el taller de mecànica de bicis per a dones, bolleres i trans, per lo tant, és un taller no mixte i no ho hem tingut en compte a l'hora de nomenar-lo al comunicat d'avui, lo qual, per les circunstàncies, des de Bicitetas han acceptat fer-ho mixte excepcionalment demà a la tarda.



Però desde Rimaia volem aclarir i reconèixer que ha sigut un error molt greu no tindreu en compte després de tot el treball que estem fent per construir i respectar els espais no mixtes i feministes que s'estaven donant en els últims temps a La Rimaia Universitat Lliure, com ara les Kafetes quincenals no mixtes dels dijous, el taller de Bicitetas per dones bolleres i trans i els dos grups de dones que es reunixen i treballen a La Rimaia, les Transform X i Madam d'Ovaris.



Per altra banda, demà dijous també hi havia programada una KafetaFeminista no mixta a les 19:30h a La Rimaia i al comunicat simplement hem indicat "sopador popular", per tant, no hem tingut en compte el tipus de kafeta que és. Així doncs, el col·lectiu Gatamaula junt a altres components de KafetesFeministes han decidit canviar l'espai de la kafeta i fer-la al CSOA La Teixidora per motius de seguir respectant l'espai de seguretat no mixte de dones lesbianes i trans, ja que hi haurà una Xerrada i debat d'una membre del Bilgune Feminista D'Euskal Herria on ens parlarà sobre la vaga de dones organitzada pel 29M.

També volem demanar disculpes per les incidències que hem pogut ocasionar a les persones i col·lectius implicades en aquesta kafetafeminista.



Així que demà dijous a les 21h en Pl. Folch i Torres, el "sopador popular" es farà igualment autogestionat per La Rimaia i totes aquelles persones que vulguin aportar sopar i activitats variades.



Adjunte el comunicat rectificat i la info de la kafetafeminista.




10 DE MAIG / 19:30h a la Teixidora, Marià Aguiló, 35 - <M> Poblenou

CAP A LA VAGA DE DONES!
EXPERIÈNCIES DE LLUITES FEMINISTES

XERRADA I DEBAT_
UNA MEMBRE DEL BILGUNE FEMINISTA D' EUSKAL HERRIA
ENS PARLARÀ SOBRE LA VAGA DE DONES ORGANITZADA PEL 29M

SINDILLAR ENS EXPLICARÀ EL NAIXEMENT DEL SINDICAT DE TREBALLADORES I CUIDADORES DE LA LLAR

Kafeta per a dones, lesbianes i trans

organitzada per Gatamaula

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Rectifiquem el comunicat d'ahir i la info sobre les activitats d'aquesta tarda!
10 mai 2012
No entiendo nada, entonces seremos solo tias o no?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more