Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Rectifiquem el comunicat d'ahir i la info sobre les activitats d'aquesta tarda!
10 mai 2012
Comunicat_de_La_Universitat_Lliure_la_Rimaia.doc
Comunicat de La Universitat Lliure la Rimaia.doc (33 KiB)
gatamaulakafeta.jpeg
RIMAIERXS :



S'ha de dir que avui, en un context de dessallotjament i pressió per el poc temps d'organització de la manifestació del vespre, hem escrit un comunicat en el qual hem comés alguns errors i per aixó volem demanar disculpes i rectificar-los lo més aviat possible, ja que a l'assemblea del matí havien estat especificats i tot i així ha hagut confussions a l'hora d'escriure-ho al comunicat.


Per una banda, hem escrit que hi ha taller demà a les 17'30h en la Pl. Folch i Torres de "Bicicletas", però el col·lectiu es diu "Bicitetas", el qual és un col·lectiu que perteneix a La Rimaia i que gestiona el taller de mecànica de bicis per a dones, bolleres i trans, per lo tant, és un taller no mixte i no ho hem tingut en compte a l'hora de nomenar-lo al comunicat d'avui, lo qual, per les circunstàncies, des de Bicitetas han acceptat fer-ho mixte excepcionalment demà a la tarda.



Però desde Rimaia volem aclarir i reconèixer que ha sigut un error molt greu no tindreu en compte després de tot el treball que estem fent per construir i respectar els espais no mixtes i feministes que s'estaven donant en els últims temps a La Rimaia Universitat Lliure, com ara les Kafetes quincenals no mixtes dels dijous, el taller de Bicitetas per dones bolleres i trans i els dos grups de dones que es reunixen i treballen a La Rimaia, les Transform X i Madam d'Ovaris.



Per altra banda, demà dijous també hi havia programada una KafetaFeminista no mixta a les 19:30h a La Rimaia i al comunicat simplement hem indicat "sopador popular", per tant, no hem tingut en compte el tipus de kafeta que és. Així doncs, el col·lectiu Gatamaula junt a altres components de KafetesFeministes han decidit canviar l'espai de la kafeta i fer-la al CSOA La Teixidora per motius de seguir respectant l'espai de seguretat no mixte de dones lesbianes i trans, ja que hi haurà una Xerrada i debat d'una membre del Bilgune Feminista D'Euskal Herria on ens parlarà sobre la vaga de dones organitzada pel 29M.

També volem demanar disculpes per les incidències que hem pogut ocasionar a les persones i col·lectius implicades en aquesta kafetafeminista.



Així que demà dijous a les 21h en Pl. Folch i Torres, el "sopador popular" es farà igualment autogestionat per La Rimaia i totes aquelles persones que vulguin aportar sopar i activitats variades.



Adjunte el comunicat rectificat i la info de la kafetafeminista.




10 DE MAIG / 19:30h a la Teixidora, Marià Aguiló, 35 - <M> Poblenou

CAP A LA VAGA DE DONES!
EXPERIÈNCIES DE LLUITES FEMINISTES

XERRADA I DEBAT_
UNA MEMBRE DEL BILGUNE FEMINISTA D' EUSKAL HERRIA
ENS PARLARÀ SOBRE LA VAGA DE DONES ORGANITZADA PEL 29M

SINDILLAR ENS EXPLICARÀ EL NAIXEMENT DEL SINDICAT DE TREBALLADORES I CUIDADORES DE LA LLAR

Kafeta per a dones, lesbianes i trans

organitzada per Gatamaula

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Rectifiquem el comunicat d'ahir i la info sobre les activitats d'aquesta tarda!
10 mai 2012
No entiendo nada, entonces seremos solo tias o no?
Sindicato Sindicat