Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Barcelona ciutat policial
03 mai 2012
repressio olimpica de nou
Lo que s'esta vivint avui a barcelona es de vergonya, amb l'excusa dels disturbis del 29M i la cimera de merda ens han militaritzat la ciutat nomes fa falta caminar per els carrers del centre i d'altres punts i no sols veure la presencia descomunal i fastigosa de tota aquesta escoria de matons a sou.
Tot l'arsenal que estan mostrant escopetes de gran calibre fusils d'assalts i d'altres, i ja si ens anem fins al hotel ars podrem arribar a veure fins i tot a francotiradors dels geos, i unitats tactiques per tot arreu apuntantos i mirantnos amb mala cara.
Continuant el desplegament policial de 8000 agents... registres per tota la ciutat i indentificacions, dos helicopters sobrevolan el centre i tota aquesta merda amb la que esta caient... despres del 29 s'escoltava o es llegia questionaments del que habia pasat per desperfectes causats en el mobiliari urba (utilitzat ens molts casos per frenar la repressió en forma de piloteres de goma i carregues que ens estaben caient aquell dia) i del que ens va costar als diners publics, pero potser ens tindriem que questionar si tans diners ens falten i si tan en crisi estem quan diners sestan destiant a reprimirnos i a instaurar un estat policial i de por quans diners ens esta costant que cuatre xupatintes de merda i els cabrons que ens estan robant la vida vinguin a banagloriar-se de les seves politiques d'estafa economica als nostres nassos, ames alteració del ordre public i desordres els que s'estan vivint avui amb tot de mercenaris encaputxats per tot la ciutat!! en fi barcelona avui apesta a les clavegueres del poder ja que totes les rates que normalment estan amagades i no se les mostra per deixarnos vislumbrar una aurea de normalitat avui s'ha esfumat, i com sempre i de forma temporal el poder es mostra com el que es! un regim totalitari i autoritari de la pitjor calanya

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Barcelona ciutat policial
03 mai 2012
KARCELONA 2012,BCE PUAGGG!
Re: Barcelona ciutat policial
03 mai 2012
No saps que surt més "barat", tenir 8000 mercenaris fent el drópul (escorcolls,vexacions,insults...)i quedant-se amb les ganes d'atonyinar a la gent per falta d'aldarulls de la suposada trama internacional anarquista???

sherifnazi F.PUIG, corre i fuig!!!
Re: Barcelona ciutat policial
03 mai 2012
¿no sabes ke lo barato al final te sale caro?
Re: Barcelona ciutat policial
04 mai 2012
aconsejo la lectura de "ejercitos en las calles" (gratis en pdf) para entender mejor lo que está pasando, como dicen mas arriba, con la escusa de la mani del 29 y la cumbre ...
http://bardoediciones.net/ejercitos_en_las_calles.php
Re: Barcelona ciutat policial
04 mai 2012
anda dame una aspirina,me ha zumbao la policia

http://www.youtube.com/watch?v=9L8i51_nP6Q
Sindicato Sindicat