Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Repressió, realitat i lluita social
25 abr 2012
[Català]

Felip Puig creu que amb la repressió, la violència i el terrorisme, aconseguirà silenciar les ànsies de llibertat que estan renaixent amb força en la gent. Cada vegada són més les persones que necessiten un món diferent, on la vida sigui alegre, entretinguda i solidària, on no hi hagin poca vergonyes sense sentiments ni moral governant sobre una població cada vegada més sotmesa i humiliada.
No hi ha presons suficients per tancar-nos, no hi ha policia suficient per reprimir-nos. El terrorisme d'Estat cada vegada dóna menys por, els seus missatges catastrofistes, la seva manca de moral i principis, les seves propostes on la vida humana cada vegada els importa menys, els està destapant ja i no hi haurà després mentides suficients perquè la gent torni a creure en aquesta societat.

El que és clar és que estan atemorits, aterrits, cagats, i volen crear mitjançant la seva suposada omnipresència, omnipotència i la falsa sensació de que són intocables, un clima de por, de delació i d'enfrontaments entre les persones que treballem, que estudiem, que estem en atur, les persones jubilades... en definitiva, les persones que estem sotmeses al seu sistema capitalista democràtic.

El ministre de l'interior de França ja va qualificar fa uns anys a les persones que vivien als barris baixos com a escòria, el Comissari de la policia nacional va qualificar públicament als estudiants que protestaven perquè no tenien calefacció a l'escola d'enemics.

Sabem que després, quan no hi ha càmeres, diran de nosaltres coses pitjors, perquè saben que si les nostres idees agafen força en la societat ells hauran de deixar de robar-nos i saquejar-nos, d'explotar-nos, d'aprofitar-se de la nostra força de treball i que ens van arrabassar ja fa uns anys els mitjans de producció, condemnant-nos i vendre la nostra força de treball a un cost cada vegada més baix perquè ells puguin pagar-se els seus capricis.

En definitiva, quan fem la revolució social, ells hauran de doblegar el llom per poder menjar, que si volen adaptar-se a la societat que estem creant, hauran d'esforçar-se i aportar alguna cosa útil a la societat, fent una cosa que a aquests capitalistes els atemoreix, ser persones iguals a la resta, ser éssers humans conscients que el proïsme també té dignitat, un futur per davant i una vida sencera per gaudir.

Els seus dies d'opulència estan acabant.

Salut i anarcosindicalisme



Solidaridad Obrera, Portaveu de la CNT-AIT Catalunya i Balears

24 d'abril 2012



[Castellano]Represión, realidad y lucha social


Felip Puig cree que con la represión, la violencia y el terrorismo, van a conseguir silenciar las ansias de libertad que están renaciendo con fuerza en la gente. Cada vez son más las personas que necesitan un mundo diferente, donde la vida sea alegre, entretenida y solidaria, donde no hayan sin vergüenzas sin sentimientos ni moral gobernando sobre una población cada vez más pisoteada y humillada.

No hay cárceles suficientes para encerrarnos, no hay policía suficiente para reprimirnos. El terrorismo de Estado cada vez da menos miedo, sus mensajes catastrofistas, su carencia de moral y principios, sus propuestas donde la vida humada cada vez les importa menos, les está destapando ya y no habrá después mentiras suficientes para que la gente vuelva a creer en esta sociedad.

Lo que está claro es que están acojonados, aterrorizados, cagados, y quieren crear mediante su supuesta omnipresencia, omnipotencia y la falsa sensación de que son intocables, un clima de miedo, de chivatismo y de enfrentamientos entre las personas que trabajamos, que estudiamos, que estamos en paro, las personas jubiladas... en definitiva, las personas que estamos sometidas a su sistema capitalista democrático.

El ministro del interior de Francia ya calificó hace unos años a las personas que vivían en los barrios bajos como escoria, el Comisario de la policía nacional calificó públicamente a los estudiantes que protestaban porque no tenían calefacción en la escuela de enemigos.

Sabemos que después, cuando no hay cámaras, dirán de nosotros y nosotras cosas peores, porque saben que si nuestras ideas cogen fuerza en la sociedad ellos tendrán que dejar de robarnos y saquearnos, de explotarnos, de aprovecharse de nuestra fuerza de trabajo y de que nos arrebataron ya hace unos años los medios de producción, condenándonos y vender nuestra fuerza de trabajo a un coste cada vez más bajo para que ellos puedan pagarse sus caprichos.

En definitiva, cuando hagamos la revolución social, ellos tendrán que doblar el lomo para poder comer, que si quieren adaptarse a la sociedad que estamos creando, tendrán que esforzarse y aportar algo útil a la sociedad, haciendo algo que a esos capitalistas les aterroriza, ser personas iguales al resto, ser seres humanos conscientes que el prójimo también tienen dignidad, un futuro por delante y una vida entera por disfrutar.

Sus días de opulencia están llegando a su fin.



Salud y anarcosindicalismo



Solidaridad Obrera, Vocero de la CNT-AIT Catalunya i Balears

24 de abril 2012
Mira també:
http://soliobrera.cnt.es/secciones/editorial/892

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Repressió, realitat i lluita social
25 abr 2012
és tant infantil tot plegat, el Puig,el Manel Prat, el Mas, España, Catalunya, vosaltres, els antisistema...
Re: Repressió, realitat i lluita social
25 abr 2012
lo frustrant és que gran part de la societat es creurà les seves mentides generar pànic. no vivim en cap guerra, ni tan sols això té cap similitud amb el país basc. La gent hauria de diferenciar entre uns disturbis on van tombar 4 papereres de l'atemptat d'atocha, però no ho fan
Re: Repressió, realitat i lluita social
25 abr 2012
T'has oblidat de incloure't a la llista dels que fan pena, "pena". O no trobes que es un comentari penos fet per algu que es creu per sibre de tots i escriu en aquesta pagina de forma anonima. Ets el/la campio/ona de l'infantilisme.
Sindicato Sindicat