Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Un alt càrrec policial titlla de “rates” els antisistema
21 abr 2012
L'acció de les policies sobre aquests col·lectius serà més fàcil, en un futur, quan culmini el procés de reforma del Codi Penal iniciada per l'actual govern del PP. En aquest sentit, el secretari d'estat de Seguretat, Ignacio Ulloa, va afirmar ahir que el ministeri pretén que rebi la consideració de delicte d'atemptat contra l'autoritat el fet d'“encadenar-se” pels braços en una protesta per evitar el desallotjament policial. “Estem parlant de persones que fan la resistència passiva, que implica una conducta equivalent a l'agressió contra el principi de l'ordre i l'autoritat que exerceixen les forces de l'ordre”, va afirmar Ulloa en declaracions a l'emissora ABC Punto Radio.
És la guerra. Com a mínim, la guerra de la policia contra els col·lectius alternatius i els antisistema. Ho va deixar clar ahir un alt comandament dels Mossos d'Esquadra en el discurs més aplaudit del Dia de les Esquadres, celebrat a l'Auditori de Barcelona, sota la presidència del conseller Felip Puig, i Núria de Gispert, presidenta del Parlament. El discurs el va fer David Piqué, comissari general de coordinació territorial dels Mossos, que va advertir “als que volen destruir amb violència el model de societat elegit democràticament que la policia anirà a buscar-los i ho pagaran car”.

El comissari va advertir que la policia serà implacable en la persecució dels protagonistes d'aldarulls com els que es van viure la vaga general del 29-M. “Es poden amagar on vulguin, perquè els trobarem. Ja sigui en una cova o en una clavaguera, que és on s'amaguen les rates, o en una assemblea, que no representa a ningú, o darrere una cadira d'universitat”, va exclamar.

El comissari va contraposar les conductes dels violents amb l'estat de dret i en la seva aplicació, respecte a la qual va dir: “En això nosaltres som molt bons.” Tot i aquesta defensa de l'ordre democràtic descrit en les lleis, va acabar assegurant: “Un agitador social, segons ma mare, és un gamberro.” Les paraules de Piqué van generar una reacció entusiasta de l'auditori, que, amb molts dels presents posats dempeus, va aplaudir fervorosament.

La tenalla policial sobre els col·lectius alternatius anirà acompanyada de l'acció judicial. Una mostra són les ordres de registres dictades per un jutjat que investiga fets anteriors a la vaga general i també del 29 de març, que ahir es va traduir en l'escorcoll policial a dos pisos ocupats als barris de Sant Andreu i Sants de Barcelona, un dels quals al carrer de la Constitució.
Mira també:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/531606-un-alt-carrec-policial-titlla-de-rates-els-antisistema.h

Copyright by the author. All rights reserved.

Comentaris

Re: Un alt càrrec policial titlla de “rates” els antisistema
21 abr 2012
He escoltat que Gallardón va sortir dient que la reforma del Sistema Penal en lo referent a resistència passiva no es tirarà endavant, ja que seria massa complicat i caldria reformar la Constitució

http://quepasaenelmundo.contrabanda.org/
Re: Un alt càrrec policial titlla de “rates” els antisistema
21 abr 2012
Ostras, David Piqué, la teva mare estarà molt orgullosa de tu. Has après bé la lliçó. A veure si superes el complex d'Èdip i folles més -encara que sigui pagant-: va molt bé contra les palles mentals que et fas...
Re: Un alt càrrec policial titlla de “rates” els antisistema
21 abr 2012
Normal que no es tiri endavant, de tota la vida quan es vol imposar una reforma forta el que es fa és crear alarma esbombant mesures extremes per al final acabar aprovant-ne la meitat del que s'ha dit (que continua sent extrem però encara queda com una "victòria" pel poble ja que no és tan dolent com s'havia anunciat inicialment).

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more