Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Es preparen 80 detencions més a Barcelona
20 abr 2012
La pàgina web que està ultimant la Direcció General dels Mossos d’Esquadra per poder detenir vàndals, penjarà imatges policials de persones que han participat en aldarulls i que no han pogut ser identificades durant la investigació perquè no tenen antecedents. Interior demanarà col·laboració ciutadana.

A mitjan propera setmana podria entrar en funcionament el web antivandalisme, que el Departament d’Interior vol usar com una eina per identificar persones que han participat en els aldarulls a la ciutat. Els ciutadans que decideixin denunciar no podran fer-ho de manera anònima, hauran de facilitar les seves dades, com ara el telèfon de contacte o el correu electrònic, als Mossos d’Esquadra. Des d’Interior, però, asseguren que garantiran la confidencialitat dels ciutadans que col·laborin amb la policia.

Pel que fa a la investigació pels aldarulls del 29-M, encara hi ha una vuitantena de persones que han de ser detingudes. Segons els Mossos, alguns ja estan identificats i d’altres encara s’han de reconèixer, una feina que intentaran fer amb la participació ciutadana i les imatges que els Mossos penjaran al web de denúncies. Avui s’han efectuat dos escorcolls més en dues cases ocupades als barris de Sant Andreu i Sants. La policia catalana hi ha entrat per recollir possibles proves que vinculin algunes de les persones que hi viuen amb els fets de la vaga general.

De cara a les properes manifestacions convocades a Barcelona, Interior està acabant de crear l’equip de fiscals especials que s’encarregarà de casos de vandalisme que es puguin produir en les protestes. Precisament s’intentarà que la pàgina estigui a punt la setmana que ve, ja que s’apropen cites importants a Barcelona com ara la cimera del Banc Central Europeu, la manifestació de l’1 de maig o la protesta convocada per al dia 15 de maig.

El principal escull que han trobat els tècnics informàtics a l’hora de construir el web ha estat assegurar-ne la seguretat per evitar ciberatacs o boicots massius, així com evitar que algú pugui accedir a les dades i preservar l’anonimat de les persones que decideixin col·laborar amb la policia.
Mira també:
http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/04/20/el-web-de-denuncies-contra-els-vandals-es-posara-en-marxa-la-setmana-que-ve/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Es preparen 80 detencions més a Barcelona
20 abr 2012
Ja esta.El Juanca alias matadumbito, el Urdangarin alias Islas Cayman, EL Millet, el xoriso del Palau y etc,etc,etc.SON MUY PELIGROSOS
Re: Es preparen 80 detencions més a Barcelona
20 abr 2012
la millor resposta a aquesta estrategia, indigna d'una pressumpta democracia i gestapoide en les formes i en el rerefons, es spammejarla massivament amb denuncies contra els Prenafetes, els Alavedres, els xoriços convergents indultats, els banquers blanquejadors de capitals, polis corruptes, fatxes reciclats en democrates, etc.
Re: Es preparen 80 detencions més a Barcelona
21 abr 2012
Ja saben el nombre de detinguts. Minority report is here
Re: Es preparen 80 detencions més a Barcelona
21 abr 2012
Això és més dissuassiu que altre cosa jo diria. Només cal escoltar les paraules del Comissari Piqué
xD

http://www.lavanguardia.com/politica/20120421/54284682912/tildadas-incen
Re: Es preparen 80 detencions més a Barcelona
21 abr 2012
Ep, gran proposta per als gossos s'esquadra que vigilen Indymedia! Ja tinc un nom per a l'espai d'internet on es podran identificar vàndals!:

¡¡EL RINCÓN DEL CHIVATO!!
Re: Es preparen 80 detencions més a Barcelona
21 abr 2012
Tinc la sensació que s'incrementarà força la repressió policial, però també és cert que l'estupidesa ideològica i mental policial també ens permetrà riure força.

Cosa veredes, Sancho
Re: Es preparen 80 detencions més a Barcelona
21 abr 2012
en los años 40 en un edificio de viviendas una señora con hijas volvía un día con 2 botellas de aceite, algo de fiambre, legumbres, ...

-"si aquí todas nos comemos los mocos, como habrá hecho para sacar todo eso".

Al cabo de unos días la polícia detenía a los vecinos del 1o por rojos.

-----

Es que esta gentuza del gobierno si que ha estudiado bien el franquismo, y si que ha sabido sacar unas buenas lecciones de ello.
Re: Es preparen 80 detencions més a Barcelona
21 abr 2012
una bona feina per anonymous...
Re: Es preparen 80 detencions més a Barcelona
25 abr 2012
Bueno ja està, jo en conec un parell d'ells i ja estan denunciats! Que perquè ho he fet? Doncs perquè n'estic tip d'aquests ocupes que ho destrossen tot. Que ús donin pel sac a tots aquests okupes, antifeixistes... que només ho rebenteu tot!
Sindicato Sindicat