Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Es preparen 80 detencions més a Barcelona
20 abr 2012
La pàgina web que està ultimant la Direcció General dels Mossos d’Esquadra per poder detenir vàndals, penjarà imatges policials de persones que han participat en aldarulls i que no han pogut ser identificades durant la investigació perquè no tenen antecedents. Interior demanarà col·laboració ciutadana.

A mitjan propera setmana podria entrar en funcionament el web antivandalisme, que el Departament d’Interior vol usar com una eina per identificar persones que han participat en els aldarulls a la ciutat. Els ciutadans que decideixin denunciar no podran fer-ho de manera anònima, hauran de facilitar les seves dades, com ara el telèfon de contacte o el correu electrònic, als Mossos d’Esquadra. Des d’Interior, però, asseguren que garantiran la confidencialitat dels ciutadans que col·laborin amb la policia.

Pel que fa a la investigació pels aldarulls del 29-M, encara hi ha una vuitantena de persones que han de ser detingudes. Segons els Mossos, alguns ja estan identificats i d’altres encara s’han de reconèixer, una feina que intentaran fer amb la participació ciutadana i les imatges que els Mossos penjaran al web de denúncies. Avui s’han efectuat dos escorcolls més en dues cases ocupades als barris de Sant Andreu i Sants. La policia catalana hi ha entrat per recollir possibles proves que vinculin algunes de les persones que hi viuen amb els fets de la vaga general.

De cara a les properes manifestacions convocades a Barcelona, Interior està acabant de crear l’equip de fiscals especials que s’encarregarà de casos de vandalisme que es puguin produir en les protestes. Precisament s’intentarà que la pàgina estigui a punt la setmana que ve, ja que s’apropen cites importants a Barcelona com ara la cimera del Banc Central Europeu, la manifestació de l’1 de maig o la protesta convocada per al dia 15 de maig.

El principal escull que han trobat els tècnics informàtics a l’hora de construir el web ha estat assegurar-ne la seguretat per evitar ciberatacs o boicots massius, així com evitar que algú pugui accedir a les dades i preservar l’anonimat de les persones que decideixin col·laborar amb la policia.
Mira també:
http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/04/20/el-web-de-denuncies-contra-els-vandals-es-posara-en-marxa-la-setmana-que-ve/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Es preparen 80 detencions més a Barcelona
20 abr 2012
Ja esta.El Juanca alias matadumbito, el Urdangarin alias Islas Cayman, EL Millet, el xoriso del Palau y etc,etc,etc.SON MUY PELIGROSOS
Re: Es preparen 80 detencions més a Barcelona
20 abr 2012
la millor resposta a aquesta estrategia, indigna d'una pressumpta democracia i gestapoide en les formes i en el rerefons, es spammejarla massivament amb denuncies contra els Prenafetes, els Alavedres, els xoriços convergents indultats, els banquers blanquejadors de capitals, polis corruptes, fatxes reciclats en democrates, etc.
Re: Es preparen 80 detencions més a Barcelona
21 abr 2012
Ja saben el nombre de detinguts. Minority report is here
Re: Es preparen 80 detencions més a Barcelona
21 abr 2012
Això és més dissuassiu que altre cosa jo diria. Només cal escoltar les paraules del Comissari Piqué
xD

http://www.lavanguardia.com/politica/20120421/54284682912/tildadas-incen
Re: Es preparen 80 detencions més a Barcelona
21 abr 2012
Ep, gran proposta per als gossos s'esquadra que vigilen Indymedia! Ja tinc un nom per a l'espai d'internet on es podran identificar vàndals!:

¡¡EL RINCÓN DEL CHIVATO!!
Re: Es preparen 80 detencions més a Barcelona
21 abr 2012
Tinc la sensació que s'incrementarà força la repressió policial, però també és cert que l'estupidesa ideològica i mental policial també ens permetrà riure força.

Cosa veredes, Sancho
Re: Es preparen 80 detencions més a Barcelona
21 abr 2012
en los años 40 en un edificio de viviendas una señora con hijas volvía un día con 2 botellas de aceite, algo de fiambre, legumbres, ...

-"si aquí todas nos comemos los mocos, como habrá hecho para sacar todo eso".

Al cabo de unos días la polícia detenía a los vecinos del 1o por rojos.

-----

Es que esta gentuza del gobierno si que ha estudiado bien el franquismo, y si que ha sabido sacar unas buenas lecciones de ello.
Re: Es preparen 80 detencions més a Barcelona
21 abr 2012
una bona feina per anonymous...
Re: Es preparen 80 detencions més a Barcelona
25 abr 2012
Bueno ja està, jo en conec un parell d'ells i ja estan denunciats! Que perquè ho he fet? Doncs perquè n'estic tip d'aquests ocupes que ho destrossen tot. Que ús donin pel sac a tots aquests okupes, antifeixistes... que només ho rebenteu tot!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more