Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: amèrica llatina
Vols venir a fer acompanyament internacional a Colòmbia?
19 abr 2012
Jornades de formació a Catalunya per a voluntariat: 25-26-27 de maig i 6 de juny de 2012 (les persones interessades poden escriure un e-mail a: secretaria ARROBA ipo.cat)
formacio2012 ipo reduit.jpg
VOLS VENIR A FER ACOMPANYAMENT INTERNACIONAL A COLÒMBIA?
La solidaritat trenca les cadenes de la injustícia.

Jornades de formació a Catalunya per a voluntariat: 25-26-27 de maig i 6 de juny de 2012
(les persones interessades poden escriure un e-mail a: secretaria ARROBA ipo.cat)

Colòmbia viu el conflicte armat, polític i social més antic d'Amèrica Llatina. Mentre l'oligarquia nacional i les empreses multinacionals aprofiten la militarització i paramilitarització del país per espoliar els seus recursos naturals, les organitzacions camperoles i de defensa dels drets humans són criminalitzades i perseguides. Aquestes organitzacions fan una crida a la comunitat internacional perquè els acompanyi en les seves lluites per la defensa de la terra i les víctimes dels crims d'Estat.

L'Observatori Internacional de Pau (IPO) acompanya organitzacions camperoles i de defensa dels drets humans a Colòmbia des de 2005, i la base de la organització és el voluntariat que durant tot l'any viatja a Colòmbia per acompanyar aquests processos de resistència.

Per poder viatjar a Colòmbia a desenvolupar la tasca de l'acompanyament internacional amb IPO és necessari passar un curs de formació on es dicten tallers sobre la història i la conjuntura del conflicte colombià, l'acompanyament internacional com a eina solidària, els Drets Humans i el Dret Internacional Humanitari en el context del conflicte colombià, explicació de les regions i organitzacions que acompanya IPO, així com l'estructura d'IPO i el seu treball.

Enguany, les jornades de formació que s'organitzen a Catalunya es duran a terme durant el cap de setmana del 25 al 27 de maig i el dissabte 2 de juny, i consten de diversos tallers sobre la història i els diferents actors del conflicte armat a Colòmbia, el paper que hi juguen les multinacionals, el coneixement dels Drets Humans i el Dret Internacional Humanitari, l'acompanyament internacional i el treball d'IPO, les organitzacions que acompanya IPO, elements psicosocials a tenir en compte al treballar enmig d'un conflicte armat...

Les jornades de formació estan obertes al públic sense necessitat de compromís de viatjar a Colòmbia amb IPO, tan sols és imprescindible la prèvia inscripció.

Les persones interessades en assistir a les jornades de formació poden escriure un e-mail a secretaria ARROBA ipo.cat


http://www.peaceobservatory.org/es/1056323902/nueva-formacion

www.peaceobservatory.org
Mira també:
http://www.peaceobservatory.org/es/1056323902/nueva-formacion
http://www.peaceobservatory.org

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more