Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[St. Andreu] Si ens toquen a una, ens toquen a totes!
18 abr 2012
* Us convoquem a fer sentir la vostra veu el proper dijous 19 d’abril, a Pl. Orfila: a les 18h, concentració solidària; 18:30h, cassolada; 19h, entrada a l’audiència pública.

* També convoquem a la manifestació que es farà el proper diumenge 22 d´abril, a les 18h a la Pl. Catalunya per demanar la lliberteat dels tres estudiants presos i la retirada dels càrrecs a totes les represalilades de la vaga del 29 M.
cartellgdsvs29m.jpg
mani-presos-29m-modificat.jpg
20120422-Manifestacio-contra-la-repressio29M.jpg
* Us convoquem a fer sentir la vostra veu el proper dijous 19 d’abril, a Pl. Orfila: a les 18h, concentració solidària; 18:30h, cassolada; 19h, entrada a l’audiència pública.

Cartell de l´Acte: http://assembleastap.files.wordpress.com/2012/04/cartellgdsvs29m.jpg

La passada vaga general i social del 29M va mostrar un gran descontentament i malestar de les classes populars envers la situació socio-econòmica que estem vivint. Desenes i desenes de milers de persones vam sortir als carrers a protestar, no només contra la reforma laboral, sinó també contra tot el seguit de retallades antisocials, supressió de drets i serveis bàsics a què ens està duent cada dia el sistema capitalista en què vivim. Sabem que aquest model de societat no és l’únic possible; és més, sabem que no podem continuar més malvivint així.

Però el passat 29M també vam poder veure la ferotge repressió dels Mossos d’Esquadra, al capdavant dels quals hi ha Felip Puig (CiU). Càrregues indiscriminades, gasos lacrimògens, desenes de detinguts/es, pallisses al carrer i a les furgonetes, i quatre empresonats. La brutalitat policíaca és la seva ‘oferta de diàleg’, la seva manera de gestionar la ‘pau social’.

A Sant Andreu, aquesta repressió es va saldar en una persona detinguda (imputada per falta de deslluïment de béns immobles, desordres públics i atemptat a l’autoritat), una persona citada a declarar (desordres públics) i cinc persones identificades. Com que sabem que la repressió política no busca castigar possibles culpables sinó alliçonar a totes les persones que lluiten, exigim:

- l’absolució de totes les andreuenques encausades, així com de les desenes de persones imputades a Barcelona

- la immediata posada en llibertat dels quatre empresonats

- la finalització de la repressió política i de la brutalitat policíaca

- la dimissió de Felip Puig, com a responsable màxim de la repressió

La nostra millor arma és la solidaritat!

Prou repressió i brutalitat policíaques!

NO ENS ATURARAN!

* També convoquem a la manifestació que es farà el proper diumenge 22 d´abril, a les 18h a la Pl. Catalunya per demanar la lliberteat dels tres estudiants presos i la retirada dels càrrecs a totes les represalilades de la vaga del 29 M.

Cartell de l´acte: http://barcelona.indymedia.org/usermedia/image/5/large/Manifestacio-cont

El passat 29 de Març van ser detingudes 79 persones a tota Catalunya, 56 d'elles a Barcelona. A tres d'elles, el Javi, l'Isma i el Dani se'ls va decretar presó preventiva. Les causes més que jurídiques les trobem en la criminalització mediàtica i l'alarma social creada pel conseller d'interior, Felip Puig.

Després d'una vaga general que va aplegar milers i milers de persones al carrer volen criminalitzar la protesta, desviar el debat i que oblidem per què vam sortir al carrer.
Empresonen a tres persones, centenars estan a l'espera de judici, i deixen més de 100 ferits només a Barcelona, i a més ens amenacen amb noves mesures repressives tan des-de la Generalitat com des de l'estat espanyol.

En les pròximes setmanes L'Audiència Provincial ha de resoldre el recurs interposat tant per l'advocat del Javi, com pel de l'Isma i el Dani. I volem que sàpiguen que no estan sols.
Es per això que des de els grups de suport dels empresonats i de les detingudes del 29-M, us convidem a trobar-nos al carrer, a sentir-nos fortes juntes, i a cridar ben fort que els volem lliures i que exigim la retirada de càrrecs de totes les imputades de la vaga general.

MANIFESTACIÓ DIUMENGE 22, 18H PL.CATALUNYA
Llibertat Javi, Isma i Dani!
Fes correr la veu!

http://assembleastap.wordpress.com/2012/04/11/si-ens-toquen-a-una-ens-to/
Mira també:
http://assembleastap.wordpress.com/2012/04/11/si-ens-toquen-a-una-ens-toquen-a-totes/
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/444353

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat