Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme
Ara parlem nosaltres !
18 abr 2012
L'arribada al govern de la Generalitat de Catalunya de CIU encapçalat per Artur Mas, ha estat duent a la pràctica un brutal programa de retallades socials i repressió contra les protestes sense precedents. Els convergents han posat les institucions autonòmiques a disposició de les classes dominants i des de la seva arribada al poder han governat contra la majoria de la població.
maspuigboi-ok-tots3-per-internet.gif
2maspuigboi-ok-tots3-per-internet.gif
L'executiu d'en Mas ha desmantellat els serveis públics amb greus retallades en educació i sanitat i amb l'augment dels preus dels transports públics. A més a més, han estat uns ferms aliats de la dreta postfranquista i anticatalana (PP) (aliats seus al Parlament de Catalunya) i han donat suport a la reforma laboral i a l'amnistia fiscal, de la mateixa manera que van fer costat a la polítiques antisocials del PSOE.

Un cas extrem d'aquesta manera de fer política al servei del interessos particulars és del conseller de Sanitat, Boi Ruiz, un empresari de la sanitat que ha executat l'atac més dur que recorda aquest servei públic bàsic: tancament de CAPs, plantes i quiròfans, comiadaments de treballadores, que ja han han provocat morts per manca d'atenció... Tot amb l'objectiu d'afavorir les mútues privades, per a les quals s'obre un gran camp de negoci.

L'acció de govern de CiU amb el suport del PP està generant un gran malestar i descontent al carrer i davant la protesta popular la seva resposta ha estat la repressió i la criminalització contra tota resposta, encarnada en el rostre de Felip Puig, responsable del desallotjament de Plaça Catalunya i de les indiscriminades càrregues del Mossos d'Esquadra del dia del vaga general, que han deixat nombrosos ferits (amb pèrdua d'ulls inclosa) i que ara amenaça amb la detenció preventiva d'activistes i la restricció de drets fonamentals com el de reunió i manifestació i la llibertat d'expressió.

Per tots aquests motius Endavant (OSAN) impulsa una campanya amb l'objectiu de denunciar les polítiques antisocials del govern autonòmic de Convergència i Unió que apuntarà directament a tres dels seus màxims responsables: Artur Mas, Boi Ruiz i Felip Puig. Al llarg dels propers dies aquesta iniciativa arribarà als carrers i les places del Principat.

Endavant (OSAN) vol fer especial èmfasi en el fet que aquests tres polítics són el braç executor al Principat de les polítiques neoliberals que marquen la Banca, la Patronal i la Unió Europea. Per això, fer front al govern de CiU és fer front al capitalisme.
Mira també:
http://www.endavant.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ara parlem nosaltres !
18 abr 2012
Us ho heu currat. Bona campanya.
Re: Ara parlem nosaltres !
18 abr 2012
molt encertat el cartell. bon treball de propaganda!!
Re: Ara parlem nosaltres !
18 abr 2012
Molt bo! Endavant!
sense criticar
19 abr 2012
Bona campanya si no fos igual que la de http://lladres.acampadagirona.org/ o diferents amb el mateix nom com assenaylem els culpables de diferrents organitzacions: ateneus, eu, assemblees populars...

Bé almenys el diseny és xulo.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more