Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Comentari :: laboral
UNITONO Meridiana
09 abr 2012
Comentari en relació a "Unitono Estafadores!!!(Movistar Sagrera) del 23 de Febrer.
Nosaltres dos vam superar la pèssima formació (amb un parell de formadores de l´estil de les que tu comentes) a Meridiana pel 1004 en català, però ens van acomiadar just al cap d'un mes, l´últim dia del període de prova, "perquè no érem el perfil que buscaven"; i també van despatxar a la majoria dels que havíen entrat amb nosaltres. Quinze dies abans també n´havien fet fora uns quants més de la tongada anterior; i així anar fent. No ens van donar el contracte fins després d'acomiadar-nos (ens el van fer signar el dia abans de fer-nos fora) i van tenir la barra d´esperar-se els deu dies hàbils a enviar el certificat d´empresa al SOC. En el finiquit, que no va arribar fins al cap de quinze dies, no va aparèixer cap de les vendes que havíem fet i el diumenge treballat tampoc.
La formació de deu dies va ser desastrosa i, a la pràctica, no ens va servir de gran cosa a l´hora de treballar i vam haver d´espavilar-nos com vam poder.
Al cap de quinze dies ja sabien a qui havien de fer fora i a qui no, però paradoxalment cada dia teníem més trucades. Perquè si no ho fèiem bé ens en haurien d'haver tret i no pas al revés… Al capdavall l´únic que volien era que féssim vendes per després no pagar-nos les comissions.
Amb l´horari de 5h55m, en comptes de 6 hores, el descans llarg queda reduït a 10 minuts en lloc dels 20 que ens haguessin correspost a les sis hores, i també s'estalvien una PVD. A més a més, ens van imposar rotatius de nou i onze dies seguits de feina. Per no parlar del sou, que és el d´un teleoperador pelat mentre que la feina que fèiem era de gestors i de comercials.
Després surten anuncis d´Unitono dient que contracten a 600 treballadors. No ens estranya: entren per una porta i al cap d´un mes surten per l´altra.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: UNITONO Meridiana
24 abr 2012
Són uns fills de puta i uns estafadors, jo crec que el que s'hauria de fer es una denuncia colectiva contra aquesta empresa perque sino no ens escoltaran tothom que vulgui ens hauriem de començar a moure per no deixar-ho així. No se ben bé com s'hauría de fer

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more