Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: laboral
UNITONO Meridiana
09 abr 2012
Comentari en relació a "Unitono Estafadores!!!(Movistar Sagrera) del 23 de Febrer.
Nosaltres dos vam superar la pèssima formació (amb un parell de formadores de l´estil de les que tu comentes) a Meridiana pel 1004 en català, però ens van acomiadar just al cap d'un mes, l´últim dia del període de prova, "perquè no érem el perfil que buscaven"; i també van despatxar a la majoria dels que havíen entrat amb nosaltres. Quinze dies abans també n´havien fet fora uns quants més de la tongada anterior; i així anar fent. No ens van donar el contracte fins després d'acomiadar-nos (ens el van fer signar el dia abans de fer-nos fora) i van tenir la barra d´esperar-se els deu dies hàbils a enviar el certificat d´empresa al SOC. En el finiquit, que no va arribar fins al cap de quinze dies, no va aparèixer cap de les vendes que havíem fet i el diumenge treballat tampoc.
La formació de deu dies va ser desastrosa i, a la pràctica, no ens va servir de gran cosa a l´hora de treballar i vam haver d´espavilar-nos com vam poder.
Al cap de quinze dies ja sabien a qui havien de fer fora i a qui no, però paradoxalment cada dia teníem més trucades. Perquè si no ho fèiem bé ens en haurien d'haver tret i no pas al revés… Al capdavall l´únic que volien era que féssim vendes per després no pagar-nos les comissions.
Amb l´horari de 5h55m, en comptes de 6 hores, el descans llarg queda reduït a 10 minuts en lloc dels 20 que ens haguessin correspost a les sis hores, i també s'estalvien una PVD. A més a més, ens van imposar rotatius de nou i onze dies seguits de feina. Per no parlar del sou, que és el d´un teleoperador pelat mentre que la feina que fèiem era de gestors i de comercials.
Després surten anuncis d´Unitono dient que contracten a 600 treballadors. No ens estranya: entren per una porta i al cap d´un mes surten per l´altra.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: UNITONO Meridiana
24 abr 2012
Són uns fills de puta i uns estafadors, jo crec que el que s'hauria de fer es una denuncia colectiva contra aquesta empresa perque sino no ens escoltaran tothom que vulgui ens hauriem de començar a moure per no deixar-ho així. No se ben bé com s'hauría de fer
Sindicato Sindicat