Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Solidaritat activa amb els vaguistes empresonats (grup de suport Javi)
06 abr 2012
Des del grup de Suport del Javi del Clot(pres al Centre Penitenciari de Brians 2) us fem arribar a través d'aquest comunicat com entenem i vivim l'empresonament del nostre company i l'Isma i el Dani(4camins), i la resta de detencions del 29-M així com altres formes de repressió que es van desplegar aquell día i el següents...
SOLIDARITAT ACTIVA AMB ELS VAGUISTES EMPRESONATS

"Quan els polítics tenen por de perdre tota legitimitat del seu poder, reprimeixen sense escrúpols, quan són milers de persones que s’enfronten a la seva misèria, criminalitzen a través dels mitjans i apliquen mesures de càstig, vulnerant els principis de les seves pròpies lleis."

Des del 29 de març, hi ha 3 persones que estan en presó preventiva. A una d’aquestes, el Javi, la van detenir quan participava al matí en un piquet informatiu al barri del Clot, mentre l’Isma i el Dani van ser detinguts a un piquet de Zona Universitària.

Durant tota la jornada de protesta contra la reforma laboral i les retallades, es van dur a terme a Barcelona un total de 56 detencions, arribant a la xifra de 79 a la resta de Catalunya. Algunes d’elles van sortir en llibertat provisional després d’haver pagat una fiança de 3000 i 4000euros, d’altres varen quedar amb càrrecs i hauran d’anar a signar a jutjats cada 15 dies, setmanalment o dos cops per setmana. També hi ha qui va sortir de la comissaria després d’haverrebut greus pallisses de la policia. A un noi, per exemple, van deixar a la porta de comissaria ambel fèmur trencat, sense diners i sense mòbil per la matinada, o dos altres que els hi van haver d’extirpar la melsa degut als cops de puny i patades propiciades pels mossos.

Tampoc no oblidem el centenar de ferits a causa de la brutalitat policial, que un cop més els mossos d’esquadra han utilitzat. Que en tinguem constància, només per les bales de goma, hi ha 20 persones ferides, un d’ells és un nen de 4 anys i dos d’ells s’han quedat sense visió.

Els mitjans de comunicació s’han encarregat des del primer moment d’estigmatitzar les vaguistes i de legitimar l’actuació policial: les pallisses, l’ús de piloteres o fins i tot, el retorn als gasos lacrimògens. Ho estan fent tot desviant el debat de per què milers de persones havien sortit al carrer decidides en un dia de vaga general. Pretenen confondre’ns i dividir-nos tot sembrant la por, però les qui vam sortir aquell dia, que som moltes i moltes, vam sentir la força de saber-nos juntes, de saber-nos fortes i ja no l’oblidem. El 29 de març el carrer era nostre, i tot i que des de la matinada es produïren les primeres identificacions i detencions, la jornada de lluita va continuar endavant.

No obstant, tot i la repressió i els abusos policials que es van produir aquell dia, per a moltes de nosaltres el balanç de la jornada de lluita és positiu: les vies per accedir a Barcelona estaven tallades, molts comerços van tancar, centenars de milers de persones no van anar a treballar, moltes també vam fer vaga de consum i vam donar una resposta massiva al carrer.

Ara que tres persones estan a la presó i que lluitem per al seu alliberament, recordem que vam decidir fer vaga perquè estàvem i estem cansades que unes poques persones decideixin sobre les nostres vides imposant unes regles del joc unilaterals i de dalt a baix. Des de la privatització de la sanitat i l’educació, els desnonaments i desallotjaments de qui no pot pagar un lloguer o hipoteca, a la nova reforma laboral que permet aberracions tals com un acomiadament per estar malalt, la fi dels convenis col·lectius o la lliure aplicació d’EROs,… Cada dia ens escanyen més, però també cada vegada ens enganyen menys.

Jurídicament, no es sosté que per desordes públics es privi algú de llibertat. Aquestes situacions ens aclareixen com funciona la “Justícia” i en mans de qui es troba. Felip Puig, amb les seves declaracions i amenaces de restringir el dret de reunió, endurir el codi penal i fomentar la delació ciutadana, així com el Govern estatal amb mesures com estendre la legislació antiterrorista als actes de vandalisme urbà, ens mostren que les lleis són eines polítiques. La decisió d’empresonar el Javi, l’Isma i el Dani no correspon a aspectes legals sinó a uns interessos concrets per paralitzar les protestes. Actituds del mateix caire es van donar a la manifestació de suport amb les empresonades i detingudes el dilluns dia 2 quan els mossos d’esquadra van detenir un home amb diversitat funcional, abandonant la seva cadira de rodes, deixant-lo en llibertat amb càrrecs de desordres públics la mateixa matinada.L’aïllament i les amenaces no tenen lloc en la il·lusió de trobar-nos

La precarietat perd el seu pes quan ens donem suport mutu

Les retallades ens reafirmen en l’autoorganització

La repressió, fins i tot, l’empresonament de les nostres companyes, no ens atura quan partim de que…

… SI ENS TOQUEN A UNA ENS TOQUEN A TOTES!!

LLIBERTAT VAGUISTES EMPRESONADES!!
ABSOLUCIÓ PER TOTES LES COMPANYES ENCAUSADES EL 29M!!

Grup de Suport del Javi del Clot

http://solidaritat29m.noblogs.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Solidaritat activa amb els vaguistes empresonats (grup de suport Javi)
06 abr 2012
anims, per el javi, el poble t,estima javi.
Re: Solidaritat activa amb els vaguistes empresonats (grup de suport Javi)
06 abr 2012
* FOTO GASEADOS POR CIU (Mas y Puig)
POR SUS PERROS GUARDIANES DE LA BURGUESIA CAPITALISTA EN PLAÇA CATALUNYA son GASES LACRIMOGENOS no de humo (diceb la primera vez en la historia de los mossos en 25 años que los usan masivamente en la ciudad)


https://lh5.googleusercontent.com/-RdEb-WWyPpM
/T3cFGjr_lWI/AAAAAAAACM0/9QDuZbI8xds/s640/_MG_8205.jpg

* FOTO BUENA PANCARTA DE HOMBRE MAYOR MANI 29M

"CONTRA LA AGRESION DE LOS RICOS Y SUS POLITICOS: ¡AUTODEFENSA!

http://imagenes.publico.es/resources/archivos/2012/3/30/13330853292702c3

-45 FOTOS DE LA HUELGA GENERAL EN CATALUNYA

https://picasaweb.google.con/ccpcpc/VagaGeneral29M?feat=flashalbum#57260

-45 FOTOS DE LA HUELGA GENERAL EN MADRID

http://www.diagonalperiodico.net/29-Marzo-jornada-de-Huelga-General.html

LIBERTAD DETENIDOS Y UNIVERSITARIOS PRESOS

http://llibertatestudiants29m.blogspot.com.es/

-VIDEO LA CONTRA-REFORMA LABORAL-ESCLAVISTA DEL PP

http://www.youtube.com/watch?v=hBUQRbG-8oA&feature=youtu.be
Re: Solidaritat activa amb els vaguistes empresonats (grup de suport Javi)
06 abr 2012
--¡¡EL PP+CIU! QUIERE EQUIPARAR LAS PROTESTAS DE LA CALLE CON TERRORISMO!!-

PARA PODER ENCARCELAR DIRECTAMENTE FACILMENTE Y LLAMAR QUE SON ORGANIZACIONES CRIMINALES (jovenes en paro manifestandose) (Mas y Puig lo aplauden con las orejas)

EL QUE SE MUEVA DEL REBAÑO A LA CARCEL COMO CON FRANCO, QUIEN NO ACATE "COMO DIOSMANDA COMO EJPAÑOLES DE BIEN" "SUS LEYES UNILATERALES" POR DECRETO SIN NEGOCIACION DE ESTA DES-REFORMA EXCLAVISTA!! FRANQUISTA!

NOS QUIEREN AL PUEBLO A LA CLASE TRABAJADORA-OBRERA ARRODILLADOS COMO ESCLAVOS AL AMO CON UN BOL DE ARROZ CON EL LATIGO Y ENCADENADOS POR SUS LEYES...¡¡REBELION POPULAR!!

EL MEGALADRON MILLET LIBRE (de ciu y de la estirpe de la Burguesia catalana) NOS ROBA EL DINERO PUBLICO 20 MILLONES EUROS, EL CURITA CAMPS ABSUELTO, EL MATAS DE BALEARES LIBRE, EL BANQUERO INDULTADO POR EL P$OE final legislatura,etc,etc, etc.

NO HAY NINGUN BANQUERO EN LA CARCEL, NI JUZGADO, EN ESTA BANCARROTA DE SU SISTEMA CAPITALI$$$MO MUNDIAL, MAL LLAMADA CRISIS QUE NOS QUIEREN HACER PAGAR NUESTRAS ESPALDAS LAS CLASES DOMINANTES CAPITALISTAS QUE LO HAN PROVOCADO SOBRE LAS CLASES POPULARES, EL PUEBLO, LA CLASE ..

EN CAMBIO SI QUIEREN EN LA CARCEL A LOS MANIFESTANTES AL PUEBLO,

LUEGO NOS DICEN TV MANIPULACION QUE SI EL ESTADO DE DERECHO/DES-HECHO, O LA JUSTICIA ES CIEGA O IGUAL PARA TODOS...

¡¡¡ UNA MEMOCRACIA-BANCOCRACIA-ES UNA DICTADURA¡¡¡


--------PUEBLO MANSO, BUEN ESCLAVO--------------

---------TU CONFORMISMO ES SU PODER-----------

-----LA REBELION DE LOS POBRES Y PRECARIOS-------

-QUI SEMBRA LA MISERIA RECULL LA RABIA

-SIN JUSTICIA social NO HABRA PAZ

-EL PUEBLO EL UNICO SOBERANO

-FUERA LA TIRANIA DEL REGIMEN DE LA BURGUESIA CAPITALISTA

-DERROGACION DE LA DES-REFORMA ESCLAVISTA-PEPERA

-NEOFEUDALISMO-ESCLAVISTA CAPITALISTA

** 35.000 LIBERADOS CEOE A SIBERIA O A LA PONIA,QUE ELIJAN!!

ESTE ES SU SISTEMA, SU SISTEMA PODRIDO

ABAJO CON LA TIRANIA DEL CAPITALI$$$MO SALVAJE

QUIEREN QUE HAYA AMOS-PATRONOS Y SEMIESCLAVOS "PARADOS CON TRABAJO" (temporal de momento hasta el próximo despido libre) QUE ESTEN DE RODILLAS, PARA ENRIQUECER AL "AMO"-PATRON-EMPRESARIO

NO PASARAN! NO PASARÁN! PODER POPULAR

¡¡RESISTENCIA Y LUCHA OBRERA¡¡

DESPIERTA! REACCIONA! INDIGNAOS! REBELAOS!

FARSA MEMOCRACIA BURGUESA

EL BIPARTIDISMO PP$OE ->

NEPOTISMO- PARTITOCRACIA- PLUTOCRACIA- MAFIOCRACIA- BANCOCRACIA

-DICTADURA CAPITALI$TA DEL FMI,BM,Merkel (bancaalemana), CEOE, PP-PROFRANQUISTAS, BANCOCRACIA

-BANCOCRACIA- DICTABLANDA CAPITALISTA DEL SIGLO XXI-XIX

-CAPITALI$$$MO SALVAJE NEOLIBERAL IMPERIALISTA DEL SIGLO XXI-XIX

-CAPITALI$$$MO-HACER AL RICO MAS RICO Y AL POBRE MAS POBRE

NO PASARAN! PODER POPULAR!

ES LA HORA DE DESEMPOLVAR LAS GUILLOTINAS

ES LA HORA DE LA REVOLUCION SOCIAL!! NO PASARAN!!

A LAS BARRICADAS! A LAS GUILLOTINAS!

-BARCELONA NO SE RINDE A LOS DESMANES A LA DICTADURA DEL CAPITALI$$$MO, BARCELONA CUNA VANGUARDIA DEL MOVIMIENTO OBRERO, RESISTENCIA Y LUCHA OBRERA ANTES LAS INJUSTICIAS.

-BARCELONA NO ESTA DORMIDA,NI ADORMECIDA, NI QUIETA COMO UN REBAÑO DE BORREGOS AL MATADERO DE LA CEOE Y SU PARTIDO PP PARTIDO PROFRANQUISTAS.....

-BARCELONA ARDE CADA BARRIO COMO EN LA "SEMANA TRAGICA" DE 1909,(SEMANA REVOLUCIONARIA). BARCELONA CONOCIDA EN EUROPA A FINALES DEL SIGLO XIX COMO LA CIUDAD DE LAS BOMBAS.

- BARCELONA FUE LA RESISTENCIA AL GOLPE DE ESTADO 1936 DE LOS FASCISTAS, -BARCELONA LUCHA Y RESISTE UNA VEZ MAS, ANTE LAS AGRESIONES DEL PODER DE LA BURGUESIA CAPITALISTA Y SU VIOLENCIA ESTRUCTURAL DEL SISTEMA, TERRORISMO ECONOMICO,TERRORISMO PATRONAL, ESCLAVISMO CAPITALISTA!!

-BARCELONA EN LUCHA POR LOS DERECHOS COLECTIVOS LABORALES Y SOCIALES, BARCELONA SE REBELA, PIEDRAS CONTRA EL PODER, PIEDRA GANA A TIJERA!!
¡MILICIAS OBRERAS EN LUCHA!

¡CONTRA ESTA DICTADURA CAPITALISTA-SALVAJE DISIMULADA

¡REBELATE Y LUCHA EN LAS CALLES!!

¡¡NOS QUIEREN EMPOBRECER A TODOS COMO A GRECIA Y SUS RECORTES¡¡

EL CAPITALI$$$MO EXPLOTADOR, OPRESOR, de INJUSTICIAS, de SALARIOS DE MISERIA, POBREZA PERPETUA Y REPRESIÓN, CRIMINALIZA A QUIEN ..

NO ACATE SUS "LEYES" POR DECRETO UNILATERAL DE DES-REFORMA ESCLAVISTA O A LA CARCEL SI PROTESTAS MAS DE LA CUENTA JOVEN PARADO!

¡¡PIEDRA GANA A TIJERA!!!
¡INTIFADA A LA GRIEGA!!

MILICIAS OBRERAS-AMIGOS DE DURRUTI-NOSOTROS-LOS SOLIDARIOS-COLUMNA DURRUTI

EJERCITO REVOLUCIONARIO DEL PUEBLO
Re: Solidaritat activa amb els vaguistes empresonats (grup de suport Javi)
06 abr 2012
PP-PARTIDO de los PROFRANQUISTAS (mas claro el agua)

INTER-FACHA- NOMIA- LA ultraderecha del pp, UN NIDO DE FASCISTAS, LA CARCUNDIA DEL FASCISMO EJPAÑOL, LA CAVERNA LA BRUNETE MEDIATICA, DE RANCIOS CASPOSOS GAFAPASTAS RETROGADOS REACCIONARIOS FACHAS
SON LOS APELLIDOS DEL FASCISMO ESPAÑOL QUE SE ENRIQUECIERON CON LAS PROPIEDADES DE LOS REPUBLICANOS FUSILADOS, REUNIDOS en el "tea party" de usa al ejpañol, EL TINTORRO PARTY, TDT PARTY, cope-opus dei 13TV, el mundo television,libertad digital del sapo losantos,etc, intereconomia que cada domingo pasan la MISAS desde EL VALLE DE LOS CAIDOS..

HACEN UNA FORMA INDIRECTA DE HOMENAJEAR A FRANCO, LOS FASCISTAS ESPAÑOLES, IMPENSABLE EN ALEMANIA CON HITLER O ITALIA CON MUSSOLINI...

AQUI SI, NORMAL PORQUE NO HUBO TRANSICION RUPTURA REAL CON EL ANTERIOR REGIMEN, MAS QUE CONTINUISMO TARDOFRANQUISMO..

UNA FALSA TRANSICION-TRANSACCION QUE NO JUZGO LA TRAMA CIVIL DEL GOLPE DE ESTADO DE 1981, Y EL INTENTO DE GOLPE DE ESTADO DE 1985 DICHO POR FELIPE GONZZALEZ DE VOLAR LA TRIBUNA CON TODOS EN UN DESFILE

UNA FALSA TRANSICION CON UNA DEMOCRACIA SECUESTRADA CON RUIDO DE SABLES EN LOS CUARTELES, CON ESCUADRONES TERRORISTAS PARAMILITARES DE DERECHAS: LA TRIPLE A, LEGIONARIOS DE CRISTO REY, BATALLON VASCO ESPAÑOl,con centenares de muertos en la transicion por los escuadrones de la extremaderecha ejpañola y internacional.

LA ACORAZADA BRUNETE TOMANDO CON TANQUES LAS CALLES ESE ES LA CARA DEL PP AUTENTICO, Y AHORA LEY ANTITERRORISTA PARA LAS PROTESTAS SOCIALES.

LEY ANTITERRORISTA PARA VOSOTROS FASCISTAS

EL HERMANO DEL MINISTRO DE INTERIOR los 2 Fernandez diaz (Nepotismo chupopteros), ES DEL PP CATALAN QUE HACE AÑOS PIDE "MANO DURA CON LOS OKUPAS" y el desalojo de todos los CSO de barcelona..

Y AHORA ESTOS FASCISTAS DE CORAZON QUIEREN ACUSAR DE TERRORISMO AL PUEBLO MANIFESTANDOSE EL DIA DE UNA HUELGA GENERAL!...

NOS QUIEREN ESCLAVOS AL PUEBLO, A LA CLASE TRABAJADORA CON SU DES-REFORMA LABORAL ESCLAVISTA DE RODILLAS CON UN BOL DE ARROZ Y EL AMO-PATRON-EMPRESARIO ENCADENADOS POR SUS LEYES CAPITALISTAS.
Y SI PROTESTAS MAS DE LA CUENTA JOVENES PARADOS A LA CARCEL ESE ES EL ESPIRITU AUTENTICO DE LA DERECHA ESPAÑOLA,
QUE LLEVAN LOS GENES ADN Y LOS APELLIDOS DEL FASCIMO ESPAÑOL, LA DE LA INQUISICION Y LA SANTA CRUZADA DE FRANCO EN LA GUERRA CIVIL, UN EXTERMINIO NO CONTADO, UN GENOCIDIO DE LA MEJOR ESPAÑA,DE LOS MEJORES REPUBLICANOS, ESE ES LA CARA OCULTA DEL FASCISTAS DEL PP...

PP-PARTIDO PROFRANQUISTAS!!!!!

--------PUEBLO MANSO BUEN ESCLAVO------------
Re: Solidaritat activa amb els vaguistes empresonats (grup de suport Javi)
06 abr 2012
Amagueu a aquest pesat si us plau, desvirtua qualsevol notícia
Re: Solidaritat activa amb els vaguistes empresonats (grup de suport Javi)
07 abr 2012
Jo crec que aquest paio que escriu en majuscules es una mica cortet, i, mira, li ha donat per fer aixó. A lo millor, demà, li dona per donar-se cops de cap contra la paret.
Re: Solidaritat activa amb els vaguistes empresonats (grup de suport Javi)
07 abr 2012
P . E . S . A . O
Sindicato Sindicat