Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
29m, barcelona desperto del sueño del 15m
04 abr 2012
el 29m se rompio la bola magica del neoliberalismo.
BARCELONA, desperto del sueño del 15m, a la realidad del 29 m.

Como resultado de la jornada del 29 m barcelona ha despertado del sueño del 15m. El liderazgo de la juventud proletaria con conciencia y voluntad de lucha, ha llevado a la experiencia colectiva del pueblo de ser gobernado a gobernarse por si mismo, sin intermediarios ni amos.
Los preuspuestos del estado, muestran una verdad objetiva, si el poder ejecutivo es el depositario de la fuerza, termina por abusar de ella.
La huelga general, ha creado una realidad en que el tutelaje que se trataba de imponer con la estrategia del 15m, basado en el centralismo y el despotismo ilustrado, que pretendia llevarnos como pueblo a la ilusion del estado maternal, ha sido destruido por la estrategia de la accion directa descentralizada y libertaria, que como antagonista en el conflicto, hace posible la realidad objetiva del enfrentamiento con todo paternalismo, gracias a la comprension por parte de la juventud proletaria, que en barcelona ante la centralizacion de los 500.000 diarios de rebelaos, y los machacones y abusivos mensajes de los gurus maternales (navarros, duranes, taibos, petittos, arcadios etc) era imprescimdible la practica de la accion directa, para despertar a barcelona, de la ilusion de la nana del 15 m que pretendia dormirla, y desde una lucha energica y apasionada en grado sumo, activo las fuerzas loicales y descentralizadas que gozaron de gran libertad, de decidir por si mismas. a cada momento , la forma de accion a seguir, para asi apoderarse de los asuntos que conciernen a sus intereses, y transformar una realidad que desde el 15m queria presentar al clero y a la nobleza universitaria como grandes protectores,frente a un enemigo omnipresente, convirtiendonos en espectadores de resultados que se nos harian visibles en la prensa, juzgados, parlamento, en otra en que el pueblo es protagonista al desenmascarar a lclero y la nobleza universitaria como complices en la responsabilidad de eso que ellos llaman crisis.
La huelga general, une a los desposeidos y pauperizados, que liderados por la juventud proletaria canaliza la voluntad de lucha, focalizando las energias en tiempos y lugares concretos,haciendo posible que las masas de seposeidas entre en enfretamiento real con las clases situadas en la cima de la piramide sociall, y asi desmontar el secreto del 15m, de querer hacernos sentir inseguros y dependientes de los gobernantes y que estos a traves de la fustracion traer eso que ellos llaman depresion.
con el 29m., se demuestra que con la realidad objetiva y no con la ilusoria, se puede redistribuir la riqueza y nivelar los rangos y lo que es mas importante romper la bola magica de las clases privilegiadas de la sociedad, y que el martillo que rompe la bola es la accion directa y la mano que empuña el martillo es la juventud proletARIA.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 29m, barcelona desperto del sueño del 15m
04 abr 2012
Quin llenguatge més anticuat, "juventud proletaria",jovent CABREJAT.
Puc coincidir amb algunes coses, barreges "la velocidad con el tocino".
Està clar que faltava una mica de mala llet i que NOMÉS amb diaris "Rebel.leu-vos!",15M's o l'Arcadi Oliveras no hi havia prou, però fins al punt de menystenir-los així, tampoc cal.
Acció Directa, quan toca, i arguments i manifestacions més "suaus" per la majoría, TAMBÉ.
L(A) lluita, "les lluites", són el camí!!!
salut!!!
Re: 29m, barcelona desperto del sueño del 15m
04 abr 2012
Si ha de venir una revolució, no serà pas de la mà de cap vanguàrdia revolucionària de discursos barrocs, sinó de la gent normal del carrer. Podem criticar moltes coses del 15-M, però és innegable que ha estat un fantàstic catalitzador per despertar les consciències de milers de persones que fins ara no s'havien preocupat gaire pels assumptes polítics.
Re: 29m, barcelona desperto del sueño del 15m
04 abr 2012
Una lectura patetica dels fets.
És cert que hi ha moltes coses que s'havien de millorar en el 15M i molta gent que ho volia portar cap a una banda pacifista i democratica. Però és patetic que suposats llibertaris en fasin una lectura tant estupida.
L'acció directa del 29M no és tanta novetat. Ja es veia a BCN des de fa temps. El que és una novetat és la quantitat de gent aplaudint. El que es una novetat és veure gent que mai s'hauria dit no condemnant la violencia (o parlant de la violencia del sistema).
El 15M va ser un moviment que ficava en dubte la democracia, que parlava de l'organització desde baix, que deia "no ens representen". Gent que fins aleshores havia estat democrata fins a la medula i que no creien en l'autoorganització van fer un canvi de 180º.
L'accio directa que tant t'agrada fa molt temps que existeix i pocs resultats donava.

És dificil sortir d'ambients anarquistes on tothom pensa el mateix i ficar-te en mogudes on la gent segueix pensant que la policia carrega pq hi ha "violents". Pero és el que hem de fer. Tancarnos en banda i criticar el 15M és estupid.

Podies haver fet el mateix raonament sense tirar-li totes les culpes al 15M.

Per cert, moltes asamblees de barri (nascudes el 15M) van montar piquets bastant potents.
Re: 29m, barcelona desperto del sueño del 15m
04 abr 2012
Per conluir:

El 15M és més important del que sembla. Ha sigut un moviment molt gran que ha ficat en dubte la democracia. Una cosa que només feien "minories radicals" (o això és el que creia la majoria de gent).
Re: 29m, barcelona desperto del sueño del 15m
04 abr 2012
molt daccord amb els dos primers comentaris (m'ha fet pal llegir els següents)

Donem-nos suport, encara que altres vegin la lluita de forma diferent, el fí sol ser bastant semblant

Salut, anarkia i revolució
Re: 29m, barcelona desperto del sueño del 15m
04 abr 2012
llenguatge antiquat? estàs com un llum.
Si el nou proletariat precari no és una realitat, ja em diràs què és -incloc també els aturats i gent que treballa de forma submergida-, això és proletariat precari -no de fàbrica estrictament-.
Re: 29m, barcelona desperto del sueño del 15m
04 abr 2012
no entenc què hi pinta aquí el Centralisme Democràtic, si el 15-M fa el joc al govern.
Re: 29m, barcelona desperto del sueño del 15m
04 abr 2012
Pues que te voy a decir, pero yo no he visto mucha juventud "proletARIA". Jóvenes un montón, y de todas las edades. Había más estudiantes y trabajadores o trabajadoras que "proletARIOS", pues lxs de aquí, tenemos más de "AFREEKanos", que de "proletARIOS".
En cuanto al 15M, qué decir... Pues que antes del 15M también había vida y lucha. Tomar como referencia el 15M o el 29M, es menospreciar a las personas que han hecho posible ese camino, Y alguien debía decirlo, pero n el 15M, también hay mucho "embaucador habitual" y si hay algún mérito, es que en esta ocasión, la decepción con el sistema es tan grande, que no han servido de mucho sus estrategias habituales. Véase reforma de la ley electoral, o la creación de una candidatura política 15M, o falsedades como Democracia Real Ya!, etc...
res nou sota el sol
05 abr 2012
Barcelona tornarà a dormir-se, sempre passa, menys mal que tenim el lumpen del raval per tornar al carrer quan el barça guany la champions –o lo que sigui– aquests si que fan temblar la "marca" barcelona(o potser els contenidors cremant ja s'han integrat en aquesta "marca"?).
Re: 29m, barcelona desperto del sueño del 15m
05 abr 2012
aquest any guanyarem l'eurolliga de bàsquet i la xampions de futbol!!! k tremoli canaletes!!!
Re: 29m, barcelona desperto del sueño del 15m
05 abr 2012
No us heu fixat com acaba el post aquest imbècil que s'autoanomena Kropotkin?: Juventud proletARIA!!! A-R-I-A. Us sona?

Deu ser un d'aquests que com una altra manifestació de la postmodernitat fusiona anarquisme i nazisme. Un anarko-nEzionalista o una cosa així. Passegeu-vos per internet i veureu que hi ha infinitat d'escicions i branques de la boja extrema-dreta i algunes es reclamen llibertàries al mateix temps que nEcionalsocialistes... Fixeu-vos en el llenguatge que utilitza...

La seva ceguera li impedeix veure que de ARIS n'hi havien pocs a la vaga.
Re: 29m, barcelona desperto del sueño del 15m
05 abr 2012
Per a Kbb:
Llegeix bé, no nego que hi ha gent en precari,aturats en precari, gent treballant de forma submergida. El llenguatge, el discurs ANTIQUAT=PROLETARIO, en tot cas treballadors/es, si tenen feina.
Cada vegada més cabrejats/des i concienciats/des en augment.
Totes les persones del 15M, TOTES, fan el joc al govern??? a part de les noves incorporacions de gent del 15M, qui et penses que fa feina a les assemblees de barri?. La gent dels moviments socials que porten anys, fan el joc al govern???
Desperta d'una vegada, no et queixis tant dels/les altres i LLUITA!!
Aprofita la teva ràbia "estàs com un llum", per fer coses més "constructives".
Sindicato Sindicat