Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Crònica de la manifestació contra el Casal Tramuntana
02 abr 2012
Extret del blog de Xavier Rius. Cal que ens posem les piles!
CASSOLADA DE 55 ANTIFEIXISTES, MENTRE UNA QUINZENA DE MEMBRES DE TRAMUNTANA DISFRESSATS ES MANIFESTEN A LA PORTA

Aquest matí, després de l’assemblea que s’ha fet a l’AAVV de Clot Camp de l’Arpa ha tingut lloc la cassolada demanant el tancament del Casal Tramuntana, abans Centre Social Militia, que es va obrir el passat 14 de gener al carrer Independència de Barcelona.

Hi ha participat una cinquantena de persones, majoritàriament membres d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, associacions del Clot i Sagrada Família, militants d’Iniciativa i ERC i de col·lectius llibertaris i independentistes.

Els manifestants s’han mantingut tota l’estona als jardinets que hi ha al triangle Fresser-Rosselló, tocant cassoles, xiulant i cridant pel tancament de Militia-Tramuntana. Només començar, han sortit del local quinze membres de Tramuntana disfressats i emmascarats que s’han apropat a la cantonada de Rosselló, portant una pancarta que deia en castellà “Frente a vuestro odio, nuestra alegría”. Hi havia uns trenta efectius dels mossos d’esquadra d’uniforme o de paisà que han vigilat per tal que els dos grups no s’ajuntessin. Més enllà d’alguns crits, no hi ha hagut cap incident fins el moment que una noia que anava amb Tramuntana, que no anava emmascarada, s’ha acostat a fer fotos als de la cassolada i llavors li han intentat prendre la càmera i ha acabat amb esgarrapades entre el maluc i l’esquena (o potser ha caigut a terra mentre impedia que li prenguessin la càmera; jo no ho he vist bé) Llavors han intervingut els mossos i han identificat als qui li havien intentat agafar la càmera.

De tota manera, més enllà de l’incident amb la membre de Militia que feia fotos, la protesta ha sigut pacífica i tranquil·la. Alguns dels convocants manifestaven que pensaven que hi aniria més gent, justificant el nombre d’assistents per la data d’inici de vacances. La propera acció de protesta serà la manifestació de dissabte 21 d’abril.

(Podeu veure les fotos dels nazis fent la cucamona al link de sota)
Mira també:
http://xavier-rius.blogspot.com.es/2012/03/cassolada-de-55-antifeixistes-mentre.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crònica de la manifestació contra el Casal Tramuntana
02 abr 2012
El que van fer els nazis és copiar-se aquesta moda sortida de sectors hooligans d'extrema dreta d'Europa de l'Est. Que no us enganyin, són la mateixa escòria de sempre!

http://www.youtube.com/watch?v=xXyWk7DvhGI&feature=related
Re: Crònica de la manifestació contra el Casal Tramuntana
02 abr 2012
Allà a la vora, al carrer Nació, fa temps hi havia un altre local feixista. No sé si encara existeix ni si hi ha relació directa entre aquell i l'actual.
Re: Crònica de la manifestació contra el Casal Tramuntana
02 abr 2012
Tramuntana HardBass

http://www.youtube.com/watch?v=951WfCN14Do

Està clar que per sí mateixos no podrien haver tingut una idea així.
Re: Crònica de la manifestació contra el Casal Tramuntana
02 abr 2012
Quin fàstic que fan aquesta gent sinistre i assassina.

A qui pretenen enganyar?
Re: Crònica de la manifestació contra el Casal Tramuntana
02 abr 2012
Els de Sevilla ho fan millor:

http://www.youtube.com/watch?v=5Ga8BXhYloA
Sindicato Sindicat