Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
El jutge decreta presó preventiva per alguns dels detinguts el 29-M
30 mar 2012
S'ha convocat una concentració aquest dissabte a les 10 del matí a la Ciutat de la Justícia
La fiscalia de guàrdia ha demanat presó per tots els detinguts durant la jornada de vaga general que queden a la Ciutat de la Justícia. Segons ha pogut saber Llibertat.cat, el jutge de moment hauria acceptat la petició d'ingrés a presó provisional per a tres dels estudiants detinguts, dos d'ells els estudiants Daniel i Ismael.

Aquest divendres a la tarda dotze detinguts que restaven a la comissaria de les Corts han estat traslladats a la Ciutat de la Justícia per declarar davant del jutge. La concentració de suport també s'ha desplaçat als jutjats. Amb motiu del possible ingrés a presó dels dos joves, s'ha convocat una concentració de suport als detinguts aquest dissabte a les 10 del matí a la Ciutat de la Justícia.

Signes de maltractament

Aquest divendres cap a les quatre de la tarda han començat a sortir de la comissaria de la policia de les Corts els detinguts en llibertat amb càrrecs. Segons ha informat Alerta Solidària, alguns d'ells presenten signes de tortura i maltractament a la cara i al cos fruit de ferides i cops produïts pels mossos a dins de les furgonetes de detenció, segons han denunciat ells mateixos.
Mira també:
http://www.llibertat.cat/2012/03/el-jutge-decreta-preso-preventiva-per-dos-estudiants-detinguts-el-29-m-17255

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa