Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: laboral
Manifestacio de CNT a Olot (29M /1)
30 mar 2012
Algunes imatges de la convocatòria i manifestació del 29M a Olot.
29M_2012.jpg

01_puntuals18h.jpg

20120329_011.jpg

20120329_014.jpg

20120329_018.jpg

20120329_020.jpg

20120329_021.jpg

20120329_023.jpg
Mira també:
http://olot.cnt.es/articles/2837

Comentaris

Re: Manifestacio de CNT a Olot (29M /1)
30 mar 2012
A l'indret on la cNT és sensible a la qüestió nacional, l'esquerra independentista li dóna suport en tant que sindicat de classe i combatiu. No crec que sigui casualitat que Olot en comparació a nombre d'habitants x afiliats a la CNt i poder d emobilització sigui de llarg la més alta dels Països Catalans.

Ara bé, hi ha llocs on la CNT són directament part de l'espanyolisme (la més a l'esquerra, potser, però part del bloc espanyol).

Igual alguns haurien de treure conclusions de QUI i fent què fa guanyar gent a l'anarconsindicalisme i qui i fent què el condemna a viure al ghetto.
Re: Manifestacio de CNT a Olot (29M /1)
30 mar 2012
A quins llocs et refereixes?
Re: Manifestacio de CNT a Olot (29M /1)
30 mar 2012
home, la cnt a L'H tampoc és moco de pavo.
Re: Manifestacio de CNT a Olot (29M /1)
30 mar 2012
Per favor A, és moc de paó, jejejej.

Jo no crec que cap dels Sindicats de CNT de Catalunya i Balears sigui part de l'espanyolisme, més aviat penso que no donen cap o molt poca importància al tema. Això si, també crec que en les nostres comunicacions públiques (declaracions a mitjans,webs, publicacions...) hauriem de fer servir el català sempre. Ja siguis d'Olot o de Cornellà.
De fet, en els últims anys, aquesta tendència s'està invertint fins i tot en nuclis tradicionalment castellanoparlants però bé, encara hi ha coses a millorar, segur.

Gran dia el d'ahir a Olot.
Re: Manifestacio de CNT a Olot (29M /1)
30 mar 2012
Som internacionalistes, i en la nostra sensibilitat prima la visió de lluita sense fronteres, i de classe obrera sense fronteres.

Hi ha entitats i persones independentistes o nacionalistes que coincideixen en algunes idees amb CNT, i secunden actes i convocatòries, i sovint porten els seus propis símbols.

De fet, on sempre es poden veure més senyeres i estelades és a tota mena d'actes de CCOO i UGT.
Re: Manifestacio de CNT a Olot (29M /1)
30 mar 2012
...i que això de CCOO i UGT volia dir que no vol dir massa res.
Re: Manifestacio de CNT a Olot (29M /1)
30 mar 2012
I no sols això, sinó que els de la cos son independentistes i son 4 gats, no jutjaré aci la seva voluntat o el seu fer. Pero podem fer el recompte si voleu
CNT = consolidat amb una militancia fidel, pocs afiliats pero consolidats.

CCOO = Sindicat majoritari que porta les senyeres dels països catalans, militancia nul·la, estafadors i venuts. Es on més representativitat tenen els independentistes segons el del primer comentari.

COS = aquets defenen de veres l'independentisme de classe i son 4 gats.

Per al del primer comentari: hauràs d'estrujarte una mica mes el cap a la pròxima vegada quan vullguis deixar en evidencia a la cnt, has de ser el típic que espera una noticia de la cnt per ficar el comentari d'espanyols. Mira ja tens feina si t avorreixes massa a casa.
Re: Manifestacio de CNT a Olot (29M /1)
30 mar 2012
Jo crec que per part indepe, tot sempre s'ha de vincular a l'assumpte nacional o ets un espanyolista. A vegades és una mica asfixiant aquesta actitut. Jo crec que la CNT es dedica majoritàriament a l'assumpte sindical, que és per la qual cosa es va crear, i amb temes de nacionalismes, ni li va ni li ve, doncs no és el terreny pel que va ser creada, amb independència del que puguin pensar els seus membres.
Per l'esquerra indepe, si no et declares a cada comunicat com a independentista o fas una crida a atacar al rei Borbó ets un espanyolista. És un xic ridícul, sincerament.
A més, la CNT d'Olot, està més que demostrat que treballa en clau catalana, i no cal que ho vagi pregonant per comprobar-ho.
en el que sí que crec que la CNT és unànim, és que no vol un Estat espanyol. Dir el contrari és d'imbècils o en el millor dels casos de desinformat. en cap dels seus congressos o estatuts s'ha declarat mai com a espanyolista, i amb això ja en tinc prou.
Salut!
Re: Manifestacio de CNT a Olot (29M /1)
30 mar 2012
Si cnt fos espanyolista com dieu, lo mateix que també dieu de la cgt barcelona, no se si haguessim aplegat 20000 manifestants ahir a la manifestacio de la tarda a la vaga general.
Re: Manifestacio de CNT a Olot (29M /1)
30 mar 2012
"Jo crec que la CNT es dedica majoritàriament a l'assumpte sindical, que és per la qual cosa es va crear, i amb temes de nacionalismes, ni li va ni li ve"

No cal dir-li nacionalisme, ni temes sindicals, ni posar-li cap etiqueta. Si ningú vol reconèixer la enorme diferència de tarannà que separa Olot de Badalona o altres que hi farem. Els militants hooligans de partits o sindicats sempre es caracteritzen per defensar a ultrança visions que ningú més és capaç de sostenir sense perdre la vergonya.

En quan a la COS, no sé a que ve la referència. Sense ser el meu sindicat, s'ha de dir que ahir hi havia un bloc molt nombrós a Barna baixant per rambles (més de 1000 persones) i en actitud combativa, i s'han vist bastant el que han fet aquests dies a la web seva.
Re: Manifestacio de CNT a Olot (29M /1)
31 mar 2012
Dioss!! que cansino, que cada noticia de la CNT haya que comentarla en plan nacional ya no se aguanta más.

Y peor aún, miedo me da el nivel de los cometarios.. En la CNT no hay sindicatos españolistas, lo que hay son sindicatos con muchos castellanohablantes, respondiendo a las carácteristicas de cada localidad; y equiparar ambas cosas me parece de una gravedad enorme.

Yo soy extranjero y militante de la CNT. Intento expresarme oralmente en catalán cuando hablo con catalanes, aunque no he tenido ni el dinero ni el tiempo para hacer cursos y dominarlo cabalmente. Creo que el pueblo catalán tiene derecho a la autodeterminación, aunque la creación de un nuevo estado sólo nos traerá otra forma de dominación. No creo en la existencia de España, pero creo también que los pueblos que han compartido la dominación del Estado español tienen una historia compartida de resistencia de la cual no es justo ni posible abstraerse, y que la historia contemporánea de Catalunya comparte mucho más con Andalucía que con Perpignan. ¿Soy entonces un españolista?
Re: Manifestacio de CNT a Olot (29M /1)
31 mar 2012
Bé, el cas és que a la CNT hi tenen cabuda segons tu dos punts de vista i els quals ni es repelen ni s'exclouen, per tant, considero que es prou calrificador.: A la CNT, no tenen problemes "nacionalistes", ni espanyols ni catalans. Són un sindicat i punt. Defensen el oprimits, siguin catalans, espanyols o francesos.
ara, penso que si algú ataca als catalans per el simple fet de ser-ho, la CNT es posarà de part dels catalans. I si algu ataca als frantxutes pel simple fet de no saber dir la R i ser lletjos, la CNT els defensarà. Que la CNt i l'anarquisme en general, es internacionalista, pero això no vol dir que sigui insensible a l'opresió dels pobles. si fins i tot els grans teòrics anarquistes del XIX defensaven la llibertat nacuiona, entre ells bakunin, però això no vol dir que defensin un nou estat, sino que defensen la llibertat d'un poble o colectiou a decidir el seu futur.
Sindicat Terrassa