Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[Comunicat del SN del MDT] Llibertat detinguts, aturem la repressió convergent!
29 mar 2012
Aquest matí del 29M han estat detinguts a Badalona en Francesc Duran, Cap de Llista de la CUP de Badalona, en Marc Sallas, Portaveu Nacional de la CUP i en Roger Sallas, militant de la CUP i l’MDT
27537_124757000896344_4126_n.jpg
Les detencions s’han produït de manera totalment selectiva mentre tots tres participaven de manera pacífica en un piquet informatiu.

Entenem que aquestes detencions premeditades responen a una estratègia del poder per intentar debilitar els sectors més conscients i compromesos de la nostra societat, vinculats a l’Esquerra Independentista i per mirar d’aturar allò que ja no té aturador: la construcció de la Unitat Popular, d’una veritable alternativa democràtica i a l’actual sistema de dominació i ocupació. No se’n sortiran!

Denunciem el paper repressor del cos botifler dels Mossos d’Esquadra a les ordres del filo-nazi Felip Puig i exigim l’immediat alliberament dels detinguts.

Alhora, cridem al poble català a seguir mobilitzant-se i lluitant contra les polítiques antisocials i botifleres del binomi CiU-PP, autoerigits en els principals enemics dels drets del nostre poble.


Contra la dictadura del capital.
Independència i Socialisme.
Visca la Terra!!!


SECRETARIAT NACIONAL DEL MDT
Països Catalans, 29 de març de 2012.
Mira també:
http://mdt.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Comunicat del SN del MDT] Llibertat detinguts, aturem la repressió convergent!
29 mar 2012
LLIBERTAT DETINGUTS!!!

JA SÓN MÉS DE 60 DETINGUTS ALS PAÏSOS CATALANS!!!
Sindicat Terrassa